Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Anakin napisał(a):W minionym sezonie był zawodnikiem szóstoligowego angielskiego Maidenhead United FC.
Anakin napisał(a):W minionym sezonie był zawodnikiem szóstoligowego angielskiego Maidenhead United FC.
Adam1906 napisał(a):Anakin napisał(a):W minionym sezonie był zawodnikiem szóstoligowego angielskiego Maidenhead United FC.
W pierwszej chwili na telefonie odczytałem nazwę klubu jako "Manchester United FC" więc sobie myślę co ten Anakin taki załamany?Cóż, widocznie oczy już nie te...
lesław1 napisał(a):panowie wiem że nie tak to powinno wyglądać ale jeśli taki transfer okaże się petardą jak Żarko, to nie będę mieć pretensji, to już będzie kunszt. z resztą jak widać na wielu przykładach lepiej radzą sobie chłopcy z niższych lig których do tej pory nikt nie odkrył niżeli jakiś 10 rezerwowy z manchesteru który potyka się o własne nogi
Adam1906 napisał(a):Na dzisiejszym treningu Rogalski parę razy kopnął się w czoło i wraca do tego swojego Junajted Jak tak będą w klubie szukać zawodników to niech to chvj strzeli...
paw25 napisał(a):To mamy nowego napadziora tzw. dziewiątkę Wojciech Luczak z Wisły Płock...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników