Anakin napisał(a):Pamiętam tylko jakąś aferę z koszulka Górnika Zabrze, z którą gościa gdzieś nakryto
Ale to już chyba było gdy grał w Pogoni

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Anakin napisał(a):Pamiętam tylko jakąś aferę z koszulka Górnika Zabrze, z którą gościa gdzieś nakryto
RUDI napisał(a):Anakin napisał(a):Pamiętam tylko jakąś aferę z koszulka Górnika Zabrze, z którą gościa gdzieś nakryto
Ale to już chyba było gdy grał w Pogoni![]()
gothblack napisał(a):Adam1906 napisał(a):Do gry w Zagłębiu typowany jest napastnik Korony Kielce Maciej Górski
Ogór
Aktualności
Kolejne pożegnania z Zagłębiem
Dyrektor sportowy Zagłębia Robert Stanek poinformował, że z naszym klubem ...
Anakin napisał(a):RUDI napisał(a):Anakin napisał(a):Pamiętam tylko jakąś aferę z koszulka Górnika Zabrze, z którą gościa gdzieś nakryto
Ale to już chyba było gdy grał w Pogoni![]()
Tak to było w Pogoni. Ja ujmę tak. Jeśli nie ma jakiejś klauzuli w kontrakcie to mi wisi w czym prywatnie Kudła będzie paradował. On ma być rozliczany z gry a nie prywatnych zapatrywań. Chyba że będzie paradował po Kresowej. Ale to jego ryzyko. Pamiętam zdjęcie Książka z jakiegoś zgrupowania naszego klubu gdzie Grzesiu-dobroczyńca paradował w koszulce Bełchatowa. To akurat było niesmaczne.
Blajpios napisał(a): nie podnosząc sprawy nadmiernie, ale jakieś konsekwencje do wyciągnięcia są, jeżeli zawodnik angażuje się w aktywne kibicowanie, "obnoszone", z ultrasami na rzecz innego klubu, w dodatku rywalizującego w tej samej lidze, myślę, że są zrozumiałe
Tomcjo napisał(a):Kudła pewnie nie jest w najwyższej formie ale to dobry krok . Dobrze sie czuł u nas i teraz jak nastąpi wymiana całej drużyny to on bedzie z nich najbardziej zagłębiowski. Bramkarz z bardzo emocjonalnym podejściem bedzie ustawiał obronę i w razie potrzeby opierdalal za babole . Powinien szybko wywalczyć nr 1 . Jest chyba wychowankiem Górnika i nigdy nie krył sympatii dla zabrzan . Mnie to nie przeszkadza o ile jest to jego prywatna sprawa . Wole to od takich fałszywych co deklarują wielka miłość do Zagłębia . Tym bardziej ze Kudla zawsze z szacunkiem odnosił sie do Sosnowca .
August napisał(a):To na kogo ze starej gwardii Banasik będzie mógł liczyć po powrocie z urlopów? Ważne umowy z Zagłębie ma dziewiątka graczy: Tomasz Nowak, Martin Pribula, Wojciech Łuczak, Żarko Udovicić, Sebastian Milewski, Igor Krzykowski, Fabian Klama, Terence Makengo i Wojciech Bała. A reszta? Resztę trzeba będzie sprowadzić. Pracowite lato czeka ludzi w Sosnowcu.
http://futbolfejs.pl/i-liga/szumski-spo ... rewolucja/
August napisał(a):espół rozpocznie przygotowania pod wodzą Dariusza Banasika. On ma obowiązujący kontrakt (jeszcze przez rok) i obie strony nie widzą – przynajmniej na razie – żadnych powodów, dla których Banasik nie miałby być trenerem Zagłębia również w nowym sezonie. Szkoleniowca nie zniechęciły do dalszej pracy w Sosnowcu nawet sceny, jakie miały miejsce na stadionie po ostatnim spotkaniu z Tychami. Bluzgi, gwizdy, delegacja kibiców w szatni…
– Nie widzę żadnych powodów, dla których miałbym odejść z Zagłębia. Awansować się co prawda nie udało, ale to nie był warunek konieczny, który determinowałby moją przyszłość w Sosnowcu.
August napisał(a):espół rozpocznie przygotowania pod wodzą Dariusza Banasika. On ma obowiązujący kontrakt (jeszcze przez rok) i obie strony nie widzą – przynajmniej na razie – żadnych powodów, dla których Banasik nie miałby być trenerem Zagłębia również w nowym sezonie. Szkoleniowca nie zniechęciły do dalszej pracy w Sosnowcu nawet sceny, jakie miały miejsce na stadionie po ostatnim spotkaniu z Tychami. Bluzgi, gwizdy, delegacja kibiców w szatni…
– Nie widzę żadnych powodów, dla których miałbym odejść z Zagłębia. Awansować się co prawda nie udało, ale to nie był warunek konieczny, który determinowałby moją przyszłość w Sosnowcu.
August napisał(a):...Zresztą był w tym sezonie nie pierwszym trenerem, któremu część zawodników stawała okoniem...
Bizoniasty napisał(a):August napisał(a):...Zresztą był w tym sezonie nie pierwszym trenerem, któremu część zawodników stawała okoniem...
Hmm, czyli, że piłkarzom i Banasik się nie spodobał? Pytanie na ile te rewelacje są w jakimś stopniu prawdziwe.
Ten Banasik jest dziwny, ale może jak poukłada sobie szatnie od zera to może coś z tego będzie, może to taki trener, że musi od początku po swojemu bo inaczej nie umie.
Musimy w to wierzyć biorąc pod uwagę, że dalej będzie trenerem. Jest to nasza jedyna nadzieja rozpatrując całokształt jego rundy wiosennej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników