Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2015-07-15, 5:12 pm

No cóz nadszedł czas aby cos napisać - kwestia trenera i jego odejście to przecież
pierwsze określenie jakie otrzymał to był SŁUP, potem emeryt potem nieudacznik
itd. itp. nie ma człowieka więc nie wiadomo dobrze czy żle ?
Sprawa kolejna ARAK - wina leży po stronie LEGII - która prawdopodobnie nie mówiąc
otwarcie do Zagłębia - cos kombinuje, ale co nie wiadomo. Należy w miarę szybko
zatrudnić jeszcze jednego napastnika - dobrego napastnika - bo przeczucie mi mówi
że ARAK nie wróci do Zagłębia. Ludzie przecież Legia musiała wyrazić zgodę na rozmowy
z klubami Extra - robiąc Zagłębie w jajo. To co pisze Kol. wyżej dajmy sobie spokój z Arakiem
a Klub niech zacznie funkcjonować normalnie jak I ligowiec.
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Inż. Mamoń 2015-07-15, 5:25 pm

Niestety z pewnego źródła wiem, że sam Kuba Arak nie wykazuje chęci do dalszej gry w Zagłębiu :(.
Dlatego jego menago usilnie szuka mu nowego klubu w ekstraklasie. Prawdę mówiąc to zupełnie mu się nie dziwię i życzę mu jak najlepiej. Wracając do naszego burd..... cyrku to nietrudno zauważyć, że mamy nadpodaż pomocników. Jeżeli nasz skauting działa jak działa to optymalnym rozwiązaniem byłoby przesunięcie Tylca do napadu !!!
Inż. Mamoń

Postprzez STACH PL 2015-07-15, 5:33 pm

Poważny klub,poważny prezes już dawno zatrudnił by np.takiego Brosia na trenera,a sprawa Araka powinna mieć jakieś ultimatum (datowe) nie to dzięki,ale żegnamy,kur.. jakiś poziom musimy prezentować.
STACH PL

Postprzez jondek 2015-07-15, 5:45 pm

Trudno się z tym nie zgodzić :redface: Jeżeli dajesz powód żeby robić z siebie podśmichujki,to nikt nie będzie cie traktował poważnie.Ani kibic,ani piłkarz ani żaden sponsor :kiepsko: :twisted:
jondek

Postprzez LucasUSA 2015-07-15, 6:05 pm

Pelna zgoda z powyzszymi postami.

Jak donosza nasi koledzy saga Araka dobiegla konca - miejmy nadzieje, ze chlopak sie wezmie w spokoju do roboty i treningow i bedzie mial jeszcze lepszy sezon niz poprzedni.
LucasUSA

Postprzez novack 2015-07-15, 6:29 pm

Kuba wraca, Fidziukiewicz może byc pomocny, a nasze zagłębiowskie trio trenerskie wydaje się lepszym rozwiazaniem, niż nijaki Szukiełowicz, który od poczatku mi nie pasował. Szkoda tylko tej całej szopki, ale kończymy temat i DO ROBOTY!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Adam1906 2015-07-15, 7:02 pm

Inż. Mamoń napisał(a):Niestety z pewnego źródła wiem, że sam Kuba Arak nie wykazuje chęci do dalszej gry w Zagłębiu

Miałem nic nie pisać na ten temat, ale po tym Twoim wpisie nie zdzierżyłem: skończ pierdolic o Araku i zmień swoje źródło informacji, bo jest gowno warte. Jutro z Tobą i resztą plujących na Kubę sobie pogadam w tej sprawie.
Adam1906

Postprzez Adam1906 2015-07-15, 7:15 pm

novack napisał(a):Kuba wraca, Fidziukiewicz może byc pomocny, a nasze zagłębiowskie trio trenerskie wydaje się lepszym rozwiazaniem, niż nijaki Szukiełowicz, który od poczatku mi nie pasował. Szkoda tylko tej całej szopki, ale kończymy temat i DO ROBOTY!!!

Jeden normalny wpis :) Pozdrawiam.
Adam1906

Postprzez wojtas sc 2015-07-15, 7:20 pm

niech trio dokończy to co zaczeli :brawo:
wojtas sc

Postprzez GrubyPerez 2015-07-15, 7:47 pm

Adam1906 napisał(a):
Inż. Mamoń napisał(a):Niestety z pewnego źródła wiem, że sam Kuba Arak nie wykazuje chęci do dalszej gry w Zagłębiu

Miałem nic nie pisać na ten temat, ale po tym Twoim wpisie nie zdzierżyłem: skończ pierdolic o Araku i zmień swoje źródło informacji, bo jest gowno warte. Jutro z Tobą i resztą plujących na Kubę sobie pogadam w tej sprawie.

ciężko nie pisać, prawda? :)

Adaś , daj na luz. Tu inżynier Mamoń, tam magister Gamoń :) . Jeden mądrzejszy od drugiego a jak jest naprawdę to się okaże.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Adam1906 2015-07-15, 7:50 pm

GrubyPerez napisał(a):a jak jest naprawdę to się okaże.

Ty już wiesz co się okaże ;-)
Adam1906

Postprzez jondek 2015-07-15, 9:53 pm

W katowickim Sporcie napisali,że Kuba jest spodziewany w klubie grubo po północy. :niezle: Czekam :) A jutro na "szparing" w radosnym nastroju :lol:
jondek

Postprzez pyla 2015-07-15, 9:56 pm

Już dawno powinien być zakontraktowany 2 napastnik a jak wróci Araczek to jeszcze lepiej, od przybytku głowa nie boli :-) To ze Szukiełowicza już nie ma jakoś się nie martwie ale postawienie na naszą trójke troche mnie niepokoi .Końcówka sezonu pokazała że do potęg trenerskich nie należą , a ustawienie meczu z taką potęgą jak Puszcza i zrobienie kibiców w ci..la tylko mnie w tym utwierdziło. Poważny trener potrzebny od zaraz . Mimo wszystko jutro ide po karnet , wiara umiera ostatnia. Grać i trenować ZAGŁĘBIE musi panować.
pyla

Postprzez RUDI 2015-07-15, 10:11 pm

Jakub Arak ponownie wypożyczony do Zagłębia Sosnowiec
Jakub Arak wrócił do Zagłębia Sosnowiec. Beniaminek I ligi wypożyczył 20-letniego napastnika z Legii Warszawa na kolejny rok.
Trwały długie rozmowy, były propozycje z I ligi i Ekstraklasy, jednak jest to już za mną, a ja bardzo cieszę się, że wracam do Sosnowca i to właśnie w Zagłębiu będę mógł dalej się rozwijać - powiedział Arak, który w zeszłym sezonie w 34 meczach II ligi strzelił 17 goli.

-> http://www.90minut.pl/news/253/news2533 ... owiec.html

I wszystko w temacie- zagra? nie zagra w Zagłębiu ?
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Adam1906 2015-07-16, 3:43 am

Kuba miał być w Sosnowcu około północy, jak widzę trasa "musiała być pusta" i zdołał przyjechać szybciej 8) Piekarski załatwił mu 3 kluby z Ekstraklasy: Koronę Kielce, Pogoń Szczecin i Lechię Gdańsk, proponowano mu transfer definitywny za kwotę... 1,5 miliona zł. plus wysoką miesięczną pensję, ale Kuba odmówił zarówno wyżej wymienionym klubom jak i swojemu menago, którego w ten sposób wqrwił (prowizja, hehehe) oświadczając, że... ON CHCE GRAC W ZAGŁĘBIU!!!!!!

Co teraz złośliwego dla Kuby napiszą niektóre z forumowych zawodowych płaczków?

Ja powiem tylko jedno:
KUBA, WIELKI SZACUN!!!!!! :brawo:
Adam1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna