Rozwój Katowice - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Rozwój Katowice - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Postprzez fan78 2015-10-02, 8:41 pm

No trzeba wygrac i utrzrec nosa Mirkowi szarlatanowi Smyle
fan78

Postprzez Anakin 2015-10-03, 9:19 am

Mirek z pewnością się spręży na mecz z nami. Ale Artur ma okazję udowodnić, że umie wyciągać wnioski i mecz z Legnicą nie był jednorazowym wyskokiem.
Anakin

Postprzez zaglebie32 2015-10-03, 10:55 am

Dajmy spokój z Mirosławem trenerem.Balon już napompowany i tyle.Treneiro szarlataneiro może tylko zyskac na tym meczu,przegra nikt go nie bedzie specjalnie winił za porażkę z zagłebiem na fali po zwyciestwie w Legnicy,zremisuje powie ze zna zawodników,wygra to uśmiechnie się i powie że nie dali mu szansy do końca.Wiec panowie dajmy spokój osobie , która nas już nie interesuje.Ciekawy jestem czy będzie jakaś zmiana w ustawieniu? bo teoretycznie powienni wyjśc tak jak na miedź ( wygranego składu sie nie zmienia, kolejny mecz na wyjeździe).Z drugiej strony wyjśc i zaatakowac nie czekac aż się zesra na boisku z kimś też trzeba.Zobaczymy.Trzymajmy mocno kciuki i wieczorkiem mam nadzieję świętujemy tak jak każdy indywidualnie lubi zwycięstwo Zagłebia!!!!!!!!
zaglebie32

Postprzez zaglebie32 2015-10-03, 10:57 am

mario1 napisał(a):Cooo to my nie mamy hymnu a ja myslalem ze horrorshow jest wciaz aktualny .
No ale jak sie siedzi za granica to takie zeczy czlowiekowi moga umykac

grubo pojechane :lol: :lol: :lol: :lol:
zaglebie32

Postprzez Adam1906 2015-10-03, 1:03 pm

Dla tych co nie będą na trybunach RELACJA RADIOWA LIVE :)
Adam1906

Postprzez fan78 2015-10-03, 5:08 pm

No i sa 3 punkty, jestesmy blizej awansu niz spadku. Miro na konferencji sadzi stare smutki, ciesze sie ze go juz nie ma w Zaglebiu. Teraz czas wygrac na ludowym panowie!
fan78

Postprzez novack 2015-10-03, 5:17 pm

Liczą sie tylko punkty i utarcie nosa temu "Smyłu", ale nie rozumiem dlaczego mając wszystkie atuty, w drugiej połowie decydujemy się na granie takiej kiły, bo chyba nikt nie ma wątpliwosci, że było to zalecenie Derbina.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Tomcjo 2015-10-03, 9:05 pm

Po meczach z Miedzią i Rozwojem można tylko powiedzieć jedno . Szkoda ze nie mamy takiego oddanego sponsora jak ten Dadeło z Legnicy . Bo teraz zamiast myślec o Bytovii bylibyśmy koszmarem Piasta Gliwice
Tomcjo

Postprzez Anakin 2015-10-03, 10:43 pm

Tak sobie myślę że Wojewoda powinien nam jednak bezwzględnie zamknąć Ludowy do końca sezonu. Będziemy wtedy mogli świętować awans najdalej w marcu . PS. Pozdrawiam sosnowieckich wielbicieli odzieżowych promocji w lidlu. Za swoje bydło jesteście sławni na całą Polskę
Anakin

Postprzez RUDI 2015-10-04, 9:11 am

Anakin napisał(a):Za swoje bydło jesteście sławni na całą Polskę

Nie na temat ,ale mnie poniosło ;-) pozdrowiłeś też (na innym forum) wielbicieli np. z Częstochowy ?
Dajesz się podpuszczać pseudo dziennikarzom którzy chyba trzepią kasę od Lidla za reklamę ,nie widzisz skurwysyńskiego działania tej "firmy" ?,promocje ,kilka sztuk badziewia i hasło w stylu "przechodziłem obok i przypadkowo nakręciłem ..... ,podpisano -czytelnik" .To samo było z karpiami w zeszłym roku ,u nich promocja ,ludzie się "zabijali" (według "dziennikarzy") kilka metrów dalej ten sam karp ,tańszy ,zakupiony na luzie (np u mnie na osiedlu ,w innej sieci)
Ps Za Katarzynę W też się nie musisz wstydzić ,były gorsze zbrodnie ,i jeszcze jedno ,ci ludzi KUPOWALI ,nie brali za DARMO ,a z lenistwa :redface: nie chcę mi się szukać jak się zachowują w innych krajach przy takich okazjach Pozdrawiam :)
Ps 1 Wiem że nie na temat, moderator daj czas na przeczytanie gościowi ,a potem można go wysłać w kosmos (oczywiście nie Anakina)
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Adam1906 2015-10-05, 3:38 pm

BRAMKA Z MECZU ROZWÓJ KATOWICE - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC istne stadiony świata :) Podoba mi się, że w materiał filmowy jest wstawiany komentarz dwóch Michałów z transmisji radiowej. Słychać, że goście mają talent do relacjonowania meczy live :)
Adam1906

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna