Okocimski Brzesko-Zagłębie sobota godz.13:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Okocimski Brzesko-Zagłębie sobota godz.13:00

Postprzez Tomcjo 2015-03-07, 6:57 pm

Arak jest zdziwiony bo przecież wyszli z nastawieniem na zero z tylu . No i ta filozofia nieudolnego trenera wzięła w łeb . A nas kibiców nie interesuje zero z tylu tylko o jedna więcej z przodu . Od kiedy gra sie w piłkę kibice wola 4-3 od 1-0 . W wywiadzie przed sezonem Smyla szuka alibi w presji kibiców i naciskach na awans . A to nie do końca prawda . Mamy fioła na punkcie opuszczenia tego grajdołka ale chcemy oglądać świetna gre naszych piłkarzy . Jeśli drużyna będzie rozgrywać świetne mecze ale rywale bedą lepsi to jakoś przełamiemy kolejny sezon bez awansu . A drużyna co mecz będzie słyszeć huraganowy doping . Tymczasem musimy oglądać słabych rywali i jeszcze słabsze Zagłębie . Od niektórych meczy to aż zęby bolą . Smyly nie da sie wywalić bez Jaroszewskiego . Wiec skoro wzięli ślub puki smierć ich nie rozłączy to najpierw musi odejść fujarkiewicz . I prezesa można wywalić choćby dziś . Nic klub na tym nie straci . Chyba ze ma jakiś podejrzany kontrakt zagwarantowany przez poprzednika . Bo o ile wuefista trener jest tylko nieudolny to wuefista prezes to szkodnik ktory niszczy klub .
Tomcjo

Postprzez Anakin 2015-03-07, 7:02 pm

STACH PL napisał(a):Apeluje do Panów Chęcińskiego i Jaroszewskiego o zatrudnienie fachowca na stanowisko trenera natychmiast, koszty w tym przypadku nie są ważne!
Jacek Zieliński bodajże jest wolny.
nie bądź hipokrytą. Do wypierdolenia jest Jaroszewski, który sprowadził Smyyłę. póki Jaroszewski będzie Prezesem to ch.j z tego będzie. Jaroszewski won z klubu gnoju. A Smyla to p.zda bez jaj skoro nie miał odwagi przyjść na konferencję. Jaroszewski ze Smyłą upadlają nasz klub jak mogą. Niech im ta kasa z podatków mieszkańców Śosnowca w gardle stanie.
Anakin

Postprzez novack 2015-03-07, 7:44 pm

Chęcińskiego już dziś w Brzesku kibic bez mala złapał za krawatkę z pytaniem jak sądzę co teraz? Chęciński rżnął głupa udając że pisze smsa. Zagłębie zagrało beznadziejnie, jeden prawie celny strzał na cały mecz. Wszystkie rzuty rożne kończyły się kontratakiem Brzeska (Dudek nie dokopuje do pola karnego) wszystkie rzyty wolne kończyły sie strzałem w mur. Fonfara był fioletowy ze zmęczenia juz w 10 minucie meczu. Wynik zaledwie 0:1 "uratował "Fabisiak. Ale wy wszyscy adwersarze i szydercy, zamknijcie pyski, bo jesteście niedouczeni. Ten mecz przegrał nawet najświatlejszy z nas, dyplomowany UEFA pro, fakultywowany Smyła, więc nam niedouczonym wara. Panie Jaroszewski, aż mi Pana szkoda, widziałem pana po meczu, aż zielonego z rozpaczy, ale to Pan ponosi za to wszystko dpowiedzialność! Byłem tam i widziałem ten gnój!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez dakos 2015-03-07, 7:48 pm

Słabo , słabo jeszcze raz słabo. Jeżeli w klubie marza o awansie i rozwoju klubu ,potrzebne sa zmiany . JBytovie stać na zatrudnienie Janasa i On wogole chce pracować na takiej wsi to dlaczego Zaglebie prowadzi jakiś bez mozg ?Klub z wielkimi tradycjami a zal patrzeć na to co się dzieje w tej chwili . Sam byłem zwolennikiem tego żeby poczekać i nie wyciagac wnioskow zbyt pochopnie ,ale mecz ligowy pokazał wszystkie braki i taktyczne i szkoleniowe Miroslawa Smyly
dakos

Postprzez Anakin 2015-03-07, 8:09 pm

novack napisał(a):Chęcińskiego już dziś w Brzesku kibic bez mala złapał za krawatkę z pytaniem jak sądzę co teraz? Chęciński rżnął głupa udając że pisze smsa. Zagłębie zagrało beznadziejnie, jeden prawie celny strzał na cały mecz. Wszystkie rzuty rożne kończyły się kontratakiem Brzeska (Dudek nie dokopuje do pola karnego) wszystkie rzyty wolne kończyły sie strzałem w mur. Fonfara był fioletowy ze zmęczenia juz w 10 minucie meczu. Wynik zaledwie 0:1 "uratował "Fabisiak. Ale wy wszyscy adwersarze i szydercy, zamknijcie pyski, bo jesteście niedouczeni. Ten mecz przegrał nawet najświatlejszy z nas, dyplomowany UEFA pro, fakultywowany Smyła, więc nam niedouczonym wara. Panie Jaroszewski, aż mi Pana szkoda, widziałem pana po meczu, aż zielonego z rozpaczy, ale to Pan ponosi za to wszystko dpowiedzialność! Byłem tam i widziałem ten gnój!
współczuję bo chyba przyjemniej i niewiele drożej byłoby zastopować w Krakowie i spędzić ten czas na rynku dajmy na to w dobrej knajpie w sukiennicach. Ale nie wiem czemu Ci szkoda tego Palanta Jaroszewskiego. Przecież to on sprowadził fachowca z Bytomia.Smyła sam się nie zatrudnił w klubie.
Anakin

Postprzez August 2015-03-07, 8:35 pm

Ja tam nie rozumiem z jakiego powodu się denerwujecie i czym się podniecacie. Czego wam ludzie jeszcze trzeba aby zrozumieć że zabawa za publiczne pieniądze polega na tym że Jaroszewski trzyma swojego kumpla Smyłę, swojego kumpla Jaroszewskiego trzyma Chęciński, publiczna kasa leci, konto się zgadza, nad wszystkim pieczę trzymają ludzie z Legii aby szkolić przyszły narybek dla warszawskiej centrali. I szafa gra. Paru desperatów na forum i na meczu pokrzyczy, fumfle prezesa od czasu do czasu sie uaktywnią, w prasie napiszą że to wina kibiców, którym zachciewa się awansu. Jakby Jaroszewski ze Smyłą mieli trochę godności to by z honorem odeszli. Ale myslę, że kasa i jak w przypadku tego pierwszego stanowisko (namaszczonego przez Legię) jest ważniejsze więc cudów się nie spodziewam.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Anakin 2015-03-07, 8:38 pm

Jeden z nielicznych co napisze prosto w oczy co myśli.
Anakin

Postprzez August 2015-03-07, 8:42 pm

Anakin napisał(a):Jeden z nielicznych co napisze prosto w oczy co myśli.

Nie kadź bo i tak masz ze masz na pieńku. Ale z jednym masz rację, choć jesteś nazbyt upierdliwy w tej kwestii. Jaroszewski jako prezes jest do niczego.
August

Postprzez Anakin 2015-03-07, 8:43 pm

August napisał(a):
Anakin napisał(a):Jeden z nielicznych co napisze prosto w oczy co myśli.

Nie kadź bo i tak masz ze masz na pieńku. Ale z jednym masz rację, choć jesteś nazbyt upierdliwy w tej kwestii. Jaroszewski jako prezes jest do niczego.

Choć raz publicznie przyznałeś mi rację. :niezle:
Anakin

Postprzez August 2015-03-07, 9:02 pm

Anakin napisał(a):Choć raz publicznie przyznałeś mi rację.

Tu nie chodzi o to abym Ci przyznawał rację. Masz istną fobię aby w niemal każdym poście aakować prezesa i i osoby mu przychylne. Fakty są takie, że upłynęło sporo czasu aby mieć świadomośc, że Jaroszewski jest kiepskim Prezesem natomiast ludzie , których atakujesz -- pokroju Lesława - sami muszą w swoim sumieniu dokonać rozrachunku , a nie być przymuszani Twoimi atakami przyznawać ci rację. Za wszystko przemawia obecna sytuacja klubu i jego obecne miejsce w siódmym sezonie w 3 lidze i drugim za Prezesury Jaroszewskiego. Wierzę, że dobry, wierny i uczciwy kibic wobec swojego klubu potrafi wznieść się ponad osobiste znajomości układy np. z Prezesem, którego i ja znam ale jako włodarza mojego klubu oceniam po prostu i po ludzku nisko.
August

Postprzez Anakin 2015-03-07, 9:10 pm

Dlatego nie jeden raz Tobie innym osobom z tego forum mówiłem, że na czele klubu powinna stanąć osoba Twojego pokroju. Pracowita, profesjonalna, pełna pasji i uczciwa. Byłbyś dla mnie świetny, działaczem, który mógłby zrobić wiele dobrego. Jakby takiemu Chęcińskiemu naprawdę zależało nakłucie to powinien postawić na kogoś takiego jak Ty.
Anakin

Postprzez August 2015-03-07, 9:15 pm

Nie pij już więcej Anakin, na dzisaj wystarczy. Dość, że nasi znowu dzisiaj - zgodnie z tradycją - przerwać fatalna passę Brzeska.
August

Postprzez Anakin 2015-03-07, 9:18 pm

A właśnie że nie przestanę.Czy K.rwa mać w tym mieście nikt decyzyjny nie jest w stanie zauważyć, że są w tym mieście ludzie kompetentni ?
Anakin

Postprzez Anakin 2015-03-07, 9:19 pm

I pełni pasji i miłości do klubu ?
Anakin

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2015-03-07, 9:28 pm

Oj dopisze jedno zdanie tylko - Potwierdzam , iż są w tym Mieście ludzie
kompetentni i z olejem w głowach.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski