Wieści dotyczące naszych bylych pilkarzy i trenerów

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Wieści dotyczące naszych bylych pilkarzy i trenerów

Postprzez lesław1 2015-08-25, 2:34 am

django napisał(a):Ty masz lesiu jakąś fiksację. Najpierw robisz laski w klubie, teraz znowu coś o pierdoleniu. Czytać ze zrozumieniem też nie potrafisz. Może masz problem językowy, jak Michał?

to ty masz pedałku problem do mnie i z rozumowaniem widocznie napisałeś :
Jak przyszło się sprawdzić w dorosłej piłce, to było zderzenie ze ścianą.
to ci odpowiedziałem, że jak przyszło się w niej sprawdzić doznał poważnej kontuzji, po której wielu kończy karierę
lesław1

Postprzez Adam1906 2015-08-25, 3:34 am

Po co te wyzwiska? Ludzie, zbastujcie trochÄ™... :redface:
Adam1906

Postprzez GrubyPerez 2015-08-25, 6:24 am

lesław1 - jest taka mądra zasada - piłeś?- nie pisz

"Na Zagłębiu już od lat , każdy dla mnie jest jak brat"

wstydź się Lesiu, wstydź.

Adaś, widzę coś dospać nie możesz :)
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Adam1906 2015-08-25, 8:00 am

Jarku, nie dospać, tylko ja tak do roboty jeżdżę :)
Adam1906

Postprzez lesław1 2015-08-25, 1:57 pm

GrubyPerez napisał(a):lesław1 - jest taka mądra zasada - piłeś?- nie pisz

"Na Zagłębiu już od lat , każdy dla mnie jest jak brat"

wstydź się Lesiu, wstydź.

Adaś, widzę coś dospać nie możesz :)

sory ale to on ciÄ…gle robi wycieczki personalne w moim kierunku, bo nie podoba mu siÄ™ moj krytyka
lesław1

Postprzez Tomcjo 2015-08-29, 7:20 pm

Lachowski strzelił 2 gole w bytomskiej strzelaninie . Polonia B - Puszcza 4-5
Tomcjo

Postprzez Anakin 2015-09-02, 10:09 am

Zarząd Pogoni Szczecin nałożył na bramkarza Dawida Kudłę karę finansową w wysokości tysiąca złotych.

Zawodnik został sfotografowany w kibicowskiej koszulce Górnika Zabrze podczas ligowego spotkania tego klubu.

Zarząd przyjął wyjaśnienia bramkarza, który poinformował, że koszulkę otrzymał i założył na prośbę niepełnosprawnego kibica Górnika Zabrze.
http://www.90minut.pl/news/255/news2557 ... Kudle.html
Idąc tym tokiem to ktoś powinien dostać zakaz stadionowy za fotografowanie się w koszulce Bełchatowa na zgrupowaniu Zagłębia
Anakin

Postprzez Adam1906 2015-09-03, 6:31 pm

Michal Farkaš i Rafał Sadowski piłkarzami Odry Wodzisław Śląski.

Michal Farkaš i Rafał Sadowski zostali zgłoszeni do grającej w klasie C Odry Wodzisław Śląski.

W sezonie 2014/15 Farkaš występował w Zagłębiu Sosnowiec. 30-letni słowacki obrońca zagrał w pięciu spotkaniach II ligi. Sadowski to były piłkarz Polonii Bytom. W minionym sezonie 25-letni pomocnik zagrał w 27 meczach w III lidze i strzelił dwa gole.

http://www.90minut.pl/news/255/news2558 ... laski.html

Farkaš to nie miał być czasem trenerem niedoszłych rezerw Zagłębia Sosnowiec? W końcu taką z chłopem podpisano latem umowę o pracę ;-) Co do Sadowskiego to ładny upadek zaliczył ten chłopak :-(
Adam1906

Postprzez motovideo 2015-09-03, 6:51 pm

Adamie,
Jeśli mnie pamięć nie zawodzi to nie wiem czy Sadowski nie miał być czasem asystentem Farkasa

Jeśli się mylę to sorry
motovideo

Postprzez Adam1906 2015-09-03, 8:00 pm

Chyba się nie mylisz :) No i tym sposobem chłopaki, zamiast być trenerami rezerw Zagłębia Sosnowiec, na skutek niezrozumiałej decyzji prezesa związanej z donosem jakiegoś pajaca mieszkającego nad morzem, stracili robotę i, za przeproszeniem, spadli na pysk do C klasy :redface:
Adam1906

Postprzez Blajpios 2015-09-03, 9:30 pm

Adam1906 napisał(a):Chyba się nie mylisz :) No i tym sposobem chłopaki, zamiast być trenerami rezerw Zagłębia Sosnowiec, na skutek niezrozumiałej decyzji prezesa związanej z donosem jakiegoś pajaca mieszkającego nad morzem, stracili robotę i, za przeproszeniem, spadli na pysk do C klasy :redface:

Jak to stracili ;-) robotę ? ? Przecież chyba ją wykonują - chytrym planem nie-Hytrego Prezesa podjęli robotę właśnie, jako grający trener i jego asystent rezerw Zagłębiowskich, tylko dla lepszej zabawy trochę swoich zawodników pod inną nazwą zakamuflowali Wywalczą z chłopakami awans i już żaden donos nawet zza oceanu nie przeszkodzi graniu w klasie B w przyszłym roku! Kto wie, może jeszcze załatwić się uda bez protestów z Kociewia przeniesienie do B klasy zagłębiowskiej. A jak nie, to da im się autokar i nadal będą dojeżdżać, gra w Wodzisławiu to dla Zagłębia jak w domu - a potem jeszcze tylko 4 awanse zostaną i tak czy siak - a pokażemy Prezesową Moc: będą już te rezerwy grać w upragnionej i docelowej dla rezerw lidze w derbach małopolskich (Skra, Stal B-B, Podbeskidzie) III ligi, sekcji górnośląskiej (zachodniogórlnośląski OZPN, czyli opolski i wschodniogórnośląski OZPN,czyli katowicki); grać będą i z innymi rezerwami, jak Górnika i Ruchu czy Piasta i jako wreszcie jakiś zagłębiowski klub na tym poziomie. Czyli tak samo, jakby było, gdyby Prezes nie był zmuszony wobec zmasowanego ataku sprzymierzonych wrogów z północy do opracowania skutecznego szturmu na ligę poprzez genialny manewr oskrzydlający i zajście oponentów od południa! Tak więc, nie tylko roboty nie stracili - ale nawet chyba za ciągłą pracę w delegacji, to jeszcze jakieś dodatkowe diety zafutrują! Hurra :brawo:
A tak na poważnie, to smutek bierze, jak się nie tylko wspomni tamtą historię - ale jeżeli jeszcze w dodatku się okazuje, że nie potrafili wyjścia honorowego w klubie poszukać i znaleźć im zatrudnienie w Klubie; przecież snuciem planów, których Zagłębie nie potrafiło zrealizować - zabrali im najlepszy czas do szukania pracy jako piłkarze na rynku - a teraz pozostały im tylko Cklasy...
Blajpios

Postprzez novack 2015-09-04, 5:40 am

Niedawno Kudła został ukarany przez swój klub, za fotkę w koszulce Górnika. Rozumiem, że panowie prezes i trenerzy grać będą w koszulkach Zagłębia? Oczywiście gra w klubie odległym o sto kilometrow od Sosnowca w żaden sposób nie będzie kolidować z zajęciami w klubie i nie niesie ze sobą żadnego ryzyka kontuzji eliminujacego z pracy w Zagłębiu. Odnoszę wrazenie, że decyzje w klubie podejmowane sa w Trzech Kolorach i to w godzinach mocno wieczornych i... po prostu nie wierzę, że to jest prawda.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Anakin 2015-09-04, 7:30 am

Chodzą słuchy że nie tylko Farkas z Sadowskim maja wspomóc Odrę. Tylko jakoś nie chce mi się wierzyć...
Już mam pewność. Ale cyrk:
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ni ... 12461.html
Anakin

Postprzez werty2 2015-09-04, 9:07 am

Koszulki z napisem "Zagłębie Dąbrowskie" przed każdym meczem, a o pomocy takiemu klubowi jak np. AKS Niwka się nie pomyśli, lepiej budować Odrę z Wodzisławia. k***a jego mać, brak słów...
werty2

Postprzez RUDI 2015-09-04, 9:33 am

To teraz nie ma się co dziwić prezesowi że bronił Smyły że da radę na dwóch etatach (nie chodzi mi o wynagrodzenie ,a "natłok" obowiązków ). No ale Zagłębie prosperuje tak dobrze że pracownicy mają czas na zabawę w innych klubach ( jeszcze w godzinach pracy?) .Może na następnym meczu na Ludowym zobaczymy ich w koszulkach Odry .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Zielony