Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Blajpios napisał(a):Kwalifikator napisał(a):No wlasnie.
Na jakim kanale dokladnie beda transmisje no I czy jakies powtorki lub skroty na innych kanalach w innych porach tez beda.
Czy ktos wie czego mozemy sie spodziewac?
PS. Jak narazie ja tez mam dostep tylko do Polsat Sport News bo tylko tyle udostepnia mi NC+
pojawiają się tu takie pytania co rusz, więc nie wiem, czy nie będzie to jakąś pomocną informacją, że można rozważyć pakiety Polsatowskiej aplikacji ipla: http://www.ipla.tv/pakiety. Co prawda, wydaje mi się, żeni e rozwiązuje on problemu osobom mieszkającym poza granicami Polski, bo chyba jest to telewizja internetowa dostępna tylko w Polsce. Niemniej - może komuś być owocna. Przy czym rzeczywiście, taniej jest dla tych, co już są abonentami Cyfrowego Polsatu (choćby kiedyś mieli dekoder zarejetrowany. Oczywiście, dla niektórych może wydanie tej przysłowiowej złożtówki też jest obciążebniem, którego nie będą podejmować. Gwoli informacji jednak podam, że ten pakiet wychodzi w cenie ok. złotówki na dzień - dla klientów wspomnianych, Cyfrowego Polsatu lub Plusa.
lesław1 napisał(a):Martinez7 napisał(a):Z artykułu wynika, że pieniądze dzielone są po równo. Dla nas do dobre rozwiązanie (na razie) ale generalnie lepiej byłoby rozdzielić 50% z sumy ogólnej po równo, a 25% proporcjonalnie według liczby transmitowanych spotkań (na zasadzie atrakcyjności) i 25% proporcjonalnie według miejsca zajętego w poprzednim sezonie (najwięcej dla spadkowiczów z Ekstraklasy, najmniej dla beniaminków).
chcesz nagradzać najbardziej przegranych? dawanie największej kasy dla gamoni którzy spuścili klub niżej, postąpiłbym wręcz przeciwnie nagrodził beniaminków...
swoją drogą w Anglii jest przez rok czy dwa taka sama kasa dla spadkowiczów z premier league aby klub nie stracił nagle gigantycznych dofinansowań jednocześnie płacąc wysokie zobowiązania wynikające z kontraktów, ale u nas to chyba tylko przedłużyło by agonie takich klubów jak Odra Wodzisław, Widzew etc..
Adam1906 napisał(a):Niedzielne spotkanie Miedź Legnica - Zagłębie Sosnowiec przełożone na inny termin z uwagi na powołania piłkarzy do reprezentacji.
Tyle razy prosiłeś,żeby podawać źródło informacji i wklejać linkiAdam1906 napisał(a):Niedzielne spotkanie Miedź Legnica - Zagłębie Sosnowiec przełożone na inny termin z uwagi na powołania piłkarzy do reprezentacji.
zag23 napisał(a):z tego co wiem 1 kwietnia juz był pare miesiecy temu ;)
jondek napisał(a):Tyle razy prosiłeś,żeby podawać źródło informacji i wklejać linkiCoś się zmieniło o czym nie wiem
![]()
Adam1906 napisał(a):Trzeba było obejrzeć skróty meczów na Polsacie, to byście słyszeli podczas podawania terminów następnej kolejki, że mecz Zagłębia jest przełożony
comitam napisał(a):dobrze, że do wojska ich nie powołali...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack