Stal Stalowa Wola - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 02.05.15 g. 13.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Stal Stalowa Wola - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 02.05.15 g. 13.00

Postprzez Inż. Mamoń 2015-05-02, 2:42 pm

Wielkie brawa dla chłopaków, dla mnie jest to zwycięski remis. Z taką grą i wolą walki jestem spokojny jeżeli chodzi o awans :niezle: :niezle: :niezle: Charowali jak woły w 10 SZACUNEK !!! :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:
Gąsu dla ratowania twarzy powinien postawić skrzynkę wódki na środku szatni !!!!! Jednak temu Panu już dziękujemy :czerwona: :czerwona: :czerwona:
Inż. Mamoń

Postprzez LucasUSA 2015-05-02, 6:51 pm

Nie ma co jezdzic po Gasinskim, kazdemu sie zdarzy, za wynik odpowiada cala druzyna, ktora znowu pokazala charakter! Brawo!
LucasUSA

Postprzez GrubyPerez 2015-05-02, 7:05 pm

wielka i szumna zapowiedź supertransmisji a tymczasem ..każdy widział.Spodziewałem się że to będzie wydarzenie, że może nawet komentarz Wasiu zamieści a tymczasem co ? Czy wy się tam nie słyszeliście? Te komentarze , te klnięcia . c*** nie telewizja.To już chyba lepiej, żeby nic nie było.
A za mecz szacun, z kartką wyszło jak wyszło ale pomimo takiej straty potrafili wyjść na remis.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez slawekchicago 2015-05-02, 8:20 pm

Panowie , szacunek za wynik .Kazdy by chcial 3 pkt a po pierwszej polowie kazdy chcial remis :-) ;-) :-) . Pretensje do "Gaski" ? No nie wiem , jakosc obrazu kiepska wiec ciezko ocenic , to bylo ryzyko wyszedl przerwal akcje (blad byl wczwsniej),coz Czerwien to bylo ryzyko , Sekulski mogl to wykorzystac. Ja jestem pod wrazeniem , dawno nie bylo takiego ZAGLEBIA . OBY TAK PRZEZ NASTEPNE 6 KOLEJEK :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: SZACUN ZAGLEBIE :!: :!: :!: :!: :!:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez August 2015-05-02, 8:43 pm

Ogromny hart ducha jaki pokazała drużyna rzeczywiście godna podziwu. Prawdziwy zagłębiowski charakter. Do Gąsińskiego, odniósł się trener i to kończy sprawę. Tyle że przy radosnej ofensywie będzie wcześniej czy później potrzebna lepsza defensywa. Transmisja tragiczna ale dobrze że coś się ryszyło w tej kwestii.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2015-05-03, 11:58 am

No dzisiaj mogę cos pisać po meczu ze Stalówką jako ze wczoraj zaraz
po meczu to niestety. Ten remis = zwycięstwo drużyna pokazała
Zagłębiowski charakter grając w osłabieniu przez 80 minut meczu.
Jestem pełen podziwu dla Zagłębiowskiego Sztabu nie mam słów
podzięki za to co zrobili do teraz a co będzie jak drużyna AWANSUJE ?
Troszkę mnie uspakaja podejście zawodników i Sztabu do każdego meczu
"Gramy za 3 pkt." Panowie i tak trzymać do końca rozgrywek.
W Stalowej Woli drużyna spisała się na SUPER PIĄTKĘ.
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez slawekchicago 2015-05-03, 12:10 pm

No , obejrzalem skrot ( super jakosc :-) w porownaniu do transmisji ) i wiem ze to tylko skrot ale dwa wazne wnioski :
1. Szymon i czerwien : gdyby nie jego interwencja byloby 1:0 , Sekulski sprytnie mijal a gdyby Gaska zostal w bramce , coz raczej bramka by byla .
2. teraz jeszcze bardziej SZANUJMY ten punkt , bo to Stal byla blizsza zwyciestwa

P.S. Swoja droga wielu z Nas wie ze czasami granie w oslabieniu bardziej mobilizuje , a druzyne przeciwna nachodzi mysl " teraz bedzie latwiej :-) " . Takze teraz spokoj do soboty i kolejne STARCIE O 1 LIGE :!: :!: :!: :!: BO NIEWAZNE Z KIM TERAZ KAZDY MECZ BEDZIE TAKIM STARCIEM .DO BOJU ZAGLEBIE :!: :!: :!: :!: :!:
slawekchicago

Postprzez Inż. Mamoń 2015-05-03, 6:13 pm

1. Szymon i czerwien : gdyby nie jego interwencja byloby 1:0 , Sekulski sprytnie mijal a gdyby Gaska zostal w bramce , coz raczej bramka by byla .

Człowieku, Ty chyba z innego meczu oglądałeś powtórkę !!!
Sekulski dostaje krosowe podanie na dobieg, przyjmuję na klatkę, dalej musi zapierd....ć, nie ma żadnej kontroli nad piłką, wygonił się przyjęciem w kierunku końcowej linii, ale przede wszystkim OBOK BIEGNIE OBROŃCA !!!!!
Gdzie tu jest zagrożenie bramkowe ?????????
Sprytnie mija, kogo? Jak ledwo przyjmuje piłkę !!!! Brońcie dalej Szymusia, brawo !!!!!
Jedna propozycja, zastanówcie się (może dużo wymagam) co by było jakby Gąsu został w bramce !!!!
Inż. Mamoń

Postprzez slawekchicago 2015-05-03, 6:28 pm

Sluchaj Czlowieku ,ja go nie bronie -przyjrzyj sie uwaznie- .Tak samo przyjrzalem sie jego interwencjom w poprzednich meczach .I tu Cie zaskocze :blad za bledem przy kazdej wrzutce trzymal sie linii AZ ZA BARDZO. Pamietam jak na poczatku mojego grania JEDNEJ ZASADY NIE ZAPOMNE POLE BRAMKOWE NALEZY DO BRAMKARZA ale o tym nasz bramkarz zapomina ,taki jakis strach mu zaglada ,Zobacz reakcje Krzyska Markowskiego przy bramce dla ROW , Daje miejsce dla bramkarza ale jego tam nie bylo , zobacz bramke dla Siarki ,wszystko 5,6 METR , takze nie mow ze go bronie ,a odnosnie tej sytuacji takie sytuacje sie zdarzaja i najczesciej koncza sie :czerwona: . Pamietam Kuciaka w meczu z Widzewem podobna byla tam czerwieni nie bylo bo nie bylo zagrania reka . Jeszce jedno : bylo minelo moze czerwien nawet nas zmobilizowala , a to co napisalem to tylko moja opinia nic poza tym .
slawekchicago

Postprzez novack 2015-05-03, 7:09 pm

Konkludując, po awansie potrzebujemy nowego, konkretnego bramkarza, bo ani Fabisiak, ani tym bardziej Gąsiński na ligę wyżej się nie nadaje.
Ostatnio edytowano 2015-05-03, 7:20 pm przez novack, łącznie edytowano 2 razy
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Inż. Mamoń 2015-05-03, 7:11 pm

To był najważniejszy wyjazd tej rundy jeżeli chodzi o walkę o awans. Jedna błędna decyzja bramkarza (kluczowa pozycja na boisku !!!) i zostajemy w II lidze, na szczęście chłopaki z pola dali z wątroby i gramy dalej. W czołówce tabeli jest bardzo ciasno i na 100% o awansie będzie decydował bilans bezpośrednich spotkań !!! Nie możemy sobie pozwolić na błędy bramkarza w tak ważnych meczach.
Gąsu już w meczu z rowem dawał sygnały, że chętnie znowu przywita ławkę rezerwowych, jego interwencje są niepewne, na przed polu gra bardzo elektrycznie i zupełnie brakuje mu szybkości. Czerwona kartka w meczu ze stalą to jest kolejny jego błąd, na więcej takich błędów nas nie stać !!!!!!!!
Inż. Mamoń

Postprzez MirosławaSmyła 2015-05-03, 7:57 pm

novack napisał(a):Konkludując, po awansie potrzebujemy nowego, konkretnego bramkarza, bo ani Fabisiak, ani tym bardziej Gąsiński na ligę wyżej się nie nadaje.

Konkludując, jeżeli przeczytał to Fabisiak, tudzież Gąsiński pomyślał sobie: "Cholera, po co ja się staram, zasuwam na treningach, daje z siebie wszystko, skoro sezon się jeszcze nie skończył, a oni już mnie z góry skreślają w razie awansu. Chyba jednak lepiej w II lidze, bo stabilniej".
MirosławaSmyła

Postprzez slawekchicago 2015-05-03, 8:09 pm

Konkludujac, obaj sa zawodowcami i wiedza ze wszystko zalezy od sztabu trenerskiego ,a takie gadanie nie ma sensu bo jeden z nich napewno zostanie :-) :-) :-)
slawekchicago

Postprzez django 2015-05-03, 8:40 pm

Prawdę mówiąc ani jeden ani drugi nie prezentuje odpowiedniego poziomu. Zostanie pewnie Fabisiak, bo wykupili go, podpisali z nim kilkuletni kontrakt i głupio się teraz przyznać do błędu. Pozostaje mieć nadzieję, że się jeszcze wyrobi.
django

Postprzez Sir 2015-05-03, 9:42 pm

Matusiak się nam rozstrzelał:)

Cenny punkt.

Z Rowem Błekitnymi Rakowem mamy lepszy dwumecz, a ze Stalówką na remis, będą liczyly sie bramki. Tylko z Rozwojem w plecy. To może na koniec również okazać się nie bez znaczenia.
Sir

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna