Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez mexicano 2015-07-06, 4:26 pm

Adam1906 napisał(a):Bzdura. Kto Ci sprzedaje takie informacje? Arak miał dołączyć do Zagłębia w środę (lub już we wtorek), ale prawdopodobnie zostanie w Warszawie do soboty, kiedy to wracają do Sosnowca nasi piłkarze. Wtedy ma dojechać. Natomiast widzę powyżej, że mamy samych trenerów i prezesów na tym forum. Jak w tym powiedzeniu: ilu Polaków, tylu selekcjonerów kadry (premierów, prezydentów itp.) :lol: Więc dobrze napisał kolega Luis.

Tak słyszałem,to napisałem.Ale skoro wiesz więcej niż Jaroszewski,to czapki z głów.

Jaroszewski napisał(a):Ocenianie szans na powrót Araka do Zagłębia, dziś byłoby tylko "gdybaniem", bo ten trenuje z pierwszą drużyną Legii Warszawa. Trener Henning Berg decyzję podejmie 13 lipca. Jestem w stałym kontakcie z prezesem Legii, ostanio odbyłem też dwudziestominutową rozmowę z Arakiem. Okienko transferowe otwarte jest do końca sierpnia, więc nie musimy się spieszyć. Na razie cierpliwie czekamy, choć nie wykluczone, że poszukamy jeszcze napastnika.
mexicano

Postprzez Adam1906 2015-07-06, 4:54 pm

To w końcu słyszałeś to osobiście od Jaroszewskiego, czy sugerujesz się tym co prezes powiedział prasie, wklejając fragment wywiadu z nim? A raczej co chciał jej powiedzieć...

Berg uważa, że Arak na chwilę obecną nie jest w stanie wskoczyć do pierwszego składu Legii jako podstawowy napastnik i lepsze będzie dla Kuby wypożyczenie na jeszcze jeden sezon. Nie twierdzę, że Arak na 100% wróci do nas, bo zawsze coś może się stać, ale jeżeli 99% to mało dla Ciebie, dalej już nie wnikam i tematu nie ciągnę.

Co do tematu Bułgara z Beroe Stara Zagora. Czy nie chodzi przypadkiem o Georgi Andonova?
Ostatnio edytowano 2015-07-06, 5:19 pm przez Adam1906, łącznie edytowano 1 raz
Adam1906

Postprzez motovideo 2015-07-06, 5:07 pm

Na mieście mówi się, że Inter ma wątpliwości na temat transferu Dudy po tym jak zobaczyli Araka w sparingu ze Steauą. Więc całkiem możliwe, że to właśnie Kuba trafi do Interu a do nas co najwyżej trafi właśnie Duda. :lol:
Więc zamieszanie z Kubą chyba nam się wyjaśniło
motovideo

Postprzez Adam1906 2015-07-06, 5:31 pm

motovideo napisał(a):Na mieście mówi się, że Inter ma wątpliwości na temat transferu Dudy po tym jak zobaczyli Araka w sparingu ze Steauą. Więc całkiem możliwe, że to właśnie Kuba trafi do Interu a do nas co najwyżej trafi właśnie Duda. :lol:

Powiem tak: Twój wpis świadczy o tym, że nic nie wiesz a wszelkie Twoje rewelacje są zwykłymi domysłami i przypuszczeniami. Dochodzę do wniosku, że skoro Ty i kilku jeszcze kolegów z tego forum uważa iż moje informacje, pochodzące z klubu a nie z internetu jak u Ciebie, są chvja warte, to trzeba przestać tutaj je ujawniać, bo i tak tacy jak Ty je wydrwią. Więc bawcie się sami w tej swojej piaskownicy.
Adam1906

Postprzez jondek 2015-07-06, 5:41 pm

Adam1906 napisał(a):Co do tematu Bułgara z Beroe Stara Zagora. Czy nie chodzi przypadkiem o Georgi Andonova?

Filmik sprzed 2 lat.Obecnie Georgi ma 32 lata i zauważyłem,że w lidze jest często zmieniany w 55 minucie.Ale jak na naszą ligę byłby w sam raz a nawet bardziej :) Pod warunkiem,że przypadkiem chodzi o tego piłkarza. 8)
jondek

Postprzez Luis 2015-07-06, 5:50 pm

Adam1906 napisał(a):
motovideo napisał(a):Na mieście mówi się, że Inter ma wątpliwości na temat transferu Dudy po tym jak zobaczyli Araka w sparingu ze Steauą. Więc całkiem możliwe, że to właśnie Kuba trafi do Interu a do nas co najwyżej trafi właśnie Duda. :lol:

Powiem tak: Twój wpis świadczy o tym, że nic nie wiesz a wszelkie Twoje rewelacje są zwykłymi domysłami i przypuszczeniami. Dochodzę do wniosku, że skoro Ty i kilku jeszcze kolegów z tego forum uważa iż moje informacje, pochodzące z klubu a nie z internetu jak u Ciebie, są chvja warte, to trzeba przestać tuta
j je ujawniać, bo i tak tacy jak Ty je wydrwią. Więc bawcie się sami w tej swojej piaskownicy.

Adam, nie przejmuj sie niektorymi komentarzami. Nie wiesz jacy sa ludzie? Sami chcieliby miec takie info.jak Ty, ale ze nie maja, to sa zazdrosni. A jak sa zazdrosni to bd sobie z Ciebie jaja robic. Ale pamietaj, ze nie wszyscy. Sa tutaj kibice, ktorzy bardzo spokojnie i powaznie podchodza do Twoich komentarzy.
Luis

Postprzez Adam1906 2015-07-06, 5:51 pm

Tu FILMIK sprzed 3 lat. Pewnie i tak na I ligę polską by wystarczył, o ile oczywiście o Andonova w ogóle chodzi ;-)

Ps. Dzięki Luis :niezle:
Adam1906

Postprzez motovideo 2015-07-06, 5:56 pm

Powiem tak: Twój wpis świadczy o tym, że nic nie wiesz a wszelkie Twoje rewelacje są zwykłymi domysłami i przypuszczeniami. Dochodzę do wniosku, że skoro Ty i kilku jeszcze kolegów z tego forum uważa iż moje informacje, pochodzące z klubu a nie z internetu jak u Ciebie, są chvja warte, to trzeba przestać tutaj je ujawniać, bo i tak tacy jak Ty je wydrwią. Więc bawcie się sami w tej swojej piaskownicy.

Adam, ty tak na poważnie? jeśli tak to już spieszę z wyjaśnieniami.
Moje rewelacje ani nie są zwykłymi domysłami ani nawet przypuszczeniami. Napisałem taki bzdet, żeby rozluźnić nieco atmosferę. Może faktycznie nie udzielam się za często na forum aktywnie i mogłeś źle zinterpretować mój żart. Ale przeglądając forum systematycznie wiem czyje informacje są bądź mogą być wiarygodne i mogą pochodzić z wiarygodnych źródeł a kto jest bajkopisarzem

Muszę poprawić mój poprzedni wpis a zarazem odpowiedzieć koledze motovideo: nie czekajcie do środy tylko... do wtorku ;-)

:niezle: To i tak cała wieczność, ale jestem dobrej myśli

Także drogi Adamie czasem z trzeba z pewnym dystansem podchodzić do tego typu wpisów ;-)
A póki co trzymamy się Twojej wersji - będzie dobrze
motovideo

Postprzez jondek 2015-07-06, 6:27 pm

O ile oczywiście o Andonowa w ogóle chodzi :) Przypadkiem ;-) Upał jak jasny gwint.Panowie.Wrzućmy na luz 8) Czekamy.Na ochłodzenie i b.dobre wieści ze sztabu. :lol: Adam,czekam na PW.
jondek

Postprzez Tomcjo 2015-07-06, 7:33 pm

Król strzelców III ligi opolsko-śląskiej, Filip Wiśniewski będzie sprawdzany przez Górnika Zabrze.
21-letni napastnik w minionym sezonie był zawodnikiem BKS-u Stal Bielsko-Biała, w którym zdobył 23 bramki.
Szkoda ze tego typu zawodników , królów strzelców niższych lig nie zaprasza sie na testy . A daje sie szanse zarobić wciskaczom szrotu . Skauting skauting skauting
Tomcjo

Postprzez Adam1906 2015-07-06, 7:43 pm

motovideo napisał(a):
Muszę poprawić mój poprzedni wpis a zarazem odpowiedzieć koledze motovideo: nie czekajcie do środy tylko... do wtorku ;-)

:niezle: To i tak cała wieczność, ale jestem dobrej myśli

Także drogi Adamie czasem z trzeba z pewnym dystansem podchodzić do tego typu wpisów ;-)
A póki co trzymamy się Twojej wersji - będzie dobrze

O czym Ty człowieku piszesz? Zrozum, że jeżeli coś wpisuję, to jest to informacja AKTUALNA W MOMENCIE ROBIENIA WPISU. Jeżeli dzień później coś się zmienia to jest to moja wina? A może sugerujesz, że wysysam to z palca? To powtórzę Ci raz jeszcze: jeżeli coś wpisuję, to jest to informacja AKTUALNA W MOMENCIE ROBIENIA WPISU.

Ps. Kończę polemikę z Tobą, bo zaśmiecamy w ten sposób temat. Jak coś to PW.
Adam1906

Postprzez motovideo 2015-07-06, 8:17 pm

Ps. Kończę polemikę z Tobą, bo zaśmiecamy w ten sposób temat. Jak coś to PW.

OK. żeby już dalej nie zaśmiecać ale żeby dotarło do Ciebie i do wszystkich pozostałych, którzy stanęli w Twojej obronie.

Ja nie neguję żadnego Twojego wpisu, wręcz przeciwnie jestem Ci wdzięczny i inni użytkownicy forum pewnie też za info jakie nam dajesz, a mój wpis miał wyłącznie rozluźnić atmosferę i pisząc go nawet nie pomyślałem, żeby był aluzją do Twoich newsów.
Po prostu źle go odebrałeś jak i moje wyjaśnienie , chodziło mi żeby z dystansem podejść do mojego wpisu. Mam nadzieję, że teraz już wszystko jest wyprostowane

PS. pozdrawiam i wierzę że dalej będziesz sprzedawał nam wszystkie newsy ?
motovideo

Postprzez django 2015-07-06, 9:55 pm

Adam1906 napisał(a): Arak miał dołączyć do Zagłębia w środę (lub już we wtorek), ale prawdopodobnie zostanie w Warszawie do soboty, kiedy to wracają do Sosnowca nasi piłkarze. Wtedy ma dojechać.

Czy ja dobrze rozumiem, że Arak nie zagra w Legii i wróci do Zagłębia po powrocie tegoż Zagłębia ze zgrupowania? To po co oni go tam jeszcze tydzień trzymają? Szukiełowiczowi to nie przeszkadza, że chce wprowadzać nowe ustawienie, w którym ma zagrać dwóch napastników, podczas gdy w kadrze ma jednego napastnika? Tumicz będzie się zgrywał sam ze sobą, podczas gdy Arak, będzie się zgrywał na treningach z Saganowskim, z którym i tak nie zagra w lidze? Czy ich tam w tym klubie już kompletnie potentegowało? Przecież to jakiś Monty Python jest.
django

Postprzez pyla 2015-07-06, 10:43 pm

Jeżeli Arak faktycznie ma do nas wrócic, to przetrzymywanie go przez tydzien w Warszawie sensu nie ma żadnego. Chyba że nie wszystko wiemy :-) ?
pyla

Postprzez Anakin 2015-07-07, 6:27 am

django napisał(a):Szukiełowiczowi to nie przeszkadza, że chce wprowadzać nowe ustawienie, w którym ma zagrać dwóch napastników, podczas gdy w kadrze ma jednego napastnika? Tumicz będzie się zgrywał sam ze sobą, podczas gdy Arak, będzie się zgrywał na treningach z Saganowskim, z którym i tak nie zagra w lidze?

Mnie się zawsze wydawało, że tego rodzaju zgrupowanie ma sens wtedy gdy kadra zespołu jest już zasadniczo zamknięta i trener ma do dyspozycji skład na rozgrywki. A tu jeszcze sporo znaków zapytania.
Anakin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników