Groclin jest wielki

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez CharoN^ 2003-11-28, 8:43 pm

Groclin to naprawdę drużyna, która ma szansę wygrać z przecwinikiem 4-tej rundy PUEFA !!! Myślę że wszyscy po cichutku liczą iż Groclin wpadnie na jakiegoś "łatwego" (bo przecież w tej fazie rozgrywek nie ma już łatwych przeciwników) przeciwnika. Wisła ... żal opisywać, szkoda słów, dość że przez nich mi nie wszedł kupon (to można pominąć) to wogóle jak można przegrać u siebie w karnych z drużyną, która grała w barażach o utrzymanie w stosunkow słabszej (chyba) lidze Norweskiej.

Ps. Myślę że Wisła nie zdobędzie Mistrza Polski, a z taką grą nie zagra w Pucharach (nie powinna ośmieszać Polski).
PzdrO
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Gość 2003-11-28, 8:59 pm

A ja uwazam ze Groclin wlasnie zakonczy przygode w pucharze UEFY wlasnie w 3 rundzie. Dlaczego ? Odpowiedz jest prosta ! Znajac realia polskiej pilki ... pol druzyny odejdzie z Groclinu (Rasiak,Niedzielan,Mila) do klubbow zachodnich, podczas przerwy zimowej, w zamian przyjda dziady z nizszych lig lub lebki ... Pozdro (patrz na Wisle)
Gość

Postprzez Krawiec 2003-11-29, 12:44 am

Franz napisał(a):Brawa dla Groclinu.

Dobrze że traktorzyści z Krakowa odpadli. Trzeba przyznać że po meczu Groclinu liczyłem na dwie Polskie drużyny na wiosne w PUEFA, ale jak zobaczyłem jak gra Wisła to wolałem żby odpadli, bo gdyby oni trafili na Manchester City to byłby pogrom. A tak wogóle to zastanawiam się jak to się stało że Wisła jest liderem Polskiej Ligi skoro nie mogą sobie poradzić z drużyną która ledwo utrzymała się w lidze norweskiej :shock: :?

Zgadzam sie w 100 %. Wisła grała bez woli walki i nie zasłużyła na awans, a Dyskobolia pokazała wielką klasę. Szczegółne brava dla Liberdy, Mlynarza i Krizanaca, reszta na swoim wysokim poziomie .

Ps . Brawo równiez dla imperatora skoczni - dwa równe skoki rulez !!!

Pozdro !
Krawiec

Postprzez Pesto 2003-11-29, 3:33 am

Norwegowie ośmieszyli niewolników cupiała 8)

a Dyskobolii biłem brawo , chociaż ich nie lubię
Pesto
kumaty

Postprzez Gość 2003-11-29, 9:39 am

Nie rozumiem postawy typu "kibicowanie polskim drużynom w europejskich pucharach"Moim zdaniem jeśli nie lubi się danej drużyny to żywi się to uczucie cały czas.Jeśli oglądam mecz Dyskobolii czy Wisły to jestem neutralnym :D widzem :D Obiektywnie trzeba podkreślić że Dyskobolia to w tej chwili najlepiej zorganizowany klub w Polsce posiadający ciekawą drużynę.
Gość

Postprzez Pesto 2003-11-29, 1:33 pm

Nie lubię Dyskobolii , bo to klub bez większych tradycji. Ale grali tak , że zasłużyli na pochwałę.

A co do wiślactwa - zawsze im życzę źle. Poza tym lekcja pokory dobrze im zrobi , bo rok temu już się uważali za najlepszych w galaktyce 8)
Pesto
kumaty

Postprzez tomi2509 2003-11-29, 2:38 pm

WIELKIE JEST TYLKO ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
tomi2509

Postprzez piknik fans 2003-11-29, 3:11 pm

AMEN
piknik fans

Postprzez kamilos 2003-11-29, 9:54 pm

Wielki akcent w polskim wykonaniu.Naprzód Dyskobolia do 3 rundy marsz.W moim mniemaniu maja szanse przejsc nastepna rundę,tym bardziej ze zespoł ma się wzmocnić.A co do Angoli blamaz piłkarzy i kibiców-przyjechalo ich ponad 1000 i nie byli ani widoczni ani słyszalni.
kamilos

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-29, 10:29 pm

kamilos napisał(a):A co do Angoli blamaz piłkarzy i kibiców-przyjechalo ich ponad 1000 i nie byli ani widoczni ani słyszalni.

Widoczni byli.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez CharoN^ 2003-11-30, 9:57 pm

^m@rcin^ napisał(a):
kamilos napisał(a):A co do Angoli blamaz piłkarzy i kibiców-przyjechalo ich ponad 1000 i nie byli ani widoczni ani słyszalni.

Widoczni byli.

No racja że byli widoczni ... bo wkońcu tysiąc osób na stadionie pięcio-sześcio tysięcznym to dużo, nawet bardzo. Ale zgodzę sięże nic pozatym, oprócz tej widoczności nawet chyba piosenki nie zaśpiewali ... baaa piosenki, co ja gadam, oni nawet nie krzyknęli żadnego kibicowskiego sloganu :P. Tu sprawdziła się chyba teoria, że jeśli angielski zepsół gra słabo z teoretycznie słabszym przeciwnikiem, to kibice nie pomagają im zabardzo w uzyskaniu przewagi. Dokładniej krótko mówiąc nie są 12-nastym zawodnikiem tak jak choćby kibice z Sosnowca. :twisted:
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Pampek 2003-12-01, 12:45 am

Brawo groclin brawo.A tak swoją drogą - ciekawe kiedy my w Sosnowcu będziemy cieszyć sie takimi sukcesami??Oby jak najszybciej
Pampek

Postprzez ewryk 2003-12-01, 7:55 pm

Gratuacje dla Dyskoboli, bardzo ciekawy zespol i widowiskowa gra. Wisla ... coz gwiazdy juz sie spalily mysleli ze wygraja chodzac, a ich ataki..... widzadz ze norwegowie sa wieksi od nic o glowe wrzucali pilki w pole karne :) coz nie ma to jak myslenie na boisku:).

Wracajac jednak do Dyskoboli to zaciekawil mnie pomeczowy artykul z gazety Lubuskiej gdzie byl opisany fakcik, iz kilka autokarow kibicow gosci zamiast zameldowac sie w Grodzisku Wlkp. zjawilo sie na stadionie GKP (dawny stilon) Gorzow Wlkp. Widac inteligentne autokary a raczej ich kierowcy ....... niestety nie napisali czy ow kibice zdazyli dojechac na czas do Grodziska :).
ewryk

??

Postprzez Diouf39 2003-12-03, 10:26 am

To kibice angielscy jechali na ten mecz też autobusami ??. Przecież mogli bez większych przeszkód dojechać taryfami, (tak jak ich koledzy) tylko za 200 euro. Toż to parę groszy. :D :lol:
Diouf39

Postprzez zgredos 2003-12-03, 12:44 pm

Moim zdaniem to nie Groclin wygrał tylko Manchester przegrał. Gdyby MC wykorzystał 50% sytułacji jakie mieli u siebie to sprawa awansu byłaby roztrzygnięta po pierwszym meczu A co jest warty Groclin zobaczymy :shock: Rok temu cała Polska chwaliła Wisłę i co :?: przegrywają z drużyną która ledwie utrzymała się w lidze
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna