Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

pyla napisał(a): jak się Go traktuje
andi1961 napisał(a):Mnie tylko dziwi że że Prezesem ,przecież mógłby zostać ,jakiś mocny menedżer ,który sprawy finansowe ma opanowane perfekt a nie dziennikarski redaktorek który może i jest oddanym i kibicem iSosnowiczaninem ale o zarządzaniu nie ma pojęcia.

jeżeli nie wolno wam nic pisać to niech ktoś napisze chociaż dwa słowa - nie marudz i sprawa będzie jasna
 jeżeli nie wolno wam nic pisać to niech ktoś napisze chociaż dwa słowa - nie marudz i sprawa będzie jasna 
 od dawna uważam, że gdyby Prezes prowadziłby naprawdę profesjonalną poltykę informacyjną klubu to nie potrzebowałby organizować tych spotkań, a jeśi to stanowiłyby dodatek do takiej polityki, na których kibice mieliby mozliwośc usciśnięcia graby z kims z zespołu, napić się załębiowskiego w promocyjnej cenie etc. A tak to mi wygląda na pic.
  od dawna uważam, że gdyby Prezes prowadziłby naprawdę profesjonalną poltykę informacyjną klubu to nie potrzebowałby organizować tych spotkań, a jeśi to stanowiłyby dodatek do takiej polityki, na których kibice mieliby mozliwośc usciśnięcia graby z kims z zespołu, napić się załębiowskiego w promocyjnej cenie etc. A tak to mi wygląda na pic. 
 pyla napisał(a):Nie trzeba być wirtuozem zarządzania aby pojąć że dalsza praca smyly w ZAGŁĘBIU jest katastrofą dla naszego klubu. Jest co postęp po gruntownych zmianach w składzie i wdrożeniu myśli trenerskiej pana mirka pokonaliśmy potęge ZIELONI ŻARKI naprawde - oddetchnołem

August napisał(a):Na dokładkę jeszcze jedno interwió, tym razem bardziej łagodne choć nazbyt demagogiczne, bez konkretów. Ale rozczuliło mnie "Robimy wszystko, by dac radość kibicom"
Tyle, że na dzis brzmi to jak slowa kiepskiej kochanki:
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ii ... 12479.html

August napisał(a):Ale rozczuliło mnie "Robimy wszystko, by dac radość kibicom"

Jeżeli ta odpowiedź to presja wyniku, presja trybun ( pustych ) to znaczy ,że nic nie rozumie.
 Jeżeli ta odpowiedź to presja wyniku, presja trybun ( pustych ) to znaczy ,że nic nie rozumie. Jak nic nie można zmienić to pozostaje tylko ..wrócić do TVP.
 Jak nic nie można zmienić to pozostaje tylko ..wrócić do TVP. I nic..jest ok w odczuciu Pana Jaroszewskiego a nawet jest lepiej niż  było…
 I nic..jest ok w odczuciu Pana Jaroszewskiego a nawet jest lepiej niż  było… Nie. Grał na swój sposób stabilnie, na tym samym - słabym poziomie  co wiosną będąc permanentnym zagrożeniem dla własnej bramki.
 Nie. Grał na swój sposób stabilnie, na tym samym - słabym poziomie  co wiosną będąc permanentnym zagrożeniem dla własnej bramki.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników