Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
comitam napisał(a):mam takie pytanko.....
django napisał(a): Sam jestem ciekawy efektu...
Panattoni Development Europe uzyskała pozwolenia urzędnicze dla budowy centrum logistyczno-dystrybucyjno-produkcyjnego Sosnowiec II w Sosnowcu-Porąbce.
W ramach przedsięwzięcia zaplanowano realizację trzech obiektów o łącznej powierzchni ok. 67,5 tys. mkw.
Przypomnijmy, że w br. Panattoni zlecił firmie Bremer wykonawstwo pierwszej hali (22 tys. mkw.) w ramach kompleksu w Sosnowcu w rejonie ul. Inwestycyjnej i drogi ekspresowej S1.
Na terenie odkupionym od CTL Logistics powstanÄ… docelowo obiekty o powierzchni ok. 90 tys. mkw.
Panattoni Europe, lider powierzchni przemysłowych podsumowuje swoją dziesięcioletnią obecność w Europie. Od 2005 roku, deweloper dostarczył 3,1 miliona powierzchni dla ponad 200 klientów, ustanawiając wspólnie z firmą Amazon rekordową transakcję wynajmu powierzchni magazynowej w regionie CEE. Panattoni Europe wprowadził trend budowy obiektów BTS, zwłaszcza w Specjalnych Strefach Ekonomicznych, a także otworzył rynek kapitałowy dla powierzchni magazynowych, a co najważniejsze stał się inspiracją i wzorem dla kolegów zza zachodniej granicy.
10 lat temu, Panattoni, gigant powierzchni magazynowych zza oceanu – jak przedstawiano firmę matkę – Panattoni Development Company – wszedł do Polski, a wprowadził go Robert Dobrzycki, stawiając czoło największym deweloperom obecnym nad Wisłą. Dzisiaj firma zajmuje pozycję lidera powierzchni przemysłowych zdobywając gigantyczne kontrakty, bijąc własne rekordowy podpisywanych umowach najmu, realizując zaawansowane inwestycje produkcyjne, czy prowadząc w kategorii popytu netto.
To, w jaki sposób wygląda ostatnia dekada w branży okiem dewelopera, zaprezentowano podczas konferencji prasowej z okazji 10-lecia istnienia firmy w Europie. Odbyła się ona 24 marca br., w słynnej polskiej restauracji Atelier Amaro, która jako pierwsza – i jak dotąd jedyna – zdobyła prestiżową gwiazdkę Michelin.
Adam1906 napisał(a):To, w jaki sposób wygląda ostatnia dekada w branży okiem dewelopera, zaprezentowano podczas konferencji prasowej z okazji 10-lecia istnienia firmy w Europie. Odbyła się ona 24 marca br., w słynnej polskiej restauracji Atelier Amaro, która jako pierwsza – i jak dotąd jedyna – zdobyła prestiżową gwiazdkę Michelin.
jondek napisał(a):wszystko co się dzieje w klubie jest owiane wielką tajemnicą.Nawet potencjalny sponsor nie ma szans dowiedzieć się czegokolwiek.Może są drobni sponsorzy,którzy dają"drobne"sumy,Taki niezorientowany darczyńca myśli może ,że rozmowy trzeba zacząć od 100000zł.Czytam,że w małych miasteczkach czy nawet wioskach miejscowy producent wędlin daje 10 tys.,producent torebek czy bielizny daje 5 tysiaków.A u nas tajemnica handlowa,procedury, itp.bełkot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak