Karta kibica

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Karta kibica

Postprzez lesław1 2014-08-20, 9:04 am

a co cie ta Karta Kibica gryzie w portfelu, za ciężka dla Ciebie? koszt 10zł na 3 lata do zbyt dużo?
to jest spoko sprawa, bilet musisz gdzieś odebrać a teraz mam wbity na kartę automatycznie, jadę na stadion 10min przed meczem wchodzę siadam na swoje krzesełko i oglądam, myśle, że kontrolowanie biletu z dowodem trwa na bramce o wiele dłużej niżeli przyłożenie do czytnika karty. Jedyny minus jest taki , że karta jednego klubu powinna uprawniać do wejścia na wszystkie stadiony klubów w Polsce posiadających ten system- tak, że jak poszedłbym przy okazji na Legię, żebym wszedł na swoją a nie legijną......
lesław1

Postprzez zag23 2014-08-20, 9:52 pm

lesław1 napisał(a):a co cie ta Karta Kibica gryzie w portfelu, za ciężka dla Ciebie? koszt 10zł na 3 lata do zbyt dużo?
to jest spoko sprawa, bilet musisz gdzieś odebrać a teraz mam wbity na kartę automatycznie, jadę na stadion 10min przed meczem wchodzę siadam na swoje krzesełko i oglądam, myśle, że kontrolowanie biletu z dowodem trwa na bramce o wiele dłużej niżeli przyłożenie do czytnika karty. Jedyny minus jest taki , że karta jednego klubu powinna uprawniać do wejścia na wszystkie stadiony klubów w Polsce posiadających ten system- tak, że jak poszedłbym przy okazji na Legię, żebym wszedł na swoją a nie legijną......

nie gryzie ani nie jest za ciezka bo jej nie posiadam, nie bede nabijał klubowi kasy w ten sposób (ale to moja osobista sprawa). po drugie podoba mi sie pomysł żeby było jak dawniej, że kazdy moze wejsc na stadion a nie posiadacze kart tylko to spowoduje wzrost frekwencji. po trzecie nie mozeesz posiadac wielu kart kibica i wchodzic na stadiony w róznych miejscach i to jest minus. karta słuzy w wiekszosci kontrolowaniu ludzi wchodzacych na stadion.
zag23

Postprzez lesław1 2014-08-21, 9:10 am

zag23 napisał(a):
lesław1 napisał(a):a co cie ta Karta Kibica gryzie w portfelu, za ciężka dla Ciebie? koszt 10zł na 3 lata do zbyt dużo?

nie gryzie ani nie jest za ciezka bo jej nie posiadam, nie bede nabijał klubowi kasy w ten sposób (ale to moja osobista sprawa). po drugie podoba mi sie pomysł żeby było jak dawniej, że kazdy moze wejsc na stadion a nie posiadacze kart tylko to spowoduje wzrost frekwencji. po trzecie nie mozeesz posiadac wielu kart kibica i wchodzic na stadiony w róznych miejscach i to jest minus. karta słuzy w wiekszosci kontrolowaniu ludzi wchodzacych na stadion.

możesz posiadać różne karty, jak wchodziły w extraklasie bolączką było, że nie można mieć 2 kart do klubów z tego samego miasta, pamiętam reportaż w Tv, że z Legii nie mogli iść na Polonię. Spoko Twoja sprawa pomyśl, że są też koszty związane z wyrobieniem tej karty a ty myślisz, że 100% klub na Tobie zarobi...ktoś na spotkaniu mądrze powiedział, na ostatni mecz w poprzednim sezonie były bilety za darmo i jakoś nie było pełnego stadionu- co jasno daje do zrozumienia, że gdy poruszamy się w kwotach poniżej 20 zł nie ma mowy o głupim gadaniu że taniej spowoduje powrót kibiców.
P.S. na Stal Mielec nie musiałeś mieć karty kibica, byłeś na meczu?

To, że prawo jest durne nie oznacza, że całość narzekań trzeba zwalać na klub..
lesław1

Postprzez mario1 2014-08-21, 11:08 am

Szkoda tylko ze nie mozna wyrobic karty przez net na mecze i tak nie mam szans przyjechac ale karte bym sobie zrobil ot tak zeby miec
mario1

Postprzez Bizoniasty 2014-11-26, 7:11 pm

Czy ktoś się orientuje czy w tygodniu można gdzieś wyrobić kartę? Na stronie oficjalnej jest informacja odnośnie biletów w 3 kolorach, ale nic nie napisali czy karty też można. Jedyne info to, że w POK można, ale tylko w dniu meczu
Bizoniasty

Postprzez RUDI 2014-11-26, 7:19 pm

"Bilety można kupić w sport pub & restauracja 3Kolory (Kompleks Piłkarski przy ul. Kresowej 1 - "Dom Sportowca" - 1. piętro), a w dniu meczu w Punkcie Obsługi Kibiców (POK) i kasach od strony trybuny odkrytej.

Restauracja 3Kolory czynna jest codziennie od 10:00 do 22:00. W tych godzinach będzie można wyrobić Karty Kibica, a także nabić na nie bilety na mecze Zagłębia Sosnowiec (godziny otwarcia mogą ulec z powodu imprez zamkniętych).
Oznacza to, iż w POK-u - budynek przy sztucznej murawie - będzie można kupić bilety tylko w dniu meczu, gdyż podczas spotkań Zagłębia restauracja 3Kolory będzie zarezerwowana dla gości Zagłębia."

-> http://www.zaglebie.eu/kibice/130-karta-kibica
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Bizoniasty 2014-11-26, 7:25 pm

Spoks dzięki, nie doczytałem
Bizoniasty

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników