Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jondek napisał(a):Byłem.Przenikliwe zimno i deszcz.Ale wydaje mi się,że był to najlepszy sparing na jakim byłem.Prezes nawet zawitał na 30 minut,pewnie już był po lekcjach.Z tego co słyszałem,a stałem koło naszej ławki rezerwowych,to Stanek skończy z zerem z tyłu i możemy zobaczyć w sobotę całkiem inny futbool.LZS-y wyglądały jak drużyna Kamerunu i przez to dwa razy mocno zaiskrzyło.Poszło o to,że jeden z naszych zawodników(chyba Tumicz),wyraził się o zawodniku LZS-u, per "czarny".Stanek nastawia zawodników na ofensywny styl z dużą ilością strzałów.Cyt."w ostatnim meczu nie było strzałów i tak to wyglądało".Dla mnie bezcenne było to,że nie musiałem już oglądać "gęby" byłego "szkoleniowca".Może być teraz tylko lepiej,bo potencjał jest a Smyły nie ma.
GrubyPerez napisał(a):to ja tu w samotności piwo piję a Ty sobie hultaju po meczach jakiś hasasz?
jondek napisał(a):Zastanawia mnie jeszcze co robił na sparingu Rafał Sadowski w kurtce naszego klubuPrzyjacielska wizyta
Przypadek
Adam1906 napisał(a):Zamiast szukać obrońców to co roku w koło Macieju tylko pomocnicy i pomocnicy...
django napisał(a):Adam1906 napisał(a):Zamiast szukać obrońców to co roku w koło Macieju tylko pomocnicy i pomocnicy...
Obrońców nie trzeba testować, bo jak ćwierkają ptaki (ale te naprawdę dobrze poinformowane), obrońców dostaniemy z Centrali.
August napisał(a):I to zapewne będzie przejście z Legii II
django napisał(a):Obrońców nie trzeba testować, bo jak ćwierkają ptaki (ale te naprawdę dobrze poinformowane), obrońców dostaniemy z Centrali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak