Po raz kolejny zastosowano smyłowanie końcówek. Wycofanie ofensywnego zawodnika, na rzecz defensywnego i przybliżenie gry do swojej bramki. To najcześciej musi sie zesrać.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
Na pewno nie bedziemy wygrywali wszystkich meczy na wyjeździe, ale ten należało wygrac. szkoda.. Proponuje aby Trener zrobił analize ile bramek stracilismy z ponad 16 m i z której strony i dlaczego.. Wnioski oczywiste mam nadzieję,że dla MR i Trenera tez...
Wiem że pkt. na wyjeżdzie trzeba szanowac - ale nie to że remisuje się wygrany mecz , może mi ktoś powie co miała wnieść do gry zmiana Pribuli na Zaradnego, przecież to jakieś jaja. Co trener się przestraszył że możemy za wysoko być w tabeli k..wa szlag mnie trafia. Co dzieje się z Fonfarą , przecież w sparingach był bardzo dobry/ patrz sparing z wisłą/ Nic z tego nie rozumiem, aby tylko na mecz z Siedlcami nie dopadł nas kryzys bo coś tak majaczył Derbin na ostatniej konferecji.Ciekawe co dzisiaj powie mądrego
Tylko narzekacie, faktycznie bramka w 93 minucie słabo o nas świadczy, ale jest 1 punkt i gramy dalej. Ciekawe kto z Was zakładał że pykniemy Arkę i Katowice . Robimy swoje, my mamy się utrzymać a nie bijemy się o awans
Bramka i zwycięstwo stracone w doliczonym czasie gry zawsze boli. Samej relacji nie mogłem śledzić ale z Waszych sprawozdań wynika, że w końcówce terner popełnił błędy taktyczne. Oby zostały wyciągnięte z tego wnioski.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
Przynajmniej dwie zmiany były dlatego, że piłkarze sami o nie prosili, bo nie mieli już siły. Ostatnio mamy mecze co 3 dni, do tego nie wiadomo jak piłkarze są przygotowani po treningach z Romualdem. Możliwe, że oni wcale nie cofnęli się w drugiej połowie, bo takie były założenia, tylko zaczęło już brakować sił.
No ale Derbin gra ten maraton jednym i tym samym składem. Pytanie czy nie powinien był zaryzykować i przemeblowac skład dając szansę gry zawonikom, którzy ostatnio nie grali wcale lub też dawali zmiany Jeśli bedzie grał tym samym skladem za chwilę mogą zacząć się kontuzje, kartki i dopiero wtedy skad będzie przetrzebiony.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
Najlepsi trenerzy w Europie,którzy lubią grać tą samą 11 w meczach co 3 dni wymieniają 2,3ch zawodników,a tych podstawowych wpuszczają juz na podmęczonego rywala. Stracone 2pkt. Tyle. Wczoraj Siedlce wygrały z GKSa. Łatwo w niedziele nie będzie.