Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
GrubyPerez napisał(a):I czyja wina?
August napisał(a):GrubyPerez napisał(a):I czyja wina?
Ja bym tak nie stawiał pytania. Raczej bym się zastanawiał czy i kiedy bylibyśmy gotowi. Bo Miasto może wybudować w międzyczasie trzy nowe stadiony a bez profesjonalnie działającego klubu wyżej się nie podskoczy. A od lat widać jak to wygląda.
August napisał(a):Do tego dochodzi świadomość zagrożenia jakie niesie ze sobą ewentualny awans ponieważ są duże wątpliwości co do gotowości klubu w sferze nawet nie tyle finansowej co organizacyjnej co pokazała choćby zabawa za publiczne pieniądze w ostatnich miesiącach
GrubyPerez napisał(a):
odkąd pamiętam, gotowi nie byliśmy...
a Zagłębiowski dryl próbować forsujemy. To co u nas jest nie w porządku?
slawekchicago napisał(a):Wrocilem dzisiaj do domu i na imieniny mojej zony sreczylem jej szalik ZAGLEBIA niech to bedzie dobry prognostyk
Adam1906 napisał(a):slawekchicago napisał(a):Wrocilem dzisiaj do domu i na imieniny mojej zony sreczylem jej szalik ZAGLEBIA niech to bedzie dobry prognostyk
Flagi już jednak żonie nie dałeś
Anakin napisał(a):Adam1906 napisał(a):slawekchicago napisał(a):Wrocilem dzisiaj do domu i na imieniny mojej zony sreczylem jej szalik ZAGLEBIA niech to bedzie dobry prognostyk
Flagi już jednak żonie nie dałeś
A nie było żonie cos z biżuterii sprezentować?
https://www.olx.pl/oferta/zaglebie-sosn ... 66dfc6a65e
kto by sie spodziewal ze w spokojnych Chojnicach dojdzie do zmiany trenera i KTO by sie spodziewal ze nastepca starego bedzie ARTUR DERBIN ! Efekt nowej miotly i sympatia do Artura nakazala by zyczyc 3 pkt gosciom ale NIE LEZY W NASZYM INTERESIE .kURNIK pogrzebal juz swoje szanse , nie tylko w mojej opinii, w walce o awans .Jednak zadanie ma do wykonania 3 mecze u siebie i 3 urwania punktow gosciom ucieszyla by wszystkich kibicow Zaglebia .Patrzac na kalendarz Chojnic zwyciestwo kURNIKA (sorry Artur) bardzo by nam pomoglo ale bedzie TYP:XUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników