To jest katastrofa - grając 60 min w przewadze zawodnika i nie
umieć rozegrać jednej skutecznej akcji - rozgrywającego czyli
KAPITANA na ławkę rezerwowych - może facet zaskoczy jak należy
grać w przewadze - WSTYD
Pozdrawiam
Tadeusz
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Chciałem wprowadzić drobna poprawkę . Nie uważam ze wszystko jest złe w pracy Derbina . Wręcz przeciwnie sporo jest plusów . Tylko w pewnym momencie Derbin dochodzi do ściany i jest zdziwiony ze nie ma postępu . Jesli to tylko możliwe w klubie powinien pojawić sie konsultant . Taki np Urban czy inny Lenczyk . Ktory obejrzy ze dwa mecze i kilka treningów . Wyłapie błędy . Nakreśli drogę do poprawy a za kilka miesięcy lub w przerwie zimowej zrobi poprawki .
Nie wiem na czym stoi klub . Przypuszczam ze nie stac nas na topowego trenera . A zamiana Derbia na kolejnego Smyle mija sie z celem . A lada moment trafi sie kilka porażek i bedą głosy żeby wywalić trenera . Ja w tej grupie nie bede . Zmiana ma sens tylko jak nas stac na fachowca . Nawet jesli zatrudnienie go jest błędem to powinien dokończyć sezon chyba ze poważnie zagrozi nam spadek . Juz niedlugo Derbin zmierzy sie ze Smyla i mam nadzieje ze pokaże ze jest pełnowartościowym trenerem .
Swoją droga ciekaw jestem jak wyglada piłka na Białorusi . Ich klubu i reprezentacja od czasu do czasu sprawiają niespodzianki wiec i spośród piłkarzy i trenerów dałoby sie wyłowić rodzynki i to za kasę jaka mamy .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników