Miroslaw Smyla trenerem Zaglebia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Miroslaw Smyla trenerem Zaglebia

Postprzez django 2015-03-09, 4:20 pm

django napisał(a):
Adam1906 napisał(a):Nasze modlitwy zostały wysłuchane, więc proponuję zmienić temat wątku na "Mirosław Smyła BYŁYM trenerem Zagłębia" :)

Nie wiem skad takie info, ale nieprawdziwe. Mirek na ten moment zostaje.

Smyła out. Zwracam honor, miałem info ze źródła, które wydawało mi się do tej pory pewne.
django

Postprzez GrubyPerez 2015-03-09, 4:32 pm

:)
No i teraz kto by nie został treneiro - czy to poprowadzi Derbin w najbliższym meczu czy już będzie nowy - niech wbije do głowy sobie i zawodnikom - Nas interesuje futbol na TAK- a nie "zero z tyłu" . Catenaccio to możemy próbować w pucharaz z Wisłą czy Legią. W tej lidze to mamy lać w czapkę każdego - a czy będzie 4-1 czy 4-2 to już chyba jeden x.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez novack 2015-03-09, 4:38 pm

Ale w czym problem, chodzi o tę jedna głupia porażkę z kelnerami?Przecież najbardziej dyplomowany z dyplomowanych posiadacz UEFA PRO w ostatnim wywiadzie w którym wyzywał od nieuków tych którzy śmieli nie zgadzać sie z jego geniuszem stwierdził, że nawet jeśli przegramy pierwszych pięć spotkań, a wygramy resztę, to i tak awansujemy. Musimy więc jeszcze poczekać na pięć porażek, to może wtedy Pan Prezes z Panem Prezydentem troszkę się zaniepokoją.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2015-03-09, 4:45 pm

Czytam i oczom nie wierzę. Czyżby polecenie wydał Prezydent? Bo nie bardz wierzę w inicjatywę Prezesa
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bbartek 2015-03-09, 4:51 pm

Nie pamietam trenera który by naraził mój Klub na takie straty sportowe, wizerunkowe i finansowe.
Rozumiem ,że MJ musiał zostać, ale traktuje to jako poczatek zmian.Teraz może być tylko lepiej...
Jeżeli MJ ze wzgledów politycznych/towarzyskich...ma funkcjonować nadal to potrzebuje wsparcia silnej osobowości , może jako dyr sportowy, znanej w środowisku piłkarskim.
Myślę, że zawodnicy też odżyja bez tego trenera który określał siebie jako szarlatan/mag futbolu, budowniczy ..pracujacy po kilkanaście godzin w Klubie.
zapominjmy o MS i wyrzućmy ten temat z forum jako koszmar który trwał za długo, ale sie skończył.
bbartek

Postprzez Adam1906 2015-03-09, 4:53 pm

django napisał(a):Smyła out. Zwracam honor, miałem info ze źródła, które wydawało mi się do tej pory pewne.

No nie wiem django czy nie będziesz musiał ze mną litra wypić za karę ;-) A i moje źródło informacji też było poruszone Twoją niewiarą :)
Adam1906

Postprzez GrubyPerez 2015-03-09, 5:28 pm

Adam1906 napisał(a):
django napisał(a):Smyła out. Zwracam honor, miałem info ze źródła, które wydawało mi się do tej pory pewne.

No nie wiem django czy nie będziesz musiał ze mną litra wypić za karę ;-) A i moje źródło informacji też było poruszone Twoją niewiarą :)

spokojnie Panowie :) Ale co nam się telefony dzisiaj grzały od rana to głowa mała :)

bbartek - temat trzeba zostawić ku przestrodze , tylko tytuł trzeba by zmienić
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez jondek 2015-03-09, 5:41 pm

Teraz powinna przyjść kolej na Jaroszewskiego.Za współudział. :czerwona: Brawa dla Prezydenta Chęcińskiego,bo to jego zasługa,bez dwóch zdań. :niezle: :brawo:
jondek

Postprzez novack 2015-03-09, 5:42 pm

Szkoda tylko, że jesienią Cheńciński dał sie nabrac na słodkie pierdzenie panów M...
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez LucasUSA 2015-03-09, 5:50 pm

August napisał(a):Czytam i oczom nie wierzę. Czyżby polecenie wydał Prezydent? Bo nie bardz wierzę w inicjatywę Prezesa

Wcale bym sie nie zdziwil, bo z tego co pisano Prezydent mial okazje osobiscie obejrzec ta padake w Brzesku.
Nie byla to na pewno decyzja Jaroszewskiego, ktory zapedzil sie w kozi rog juz dawno temu, broniac Smyly do upadlego. Jaroszewski zwalniajac Smyle z wlasnej inicjatywy przyznalby sie do swojej olbrzymiej pomylki, a do tego nie mial jaj. Przeciez jeszcze niedawno tak zarliwie bronil Mirka i jego pozycji na radzie miejskiej.
LucasUSA

Postprzez LucasUSA 2015-03-09, 5:52 pm

Dodam jeszcze, ze wywalenie Smyly odczytuje jako wielka zolta kartke dla Jaroszewskiego. Czuje, ze dlugo juz nie posiedzi na prezesowskim stolku.
LucasUSA

Postprzez STACH PL 2015-03-09, 5:52 pm

Wszystko fajnie tylko,zastanawiam się kogo teraz sprowadzi nasz prezes,mam nadzieje,że z Jackiem Zielińskim jest już po słowie,no chyba,że Wisła dała mu lepsze warunki.
STACH PL

Postprzez jacmar 2015-03-09, 6:38 pm

Nawet asystent trenera pierwszoligowego zespołu z Bangladeszu będzie lepszy od nauczyciela Mirosława!!!!!!!
jacmar

Postprzez Schabu 2015-03-09, 6:48 pm

To wyśmienita wiadomość.Niestety powinna zapaść po ostatnim meczu jesienią.Teraz wiosny nam ona nie uczyni.Pościągał zawodników i przygotowywał do rundy Smyła i to jest nie możliwe abyśmy nagle zaczęli gromić wszystkich choćby tu najlepszy trener przyszedł...
Schabu

Postprzez Lars 2015-03-09, 6:52 pm

i cały okres zimowy, wszystkie te kilkanaście tygodni poszło w PIZDU!!!
Brawo k***a brawo Panie Jaroszewski !!!
...bo nie dało się tego zrobić w listopadzie???!!!
W przypadku utraty matematycznych szans na awans Jaroszewski będziesz następny cieciu!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna