Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Bardzo dobra decyzja. Teraz otwieramy popcorn i czekamy na na to, którego kolegę Arkadiusz uczyni następcą.
Adam1906 napisał(a):django napisał(a):Bardzo dobra decyzja. Teraz otwieramy popcorn i czekamy na na to, którego kolegę Arkadiusz uczyni następcą.
Strzelamy?
Wszystko wie, umie 178 języków obcych i ma doświadczenie we wszystkim (we własnym mniemaniu oczywiście): Robert Tomczyk
Adam1906 napisał(a):django napisał(a):Bardzo dobra decyzja. Teraz otwieramy popcorn i czekamy na na to, którego kolegę Arkadiusz uczyni następcą.
Strzelamy?
Wszystko wie, umie 178 języków obcych i ma doświadczenie we wszystkim (we własnym mniemaniu oczywiście): Robert Tomczyk
August napisał(a):Adam1906 napisał(a):django napisał(a):Bardzo dobra decyzja. Teraz otwieramy popcorn i czekamy na na to, którego kolegę Arkadiusz uczyni następcą.
Strzelamy?
Może być ciekawie. Jak żeśmy rozmawiali, Zarząd wybiera Rada Nadzorcza a tam przewagę maja ludzie Leśnego.
Luis napisał(a):Co oznacza "jak zesmy rozmawiali" Kto, gdzie rozmawial Mam rozumiec, ze czesc osob wie cos wiecej To czemu nikt nic nie napisze Po co w takim razie wgl to forum
Luis napisał(a):Taki żarcik Czy serio
Luis napisał(a):Co oznacza "jak zesmy rozmawiali" Kto, gdzie rozmawial Mam rozumiec, ze czesc osob wie cos wiecej To czemu nikt nic nie napisze Po co w takim razie wgl to forum
Adam1906 napisał(a):Luis napisał(a):Co oznacza "jak zesmy rozmawiali" Kto, gdzie rozmawial Mam rozumiec, ze czesc osob wie cos wiecej To czemu nikt nic nie napisze Po co w takim razie wgl to forum
To oznacza, że na ten temat August rozmawiał dzisiaj telefonicznie ze mną. Treść prywatnych rozmów i przemyśleń też chcesz znać?Luis napisał(a):Taki żarcik Czy serio
To miał być oczywiście żarcik Ale niestety z kilku niezależnych od siebie źródeł docierają do mnie pogłoski, że jest rozpatrywana opcja z nowym prezesem klubu, którym ma zostać Robert Tomczyk! Jeżeli to qrwa jest prawda to chyba prezydenta Chęcińskiego pojebalo!!! Już słyszałem od kilku osób blisko związanych z klubem, że jak nowym prezesem zostanie Tomczyk przestają chodzić na Zagłębie. Panie Chęciński, weź Pan się zastanów nad swoją decyzją!!!!!
Adam1906 napisał(a):Robert Tomczyk! Jeżeli to qrwa jest prawda to chyba prezydenta Chęcińskiego pojebalo!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników