Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Radni próbowali znaleźć sposób na zmotywowanie piłkarzy i proponowali uzależnienie przekazania części pieniędzy od wyniku sportowego, ale tego rozwiązania Arkadiusz Chęciński nie poparł wskazując na to, że prezes musi wcześniej wiedzieć czym dysponuje, by skutecznie planować pracę.
Na pytanie Karola Winiarskiego, czy brak awansu będzie oznaczał dymisję prezesa Marcina Jaroszewskiego, odpowiedział, że niekoniecznie, bo w sporcie nie można przewidzieć niczego do końca i mogą zaistnieć okoliczności niezależne od zarządzającego
Martinez7 napisał(a):Szanowni koledzy po szalu! Mam prośbę do osób mocno zaangażowanych z wiedzą na temat organizacji naszego klubu. Czy ktoś mógłby mi podać strukturę organizacyjną Zagłębia (wystarczy prosta działy i liczba pracujących osób) zarówno pierwszej drużyny jak i akademii. Dodatkowo kwestie budżetu, wydatków na pensje, przychodów... Mam na myśli najważniejsze podstawowe informacje, przypuszczam że padały takie pytania na spotkaniach z Prezesem i nie jest to na pewno żadna tajna wiedza.
Pozdrawiam
Marcin
novack napisał(a):trzecioligowe Zagłębie opłaca czterech trenerów pierwszej drużyny, i tak sobie liczę, że gdyby średnia pensja każdego z nich wynosiła zaledwie jakieś cztery tysiące, to roczny koszt opłacania tego tak efektywnego sztabu wynosi bez mała 200 tysięcy, a gdyby do tego dodać roczne wynagrodzenie prezesa to zapewne zbliżymy się do kwoty ćwierć miliona
jondek napisał(a):Najważniejsze,że chłopaki się dobrze bawią(co widać na zdjęciu na oficjalnej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack