Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Wrzucajcie tutaj propozycje, począwszy od np. ul. Dumy Zagłębia, przez Włodzimierza Mazura po....

ale temat jest poważny i nie trywializujmy go. Nazwa ulicy przy której mieści się stadion klubu, to ważny marketingowy element, publikowany przy każdej okazji.
 ale temat jest poważny i nie trywializujmy go. Nazwa ulicy przy której mieści się stadion klubu, to ważny marketingowy element, publikowany przy każdej okazji.novack napisał(a):temat jest poważny i nie trywializujmy go
August napisał(a):np. ulica Renera
 ,a jeżeli już bawimy się w "nazewnictwo" to jeszcze proponuję aby nie zapomnieć o trybunach ,też można nazwać je imionami zasłużonych piłkarzy .Jeżeli August proponujesz nazwę - Stadion Zagłębia Dąbrowskiego imienia Wlodzimierza Mazura- to jest okazja aby nasi decydenci próbowali coś "ugrać" i zaproponowali wszystkim gminą zagłębiowskim umieszczenie ich herbów wokół np. zadaszenia (taki marketing) ,wiem że do realizacji projektu jeszcze daleko ale jak się bawić to się bawić
 ,a jeżeli już bawimy się w "nazewnictwo" to jeszcze proponuję aby nie zapomnieć o trybunach ,też można nazwać je imionami zasłużonych piłkarzy .Jeżeli August proponujesz nazwę - Stadion Zagłębia Dąbrowskiego imienia Wlodzimierza Mazura- to jest okazja aby nasi decydenci próbowali coś "ugrać" i zaproponowali wszystkim gminą zagłębiowskim umieszczenie ich herbów wokół np. zadaszenia (taki marketing) ,wiem że do realizacji projektu jeszcze daleko ale jak się bawić to się bawić   

mason napisał(a):Wtedy nawet nazwę można oddać tytularnemu(kasa)
 .
 .novack napisał(a):Lepiej brzmi Arkadiusaale temat jest poważny i nie trywializujmy go. Nazwa ulicy przy której mieści się stadion klubu, to ważny marketingowy element, publikowany przy każdej okazji.

novack napisał(a):Aleja ZD jest też już w Sosnowcu od skrzyżowania z Długosza do cośtam Expo. Ja też miałem napisać swoją propozycję, czyli Stadion im. Kazimierza Kutza przy ul. Jerzego Gorzelika, ale nie chcąc trywializować nie napiszę

novack napisał(a):Stadion im. Kazimierza Kutza przy ul. Jerzego Gorzelika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników