Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez zaglebie32 2017-01-21, 8:20 pm

cóz...poza starymi przyjaźniami , które zapewne przetrwają Legia nas wydymała w dupalka po raz kolejny.Mam nadzieję , ze skończy się to wielkie wywrzaskiwanie jak to kochamy Legię.Układ kibicowski jest gra, przyjaźnie sa dobrze, ale cieszyc się nie ma czym bo jako klub Legia nam nie pomaga.Drobne perełki zabierają, szrot zostaje i nie ma tu nic do rzeczy , że utrzymują tych zawodników.Podpisali umowy to niech chłopaki grają w Legii a nie w Zagłebiu bo po prostu nic sobą tutaj nie prezentują.Ehh rzygac się chce....
zaglebie32

Postprzez wilczy_jezdziec 2017-01-21, 8:21 pm

Prezes powinien sobie wytatuować herb Zagłębia na dupie a nie tam na ręce, karku czy lewej piersi (bo ja sam nie pamiętam gdzie on takowy posiada). Przynajmniej byłoby jasne gdzie tak naprawdę ma ten klub
wilczy_jezdziec

Postprzez August 2017-01-21, 8:23 pm

Ciekawe czy jeszcze wiosną Sanogo cudownie wyzdrowieje
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Adamek182 2017-01-21, 8:23 pm

Niestety ale coraz bardziej zaczynam mieć podobne zdanie na ten temat.
:czerwona:
Adamek182

Postprzez Lars 2017-01-21, 8:24 pm

Sądzę że, wielu nie dziwi brak reakcji strony zaangażowanej kibicowsko w Zagłębie.
Mnie k.urwa dziwi. Bo moim skromnym zdaniem należałoby również zwrócić uwagę przyjaciołom z tzw. "Żylety", że od pewnego czasu Boguś i jego zarząd rucha nas w dupę. Skoro jesteśmy przyjaciółmi powinni jakoś zareagować...

jestem przekonany, że prawie na pewno bez Sanogo nie awansujemy. Facet robił dla mnie taką różnicę, że z nim na wiosnę prawie na pewno awansowalibyśmy :twisted:
Ostatnio edytowano 2017-01-21, 8:29 pm przez Lars, łącznie edytowano 1 raz
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez django 2017-01-21, 8:28 pm

Lars napisał(a):Sądzę że, wielu nie dziwi brak reakcji strony zaangażowanej kibicowsko w Zagłębie.

Ale co Cię dziwi? Przecież oni mają dobrze pod rządami Jaroszewskiego i tylko to się liczy. Pomyśl co by miał teraz w podobnej sytuacji Baczyński ;-)
django

Postprzez Adam1906 2017-01-21, 8:29 pm

Sprawę Vamary Sanogo na razie przemilczę, bo za mało jest na chwilę obecną szczegółów. Na "chłopski rozum" wygląda to niestety na wałek Legii. W końcu podpisując już teraz kontrakt z Sanogo nowy właściciel musi brać pod uwagę, że w trakcie rundy wiosennej ktoś uszkodzi mu na tyle gościa, że w lipcu może on nie być gotowy do gry, więc lepiej zrobić ściemę z rzekomą kontuzją i mieć go już teraz "pod kontrolą". Na szczęście to tylko domniemania, bo w końcu Marcin nie dałby się tak robić w chvja przez Leśnego..... ;-)

Wracając do dzisiejszego sparingu. Testowany był środkowy obrońca z Francji Nicolas Taravel, lat 22, 190 cm wzrostu, wychowanek Dijon, obecnie występujący w rezerwach Dinamo Zagrzeb, 9-krotny reprezentant Francji U-19 i 5-krotny reprezentant Francji U-20. Facet przystąpił do sparingu praktycznie zaraz po przyjeździe do Polski, więc dajmy mu szansę pokazać się z lepszej strony w następnym sparingu, bo dzisiaj to było cienko.
Adam1906

Postprzez turku 2017-01-21, 8:35 pm

Dalej nie wiemy ile dostaliśmy za Sanogo ale wiemy ile dawał Lech.
I zaraz po ujawnieniu dokumentów zaczyna się ciągnąć smród za Zagłębiem

http://ligabedzieciekawsza.pl/2017/01/2 ... ia-to-zle/

Pewnie boguś kazał marcinkowi podesrać Lecha, mając w dupie jakie to będzie miało dla nas konsekwencje.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
turku

Postprzez zaglebie32 2017-01-21, 8:44 pm

a potem się wszyscy dziwia ze frekwencji nie ma.Kto chodził i chodzi dalej bedzie chodził.Ja chodze i będę chodził ja wielu nas tu obecnych.Ale wielu moich znajomych jak i zapewne Waszych zrezygnowało.Polska piłkarska się śmieje z " pachołków Legii " i coraz bardziej zaczynam czuć , że mają rację.Przecież zaledwie zaczeły się przygotowania a już lipa wychodzi, a co będzie dalej? oby nie było gorzej niż teraz jest
zaglebie32

Postprzez August 2017-01-21, 8:51 pm

August

Postprzez wojtaszko 2017-01-21, 8:56 pm

Ruchaja nas jak sto huji dziwne że nagle kontuzja skoro Banasik dla futbol fejs mówi że jest w stu procentach zrowy wielki Marcinek dupojebca bogusia robi co każe pora na zmianę i prezesika za grosz i wielkiego dyrektora stanka co gowno robi skandal co tu się dzieje robią z naszego zagłębia gnoj.
wojtaszko

Postprzez Lars 2017-01-21, 9:01 pm

django napisał(a):
Lars napisał(a):Sądzę że, wielu nie dziwi brak reakcji strony zaangażowanej kibicowsko w Zagłębie.

Ale co Cię dziwi? Przecież oni mają dobrze pod rządami Jaroszewskiego i tylko to się liczy. Pomyśl co by miał teraz w podobnej sytuacji Baczyński ;-)

Abstrahując od kiboli, szczególnie myśląc o przykładzie który mam zamiar przed sobą. Gdyby Jaroszewski był tak zaangażowany w sprawę jak Franz Maurer, pojechałby do BL(1916) i w oczy powiedział mu "Boguś p.ier.dolisz mój klub" i zrezygnowałby z dalszej współpracy. Ale Jaro jest zaangażowany, przez listę płac Fundacji legii warszawa, jak wielu naszych pracowników.
Klubem, z którego wyników jest oceniany, jest Legia, to tam z pomocą satelity z Sosnowca, ma być sukces i zwycięstwo. Dla Legii dobrze było by gdybyśmy grali w Ekstraklasie, bo lepiej wypożyczać do swojego, skąd w każdej chwili można odesłać zawodnika do centrali. Teraz trzeba się wiązać umową z Ruchami, Piastami. Po co? Jednak to tylko kwestia wygody, tak więc awans satelity nie jest celem samym w sobie, lecz tylko ewentualnym następstwem wyników lepszych niż te oczekiwane po piłkarzach ze swojego drugiego zaplecza, nie mieszczącego się w Ekstraklasie.

Sanogo!!!
Qu'as-tu???
Genou!!!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez wojtaszko 2017-01-21, 9:06 pm

wojtaszko

Postprzez August 2017-01-21, 9:11 pm

wojtaszko napisał(a):http://futbolfejs.pl/i-liga/banasik-po-sparingu-zaglebia-wygladalismy-srednio-a-sanogo-na-razie-myslami-gdzie-indziej/

Nie mamy ataku nie mamy obrony, a Banasik:

Dużych zmian kadrowych raczej nie należy się zimą spodziewać w Zagłębiu?
Nie. Jeśli już to tylko jakieś kosmetyczne.
August

Postprzez wojtaszko 2017-01-21, 9:15 pm

I tak August nas ruchaja a Marcinek dupojebca ma to gdzieś co my tam kibice będziemy grać w ataku maticiem co jest rasowym łowca goli bo.bogus lachociag tak chce
wojtaszko

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna