DO ZOBACZENIA W SOBOTĘ NA STADIONIE LUDOWYM!

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
STACH PL napisał(a):Kol Adam1906 napisał: DO ZOBACZENIA W NIEDZIELĘ NA STADIONIE LUDOWYM!
STACH PL napisał(a):Oczywiście mecz jest w sobotę,w niedziele fajnie by było iść na rezerwy których nie mamy...
STACH PL napisał(a):Oczywiście mecz jest w sobotę,w niedziele fajnie by było iść na rezerwy których nie mamy...
dakos napisał(a):Mam pytanie kupiłem dla brata elektronicznie bilet ulgowy na trybune krytą za 9 zl , jest on z rocznika 1999 .W regulaminie strony z biletami wyczytwalem ze bilet ulgowy obowiazuje do 13 roku życia.Ktos się orientuje jak to jest z tymi biletami ulgowymi?
BILETY:
Trybuna kryta:
- bilet normalny - 16 zł
- bilet ulgowy (do 16 lat) - 9 zł
- kobiety - 5 zł
- dzieci do lat 6 - wstęp bezpłatny
Mam nadzieję, że ostatnie dwa mecze i to, że do miejsca premiowanego awansem mamy tylko 2 punkty przy korzystnym układzie kolejki sprawią że frekwencja a tym samym atmosfera na Ludowym poprawią się. Adam za fajny i normalny tekst zachęcający do przyjsścia-szacun.Adam1906 napisał(a):Przed nami kolejne spotkanie na Ludowym. W sobotę 28 marca podejmujemy Raków Częstochowa. Z uwagi na mobilizację u popularnych "Medalików" możemy się spodziewać kompletu gości w klatce, a co za tym idzie, meczu przy głośnym dopingu. Biorąc pod uwagę fakt, że po zwolnieniu bytomskiego magika nasi piłkarze w miarę się ogarnęli i nareszcie zaczęli grać futbol "na 3-4 z przodu" a nie "na zero z tyłu", naszym obowiązkiem jest solidnie zapełnić na to spotkanie trybuny Ludowego. Weźcie sobie te słowa do serca, mamy jeszcze kilka dni aby zbudować frekwencję poprzez mobilizację wśród swoich znajomych i głośno dopingować całe spotkanie Nasze Zagłębie!
DO ZOBACZENIA W SOBOTĘ NA STADIONIE LUDOWYM!
django napisał(a):To co Budek i Koprucki wyprawiali przy bramkach dla Limanovii to jest jakaś tragedia.
patrios91 napisał(a):Markowski-Budek lub Markowski-Jarczyk,koniec kropka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników