Anakin napisał(a):Adamek182 napisał(a):A Alex nie posiada też europejskiego paszportu?
(przecie to prawie rodowity Holender-sprawdziłem)
Tak powiedział sam Banasik w wywiadzie dla strony oficjalnej
Nie sprawdzili na jakich blachach przyjechał

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Anakin napisał(a):Adamek182 napisał(a):A Alex nie posiada też europejskiego paszportu?
(przecie to prawie rodowity Holender-sprawdziłem)
Tak powiedział sam Banasik w wywiadzie dla strony oficjalnej
August napisał(a):Może autobusem przyjechał? Faktem jest że to jakiś strzał w stopę. Ale jakoś zdziwiony nie jestem
Luis napisał(a):Przeciez posiadajac paszport panstwa UE automatycznie stajesz sie obywatelem UE. Sanogo byl z Wybrzeza Kosci Sloniowej, ale mogl grac poniewaz posiadal paszport francuski, wiec niby czemu Angolczyk z holenderskim paszportem nie moze grac
patrios91 napisał(a):W głowę. I
Luis napisał(a):Nie zdziwilbym sie gdyby nawet zapomnieli o tym, ze Alex ma hokenderski paszport. Badz nie zapomnieli, alr nawwt o tym nie wiedza...
Anakin napisał(a):Luis napisał(a):Przeciez posiadajac paszport panstwa UE automatycznie stajesz sie obywatelem UE. Sanogo byl z Wybrzeza Kosci Sloniowej, ale mogl grac poniewaz posiadal paszport francuski, wiec niby czemu Angolczyk z holenderskim paszportem nie moze grac
To już pytanie do Banasika czemu tak gadał w wywiadzie
Blajpios napisał(a):trener sam z siebie jednak powinien wiedzieć, że obywatele holenderscy nie zabierają miejsca w limicie obcokrajowców
Adam1906 napisał(a):Pan Alex ma TYLKO I WYŁĄCZNIE obywatelstwo angolskie, natomiast w Holandii tzw. "rezydenctwo" a nie, jak pierdolili w klubie, obywatelstwo holenderskie...
Adam1906 napisał(a):...A spoza UE jest zarówno Żarko Udoviczić jak..
Adam1906 napisał(a):
..jak pierdolili w klubie, obywatelstwo holenderskie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników