Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Baczynski powołał wiceprezesa tuż przed odejściem a Jaroszewski pierwsze co zrobił to w ramach oszczędności zlikwidował . Choc wielokrotnie sie nie wyrabiał w robocie to nie wiem czy to była az taka konieczna oszczędność . No i teraz wice by sie przydał . Nie szukalibyśmy na gwałt zastępcy .

, normalna rozmowa poruszony temat biletow jako ewentualna przyluga gosc biletow nie dostal i sie obrazil . Przestancie , dla mnie sprawy nie ma jesli oczywiscie tyczy to tylko tej sprawy i nie dotyczy klubu ,co nie zmienia faktu ze wizerunkowo troche na minus . Reakcja Rady blyskawiczna i sluszna takze nie robmy afery tylko koncentrujmy sie na LIDZE
 , normalna rozmowa poruszony temat biletow jako ewentualna przyluga gosc biletow nie dostal i sie obrazil . Przestancie , dla mnie sprawy nie ma jesli oczywiscie tyczy to tylko tej sprawy i nie dotyczy klubu ,co nie zmienia faktu ze wizerunkowo troche na minus . Reakcja Rady blyskawiczna i sluszna takze nie robmy afery tylko koncentrujmy sie na LIDZE 
  (podobno 10tyś)
 (podobno 10tyś)  

STACH PL napisał(a):i czy ta sprawa dotyczy korumpowania Pani inspektor w Tauron Ciepło
 http://sosnowiec.wyborcza.pl/sosnowiec/ ... czaju.html
 http://sosnowiec.wyborcza.pl/sosnowiec/ ... czaju.html
 Bo tak zrobili dziennikarze...
  Bo tak zrobili dziennikarze...
RUDI napisał(a):Prezydent miasta zdradził, że o zatrzymaniu prezesa Zagłębia dowiedział się od niego samego. Jaroszewski po prostu do Chęcińskiego zadzwonił. – Dziwi mnie jednak, że pierwszą osobą, która podzieliła się tą informacją publicznie był poseł obozu władzy [Maciej Wąsik z PiS – przyp. red.] – dodał.
 raczej nie ,biorąc pod uwagę kto go mianował/popierał .Ktoś chciał "błysnąć" i pokazać jakie "grube ryby" są łowione (facet dostał cynk i puścił nie sprawdzonego newsa ) teraz w sumie powinni  dobrać się do "dupy" temu "śledczemu" bo ośmieszył "służby" .Zobaczcie kto oprócz Zagłębia ucierpiał wizerunkowo ,pół Polski(zainteresowane sprawą) śmieje się że nagłośniono aferę korupcyjna z dwoma biletami w tle (a tam ,takie moje teorie spiskowe
 raczej nie ,biorąc pod uwagę kto go mianował/popierał .Ktoś chciał "błysnąć" i pokazać jakie "grube ryby" są łowione (facet dostał cynk i puścił nie sprawdzonego newsa ) teraz w sumie powinni  dobrać się do "dupy" temu "śledczemu" bo ośmieszył "służby" .Zobaczcie kto oprócz Zagłębia ucierpiał wizerunkowo ,pół Polski(zainteresowane sprawą) śmieje się że nagłośniono aferę korupcyjna z dwoma biletami w tle (a tam ,takie moje teorie spiskowe   )
 ) Adam1906 napisał(a):Można prezesa nie lubić ale nie można wrzucać klubu Zagłębie Sosnowiec do worka z napisem "korupcja" za dwa biletyBo tak zrobili dziennikarze..
 dlaczego
 dlaczego 

niech się tłumaczy że jesteśmy "filią" Legii i to była promocja
 niech się tłumaczy że jesteśmy "filią" Legii i to była promocja   
  )
 )
 Filia Legii... - no to weź jeden z drugim załatw potężnego sponsora i finansowanie - przecież się zabijają, żeby łożyć kasę na takiego giganta z pięknym stadionem i rzeszą kibiców. Łatwo jest bluzgać non stop zza monitora. Jeśli macie taki problem z Jaroszewskim, to weźcie pół litra i wygarnijcie mu te żale osobiście. Albo ściepnijcie się z Jaroszewskim na to pół litra, aby nie było, że to korzyść majątkowa. A jak macie problem z Chęcińskim, że wspiera klub i chce budować stadion, to znaczy, że nie chodzi Wam o Klub, tylko o politykę. I że było Wam dobrze, jak władze miasta miały ten Klub głęboko w poważaniu.
 Filia Legii... - no to weź jeden z drugim załatw potężnego sponsora i finansowanie - przecież się zabijają, żeby łożyć kasę na takiego giganta z pięknym stadionem i rzeszą kibiców. Łatwo jest bluzgać non stop zza monitora. Jeśli macie taki problem z Jaroszewskim, to weźcie pół litra i wygarnijcie mu te żale osobiście. Albo ściepnijcie się z Jaroszewskim na to pół litra, aby nie było, że to korzyść majątkowa. A jak macie problem z Chęcińskim, że wspiera klub i chce budować stadion, to znaczy, że nie chodzi Wam o Klub, tylko o politykę. I że było Wam dobrze, jak władze miasta miały ten Klub głęboko w poważaniu.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników