Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Anakin napisał(a):Widać jak duże jest zapotrzebowanie na lepszą piłkę niż 3-ligowa w Zagłębiu.
lesław1 napisał(a):nie masz na co narzekać teraz pajacu to piszesz banały, co marketingowy niewypał , za mało ludzi było, sportowo też chujowo trzeba wszystkich wyjebać bo nie walczą?
django napisał(a):Stanek udowadnia, że wystarczy im nie przeszkadzać i awans jest w zasięgu ręki. Bardzo dobry mecz Tumicza. Bramka i bardzo inteligentne zachowanie w ostatniej akcji. Może to trochę ryzykowne, ale moim zdaniem Arak jest jednym z lepszych w Polsce napastników, jeżeli chodzi o grę głową. Siara ma braki w obronie, ale jeżeli chodzi o grę ofensywną, to nie ma się do czego przyczepić.
Anakin napisał(a):\
Zastanawia mnie czy (pomijając kwestie licencyjne) nie będzie zbyt ryzykowne aby Stanek przy ewentualnym awansie prowadził zespól. Czy też nie lepiej będzie aby zatrudnić kogoś bardziej doświadczonego przy którym Stanek mógłby sam, na spokojnie, nabrać doświadczenia jako asystent. Chodzi mi o to aby człowieka potem szybko nie spalić. Tumicz - szacun za mecz z Rybnikiem ale chyba I liga to będzie za wysoko. To samo z Siarą.
django napisał(a):Nie dzielmy jeszcze skóry na niedźwiedziu. Na razie jest super, ale dwa słabsze mecze i awans może stanąć pod znakiem zapytania. Uważam, że Stanek powinien zostać niezależnie od tego czy awansujemy, czy nie. Moim zdaniem już się naasystował przy trzech kolejnych trenerach. Zna realia klubu, zna drużynę i póki co pokazuje, że wie co robić, żeby drużyna grała dobrze. Nowy trener, nawet bardziej doświadczony i z "nazwiskiem" niekoniecznie odnajdzie się w naszej rzeczywistości.
Anakin napisał(a):Oczywiście, nie chodzi mi aby wyjść przed szereg w kwestii awansu. Ale ta liga jest tak bardzo słaba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników