Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):...dlatego teraz trzeba awans wywalczyć, ale od następnego dnia trzeba skupić się na budowanie 1 ligowej drużyny
Anakin napisał(a):Sir napisał(a):...dlatego teraz trzeba awans wywalczyć, ale od następnego dnia trzeba skupić się na budowanie 1 ligowej drużyny
Jak najbardziej. należy jednak wpierw zadać pytanie o budżęt. Czy ewentualny awans przełoży się na dodatkowe źródła finansowania? Czy i ile będzie w stanie dołożyć GminaEtc... Nie wiem na ile przekłada się różnica w kosztach funkcjonowania klubu ale skoro takie Katowice dostają tylko od miasta 7 mln zł a są raczej przeciętna druzyną choć klubem o ciekawym marketnigu to ile my będziemy potrzebowali aby spokojnie egzystować
STACH PL napisał(a):Koszty według prezesa wzrosną o 20-25%,nie doczytałem się żadnej informacji kto by to pokrył.
Kisiel Jerzy napisał(a):Ile dokladnie moze pomiescic teraz Ludowy?
lesław1 napisał(a):a nie jest przypadkiem tak że z dolnych rzędów przenieśli krzesełka na trybunę gości by tam one spełniały wymogi PZPN czy tam czegoś innego, przez to pojemność stadionu zmalała do wartości poniżej 5000 , dajmy na to 4999 przez co jest tańsza ochrona? nie jest to pewna informacja ale tak mi na to wygląda ponieważ przed przeniesieniem zamykali te boczne sektory a od czasu przeniesienia nie ma juz tego zamykania i ludzie siedzą gdzie chcą. w Każdym bądź razie z niepołomic nikt nie przyjedzie a już na pewno nie zorganizowana grupa kibiców- dla kogoś w temacie czy by nie można tamtego sektora otworzyć dla naszych? skoro dziś juz 3500 sprzedanych to jestem święcie przekonany, że biletów braknie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników