Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Kisiel Jerzy napisał(a):Jedyna nadzieja ze Andrzej Duda pokona Komora w Niedziele
Kisiel Jerzy napisał(a):Smutny Koniec,szanse iluzoryczne
lesław1 napisał(a):ale macie nasrane w tych łbach ja pierdolę, wszystko jest na nie, może spadkiem jesteśmy zagrożeni?
lesław1 napisał(a): i czemu nie ma już tych którzy tak bardzo podniecali się Polonią Bytom? przecież tam grają "nasi" chłopcy- czyżby byli w takiej samej sytuacji jak Zagłębie? no tak to już nie można brać tego jako autorytetu hahaha
Kisiel Jerzy napisał(a):Jedyna nadzieja ze Andrzej Duda pokona Komora w Niedziele.Niestety tyle mi zostalo do uciechy.
Kisiel Jerzy napisał(a):Smutny Koniec,szanse iluzoryczne
Kisiel Jerzy napisał(a):A zaraz zaczna sie przegrane.
Adam1906 napisał(a):Podsumowując: Zarejestrowałeś się w 2007r. i nagle się obudziłeś agitując za PiSiorskim kandydatem. Temat jest meczowy a ty pierdolisz farmazony. Proponuję ci wypierdalac na Interia.pl - tam sobie popisz z podobnymi do ciebie oszołomami.
Anakin napisał(a):lesław1 napisał(a):ale macie nasrane w tych łbach ja pierdolę, wszystko jest na nie, może spadkiem jesteśmy zagrożeni?
Na Mieście mówią że jak przestaniesz w ostach "srać", "chujać", "pierdolić" etc. to koniec świata nastąpi. Poza tym nikt Ci nie poradzi jeśli nie zrozumiesz że mimo prowadzenia niepokój związany jest z tym, że w ostatnich 4 kolejkach na 2 możliwych pkt zdobyliśmy raptem 4. Kolejne straty mogą oznaczać zjazd nawet poza pierwszą czwórkę. A terminarz nie jest łatwy.
lesław1 napisał(a): i czemu nie ma już tych którzy tak bardzo podniecali się Polonią Bytom? przecież tam grają "nasi" chłopcy- czyżby byli w takiej samej sytuacji jak Zagłębie? no tak to już nie można brać tego jako autorytetu hahaha
Bo już nie ma twojego bytomskiego guru t o i nikt do tego co zrobił nie wraca
Kisiel Jerzy napisał(a):Gruby Perez przestan pieprzyc bo schudniesz![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników