Kalu Uche chce grać w kadrze Polski

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-02-25, 12:54 pm

fcm napisał(a):A dla mnie nie mogą.To tak jakby w Zagłębiu grały same hanysy.Wówczas drużyna byłaby zagłębiowska tylko z nazwy.
ŁYKNIJ KOLEŚ TROCHĘ HISTORII.W ZAGŁĘBIU NIE RAZ GRAŁ HANYS I GRAŁ Z SERCEM.CZY MÓWI CI COŚ NAZWISKO GAŁECZKA??? PODPOWIEM,WYCHOWANEK PIASTA GLIWICE.STRZELIŁ DLA ZAGŁĘBIA 98 BRAMEK W LIDZE.NAJLEPSZA GŁÓWKA W ZAGŁĘBIU.A MIAŁ OKOŁO 170 CM WZROSTU.KOLEJNY TO ADAM KUCZ.ZNASZ?? TO WSZYSTKO NA TEN TEMAT
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-02-25, 3:16 pm

Heh no to teraz bedzie dyskucja Hanys w Zaglebiu :)
Gość

Postprzez Gość 2003-02-26, 4:48 pm

Masz Racje Wojtek.Mój przykład z Zagłębiem był nie trafiony.Ale reprezentacja to nie kluby.Nadal uważam ,że zdobycie obywatelstwa RP niestety nie jest równoznaczne z byciem Polakiem , a już szczytem jest przyznawanie obywatelstwa tylko dlatego że ktoś dobrze kopie piłke.
Gość

Powrót do tematu Kalu Uche

Postprzez CZaRnYY 2003-02-27, 5:52 pm

Z tego co wiem to Kalu Uche nawet gdybysmy chcieli to by i tak nie zagrał w reprezentacji Polski...
Przeczytalem ostatnio na interi wypowiedz jednego z przedstawicieli federacji pilkarskiej Nigeri i brzmiało to mniej wiecej tak:
"Kalu Uche wam się zachciało tak samo jak Ekwueme? Powołanie dla Kalu na mecz z Malawi jest już w drodze..."

Dokładnie nie moge przytoczyć bo nie mogę znależć tej informacji na interii 8)
CZaRnYY

Postprzez _sZaDi_ 2003-02-27, 7:53 pm

...Polska dla polaków...precz z żydami i obcokrajowcami i nie będe sie tutaj rozpisywał,bo mam swoje wyrobione zdanie na ten temat..niech biega za bananem gdzie indziej pajac..pzdr

Ps. patrz na moj wiersz i wszystko jasne..
_sZaDi_

Postprzez WOJTEK 2003-02-28, 8:08 am

_sZaDi_ napisał(a):...Polska dla polaków...precz z żydami i obcokrajowcami i nie będe sie tutaj rozpisywał,bo mam swoje wyrobione zdanie na ten temat..niech biega za bananem gdzie indziej pajac..pzdr

Ps. patrz na moj wiersz i wszystko jasne..
CZY JESTEŚ PEWIEN,ŻE JESTEŚ POLAKIEM??MOŻE TWÓJ PRAPRAPRAPRADZIADEK BYŁ ŻYDEM.SPRAWDZIŁEŚ CAŁE DRZEWO GENEAOLOGICZNE ???JEŚLI TAK TO JAK TO ZROBIŁEŚ ? CZY DOSZEDŁEŚ DO CZASÓW PIASTOWSKICH?BO WTEDY NIE BYŁO W POLSCE ŻYDÓW.KOLEJNA RZECZ BANANY.NAJWIĘKSZE NA ŚWIECIE PLANTACJE BANANÓW SĄ W AMERYCE PÓŁNOCNEJ (STREFA OD MEKSYKU DO PANAMY).WIĘC CHYBA NIE NA MIEJSCU SĄ PORÓWNANIA MURZYNÓW I BANANÓW.NASTĘPNE PYTANIE.JAK PÓJDZIESZ DO SZPITALA I BĘDZIESZ MIEĆ TRANSFUZJĘ KRWI TO SKĄD WIESZ,ŻE NIE PRZETOCZĄ CI KRWI ŻYDA LUB MURZYNA ?WTEDY TY TEŻ BĘDZIESZ MIAŁ ŻYDOWSKĄ KREW,ARYJCZYKU OD SIEDMIU BOLEŚCI.JAK WIDZISZ TO NIE TAKIE PROSTE...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez voytech 2003-02-28, 9:27 am

A co ze zlodziejami szadi? Zapomniales o sobie? Dla nich tez nie widzisz miejsca w Polsce?
voytech

Postprzez mjedrek 2003-02-28, 10:14 am

Co do tematu tej dyskusji.
Nie przeszkadza mi to że Oli gra w reprezentacj i nie przeszkadzało by mi gdyby grał Uche, ale moim zdaniem zamiast nasi działacze w PZPN na każdym kroku szukać obcokrajowców i ich zrobić Polakami, to powinni się zająć szkoleniem naszej młodzieży. Bo nikt nie powie że młodzi nie potrawią grać w piłke, tyle medalów młodzieżowej reprezentacji. I co się później dzieje z tymmi piłkarzami? a no znikaja i grają w rezerwach 1 ligowców albo w niższych klasach rozgrywkowych.
Prośba do działaczy ZAMIAST SZUKAĆ 11 OBCOKRAJOWCÓW DO REPRY TO ZAJMIJCIE SIĘ SZKOLENIEM MŁODZIEŻY!!!!
mjedrek

Postprzez WOJTEK 2003-02-28, 11:35 am

voytech napisał(a):A co ze zlodziejami szadi? Zapomniales o sobie? Dla nich tez nie widzisz miejsca w Polsce?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :l:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: ol: :lol: :lol: :lol: : :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Fan 2003-02-28, 1:50 pm

Mlodzi ktorym szajba walnie do lba chleje albo cpa i przez to tracimy wielu dobrych grajkow. Poczuja kaske i staja sie gwiazami. Albo faktycznie gnija gdzies za granicami albo w rezerwach.
Fan
Working Class

Postprzez Cygan 2003-02-28, 2:03 pm

Wiesz co Wojtek? Zgadzam się z twoją wypowiedzią (po raz pierwszy, cóż się stało!) W tej kwestii (códzoziemców) myślimy podobnie. mam tylko jedną uwagę: najwięcej bananów jest w Ameryce, ale w środkowej i południowej (Ekwador)...
Cygan

Postprzez WOJTEK 2003-02-28, 2:31 pm

Cygan napisał(a):Wiesz co Wojtek? Zgadzam się z twoją wypowiedzią (po raz pierwszy, cóż się stało!) W tej kwestii (códzoziemców) myślimy podobnie. mam tylko jedną uwagę: najwięcej bananów jest w Ameryce, ale w środkowej i południowej (Ekwador)...
NAJWIĘKSZYMI PRODUCENTAMI SĄ HONDURAS I EKWADOR(RZECZYWIŚCIE).A CZY WIECIE,ŻE KAWA POCHODZI Z AFRYKI?
Ostatnio edytowano 2003-02-28, 2:59 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Bas 2003-02-28, 2:44 pm

ja widziałem w h*** bananów na targu w będzinie jakiś rok temu.wie ktoś jak wygląda murzyn albo azjata z downem????

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
Bas
Żółta kartka

Postprzez _sZaDi_ 2003-02-28, 3:32 pm

wiedzialem ze sie wojtus bedzie napinal heh specjalnie to napisalem i w sumie mniej wiecej takie sa moje poglady na ten temat...ale jedno mnie zastanawia...po c*** wjtus to komentuje..co mu do tego?? czy on zawsze ma miec cos do powiedzenia??!?! panie swiety wojtku wyluzuj patrz na siebie a nie na innych..a jak ci sie tak podoba komentowanie wypowiedzi innych moze jakas robote w tym kierunku znajdziesz?? pomysl o tym ,jestes w tym dobry...pzdr
_sZaDi_

Postprzez Bongo(zz) 2003-03-01, 2:43 pm

_sZaDi_ napisał(a):wiedzialem ze sie wojtus bedzie napinal heh specjalnie to napisalem i w sumie mniej wiecej takie sa moje poglady na ten temat...ale jedno mnie zastanawia...po c*** wjtus to komentuje..co mu do tego?? czy on zawsze ma miec cos do powiedzenia??!?! panie swiety wojtku wyluzuj patrz na siebie a nie na innych..a jak ci sie tak podoba komentowanie wypowiedzi innych moze jakas robote w tym kierunku znajdziesz?? pomysl o tym ,jestes w tym dobry...pzdr

Pewnie stary, wyluzuj, znajdź jakiś solidny mur, stań 10 metrów przed nim, wyluzuj, weź rozpęd i zrób sobie baranka. Wyluzuj. A nie, już będziesz wyluzowany.

Banan dla ciebie.

Biały bracie, heh...
Bongo(zz)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna