Okocimski Brzesko-Zagłębie sobota godz.13:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Okocimski Brzesko-Zagłębie sobota godz.13:00

Postprzez patrios91 2015-03-07, 10:12 pm

Wiecie co jest dla mnie najsmutniejsze? To,że dzisiaj nawet nie poczułem jakichkolwiek emocji związanych z porażką Zagłębia. Przeszłość na tym zadupiu piłkarskim nauczyła mnie jednego. Jeśli nie widać postepu gołym okiem to go po prostu nie ma. Ludzie zarządzający moim ukochanym klubem zabili we mnie pasję oraz radość bycia kibicem. Dlaczego?Dla dobra ukladów,utrzymania dobrych stanowisk i pompowania swoich osobistych portfeli publiczną kasą. Cóż mogę powiedzieć....jest mi ogromnie przykro.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Anakin 2015-03-07, 10:26 pm

Dobre podsumowanie na stronie głównej. Z jednym "ale". Drużyna może i ma potencjał ale ma miernego trenera. Jeśli Arak w wywiadzie mówi, że podstawą było 0 z tylu czyli podstawowa zasada bytomskiego barana i to w sytuacji gdy mamy stratę do czołówki to pozostaje pgratulować taktyki
Anakin

Postprzez jondek 2015-03-07, 10:36 pm

A podobno wraz z wyborem Chęcińskiego,skończył się w Sosnowcu komunizm i niedasizm.Trzeba dać wyraźny sygnał Prezydentowi i radnym,że my się na takie dziadostwo nie godzimy :twisted: Dlatego apeluję do ludzi kompetentnych i bezinteresownie oddanych Klubowi. Weźcie sprawy w swoje ręce.Reszta pomoże :!:
jondek

Postprzez comitam 2015-03-07, 10:38 pm

na mapie Polski kibiców istniejemy tylko dzieki sztamie z legią bo piłkarsko to jest całkowite dno.
comitam

Postprzez Anakin 2015-03-07, 10:39 pm

jondek napisał(a):A podobno wraz z wyborem Chęcińskiego,skończył się w Sosnowcu komunizm i niedasizm.Trzeba dać wyraźny sygnał Prezydentowi i radnym,że my się na takie dziadostwo nie godzimy :twisted: Dlatego apeluję do ludzi kompetentnych i bezinteresownie oddanych Klubowi. Weźcie sprawy w swoje ręce.Reszta pomoże :!:

Tłukłem już niejeden raz Augustowi i Perezowi. Obydwóm taki Jaroszewki mógłby co najwyżej papier toaletowy podawać. Ale bez efektu. Pomóżcie.
Anakin

Postprzez jondek 2015-03-07, 10:48 pm

"Nie pytaj co Twój klub może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla klubu.Zagłębie TONIE :!: Prawdziwi kibice,policzmy się :!: :!: POMÓŻCIE,kto może.
jondek

Postprzez zag23 2015-03-07, 11:04 pm

Smyła powinien szkolic co najwyżej dzieci w Akademii Zagłebia a nie pierwszy zespol , jako wuefista idealnie sie nadaje. Zostalo jeszcze duzo spotkań i jesli Zagłebie na starcie wiosny nie zacznie punktowac to pozniej juz i tak nie dogoni reszty. Smyła jesli nie zacznie punktowac to zostalnie zwolniony mozemy sie założyć, presja kibiców bedzie za duza i prezes go zwolni. Zawsze można zatrudnic innego trenera i zrobic ze Smyły asystenta heh
zag23

Postprzez pyla 2015-03-07, 11:43 pm

zag23 napisał(a):Smyła powinien szkolic co najwyżej dzieci w Akademii Zagłebia a nie pierwszy zespol , jako wuefista idealnie sie nadaje. Zostalo jeszcze duzo spotkań i jesli Zagłebie na starcie wiosny nie zacznie punktowac to pozniej juz i tak nie dogoni reszty. Smyła jesli nie zacznie punktowac to zostalnie zwolniony mozemy sie założyć, presja kibiców bedzie za duza i prezes go zwolni. Zawsze można zatrudnic innego trenera i zrobic ze Smyły asystenta heh

Do szkolenia młodzieży potrzebny jest bardzo dobry trener a nie taka miernota jak smyla czego on ich może nauczyć ? chyba tylko tego jak nie należy grać w pilke. Reszte Twojego postu zastąpie milczeniem.
pyla

Postprzez Anakin 2015-03-08, 9:00 am

Zarówno Miruś jak i zakochany w nim Prezes mogą być całkiem niezłymi nauczycielami wf. Tego oczywiście nie wiem. Ale trener piłkarski a zwłaszcza Prezes Zarządu to inne zawody. I tu obaj się nadają tak samo jak kopacze rowów.
Anakin

Postprzez DiAntonio 2015-03-08, 9:58 am

Anakinie zgadzam się z tobą w pełnej okazałości
DiAntonio

Postprzez Schabu 2015-03-08, 10:07 am

Oj tam nie ma się czym stresować bo szkoda zdrowia.
Na najbliższym meczu piłkarze zagrają " NA ZERO Z TYŁU" :brawo:
A my kibice zaprezentujemy się " NA ZERO NA TRYBUNACH" :brawo: :niezle: :brawo:
Schabu

Postprzez Tomcjo 2015-03-08, 10:32 am

https://m.youtube.com/watch?v=rseQsIhOZEc
Obszerniejszy filmik z meczu . Przeraziła mnie sytuacja 1.50 min . Idzie kontra Brzeska a zawodnik z nr 2 Jovan w stylu kopacza ktory odszedł do Lublinianki schodzi do środka porzucając krycie napastnika i biegnąc w miejsce gdzie jest juz dwuch naszych a żadnego rywala . Za chwile kamera pokazuje ze za plecami miał dwuch rywali . Na szczęście bez konsekwencji ale błąd juniorski . Sytuacja pokazuje ze drużyna nie ma podstaw . Tak jak i trener
Tomcjo

Postprzez GrubyPerez 2015-03-08, 12:37 pm

czy za ten faul bramkarza Okocimskiego poza polem karnym to nie powinna być czerwona? Stałe fragmenty gry w naszym wykonaniu wołają o pomstę do nieba.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez patrios91 2015-03-08, 1:15 pm

GrubyPerez napisał(a):czy za ten faul bramkarza Okocimskiego poza polem karnym to nie powinna być czerwona? Stałe fragmenty gry w naszym wykonaniu wołają o pomstę do nieba.

Według Mirusia stałe fragmenty gry to główna broń Zagłębia.
Anakin napisał(a):Tłukłem już niejeden raz Augustowi i Perezowi. Obydwóm taki Jaroszewki mógłby co najwyżej papier toaletowy podawać. Ale bez efektu. Pomóżcie.

Wkrótce Augustowi i Perezowi zrobisz laskę. Skończ już pier*olić bo się tego czytać nie da.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez bbartek 2015-03-08, 1:30 pm

Nie wierze w szybką reakcje Miasta...już nie wspomne o MJ który stara sie udowodnić ,że ma racje i nie przyznać sie do błedu co do wyboru włąsnej kariery i wyboru tzw.trenera pomijając koszty sportowe, wizerunkowe i finansowe ( utrzymanie tego stanu rzeczy do konca rundy to brak awansu i mniejsze wpływy z tego tytułu.Oczwywiscie gwarancji nie ma , ale sytuacja jest wyjatkowa i wymaga natychmiastowej reakcji jeżeli chcemy jeszcze uratować szanse awansu).
Według mnie sa 3 realne rozwiazania:
- decyzja Miasta: MR zostaje a MS odchodzi natychmiast ,
- zawodnicy protestują i jednoznacznie wymusza zwolnienie MS( wypowiedź Araka " gramy na zero z tyłu" nie jest przypadkowa),
-totalny bojkot kibiców: trudne do zorganizowania i sprzeczne z duchem wpierania drużyny.
bbartek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna