Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Na 90 minut pod wynikiem meczu z GKS - ksywa -Damianeri pisze
http//Katowice.tvp.pl/20690661/1072015 godz 1905 - końcowy
wywiad z Markowskim Redaktor tv Katowice powie dobra wiadomość
dla Kibiców z za Brynicy Jakub Arak ponownie w Zagłębiu.
Jak należy traktować te info
Pozdrawiam
Tadeusz
Podczas poniedziałkowego treningu skutecznością błysnęli napastnicy - Nemanja Nikolić i Jakub Arak. Chociaż w czasie austriackiego zgrupowania napastnicy dają podstawy ku temu, by wierzyć, że to właśnie oni będą ciągnęli Legię do mistrzostwa, trener Berg po zajęciach przyznał, że oczekuje jeszcze jednego napastnika. Przyznał, że liczy na Nikolicia, Araka i Saganowskiego, ale jeszcze jeden snajper jest potrzebny.
Czy w sezonie 2015/16 więcej szans otrzymywać będą młodzi zawodnicy?
- Nie zdecydowaliśmy jeszcze, którzy z tych chłopaków zostaną z nami na stałe, a których wyślemy na wypożyczenie, by ogrywali się w seniorskiej piłce na poziomie ekstraklasy albo pierwszej ligi. Na pewno część z nich będzie z nami przez cały sezon. Ale nie mogę obiecać im regularnej gry, bo w Legii przede wszystkim ważny jest wynik. Chciałbym jednak, by ci piłkarze przekonali mnie, że są już gotowi do rywalizacji o miejsce w składzie. Na pewno nie będzie tak, że ktoś otrzyma je ze specjalnych względów, czyli tylko dlatego, że np. jest młody.
Adam1906 napisał(a):Ciężko wyczuć skąd dziennikarzyna z Tiwi Katowice ma taką informację
Po powrocie ze zgrupowania z Austrii (4 lipca) Berg ma podjąć decyzję co do przyszłości Araka. - Oczywiście marzę o debiucie w Ekstraklasie, ale najważniejsza jest regularna gra. Jeśli zostanę w Legii, będę szczęśliwy. Jeśli trener zdecyduje się na kolejne wypożyczenie, nie będę narzekał, bo w Sosnowcu też mam od kogo się uczyć.
mexicano napisał(a):Według sportsiedlce.pl Antonio Calderon przymierzany do Zagłębia http://sportsiedlce.pl/pilka-nozna-transfery-lato-2015/
django napisał(a):Ale mnie wystraszyłeś... Na szczęście Internet donosi, że jednak będzie bronił mistrzostwa Gibraltaru
mexicano napisał(a):Do Gibraltaru to udał się Nico Chietino,a nie Antonio Calderon
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack