Zwycięstwo cieszy i styl w sumie też.Nie ma co narzekac, można sie przyczepic do pewnych formacji ale po co? są 3 punkty i to cieszy, bo wygraliśmy z zespołem , który odegra jedną z kluczowych ról w walce o awans.Jak już pisali przedmówcy martwi niestety , że wraz z frekwencją wzrasta patologia dopingu i zachowania.Ogladam wiele meczy ligi polskiej na wielu byłem ale to co teraz sie dzieje w Sosnowcu to zaczyna trącic żenadą.Jak można nie dopingowac druzyny tylko cały czas ku......wac

Siedziałem na krytej i jej lewa strona nie widziała bramki Fidzia.Z prostej przyczyny wśród kibiców a w sumie koło dzieciaków w 5 czy szóstym rzędzie wybuchła petarda.I poleciała ona z grupki tzw " kumatych " bluzgajacych z krytej.rekacja trybuny prawidłowa czyli oburzenie i szukanie winnego,ale fidziu bramkę strzelił wiec rozeszło sie po kosciach.Miałem Ci gnoju , który rzuciłeś petardę w dzieciaka napisac że zycze ci tego samego ale nie napisze bo jeśli masz dzieciaki i chodza na mecze to one nie są winne , że ojciec jest idiotą.Tyle