08.11.2014 ZAGLEBIE SOSNOWIEC - Kotwica Kolobrzeg

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: 08.11.2014 ZAGLEBIE SOSNOWIEC - Kotwica Kolobrzeg

Postprzez Anakin 2014-11-10, 1:15 pm

GrubyPerez napisał(a):bo jak inaczej nazwać oczekiwania - nie tylko moje - że smyła trener odejść powinien NAWET w przypadku awansu?

Mam wątpliwości czy nawet jeśli Prezes zwolniłby swojego śląskiego kumpla nie wyczarowałby nam kolejnego "wynalazku" ? Cholera wie z kim tam jeszcze Prezes piłkę kopie
Anakin

Postprzez GrubyPerez 2014-11-10, 1:24 pm

Smyła nawet wśród tych kopiących z Marcinem najsłabszy był , bo on Ci ogólnie cienki jest we wszystkim. i nie są to moje domysły.Z innych kopiących też by się kilku nadało , ale moim zdaniem nie za bardzo by chcieli a Ci którzy chcieli by nie poradzili. To nie futsal.
Może by tak naprawdę ( poważnie mówię) odkurzyć Hotelowego ? Zadrę z korupcja można by pozytywnie wykorzystać, poza tym....nie takie rzeczy wybaczano.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Anakin 2014-11-10, 2:30 pm

GrubyPerez napisał(a):Może by tak naprawdę ( poważnie mówię) odkurzyć Hotelowego Zadrę z korupcja można by pozytywnie wykorzystać, poza tym....nie takie rzeczy wybaczano.

Fakt, Lacha miał przebaczenie. Ale gość od dłuższego czasu ma rozbrat z zawodem. No i część kibiców niekoniecznie może cos takiego ciepło przyjąć.
Anakin

Postprzez August 2014-11-15, 7:39 pm

GrubyPerez napisał(a):Może by tak naprawdę ( poważnie mówię) odkurzyć Hotelowego Zadrę z korupcja można by pozytywnie wykorzystać, poza tym....nie takie rzeczy wybaczano.

Jeszcze Rudego z Drzymontem zatrudnij i będzie git.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez GrubyPerez 2014-11-16, 12:26 pm

August napisał(a):

Jeszcze Rudego z Drzymontem zatrudnij i będzie git.

Dżimi mi nigdy nie leżał, Rudy mi zwisa , poza tym kormel czystej wody, a preziem był chujowym - tylko miał kasę od makaronów.Poza tym sugerowałem, nie pierwszy raz , żebyś to Ty zatrudniał.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez novack 2014-11-16, 12:29 pm

A do tego Dżimi jest rudy (dwa w jednym). ;)
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2014-11-16, 3:06 pm

GrubyPerez napisał(a):Rudy mi zwisa , poza tym kormel czystej wody, a preziem był chujowym - tylko miał kasę od makaronów.Poza tym sugerowałem, nie pierwszy raz , żebyś to Ty zatrudniał.

Rudzielec pochodzi z Łaz. Do nas jedynie przeszedł z Gwardii Katowice. A członkiem zarządu zostanę jak Ty sie zgodzisz zostać drugim członkiem, na trzeciego członka weźmiemy Blajpiosa. Od transferów bedzie Django a rzecznikiem Novack. I tak będziemy se trzyczłonki i jako jeden organ sprawimy że wszystko będzie drgało i szło szybko w górę :)
August

Postprzez Qcu20 2014-11-16, 3:32 pm

August napisał(a):
GrubyPerez napisał(a):Rudy mi zwisa , poza tym kormel czystej wody, a preziem był chujowym - tylko miał kasę od makaronów.Poza tym sugerowałem, nie pierwszy raz , żebyś to Ty zatrudniał.

Rudzielec pochodzi z Łaz. Do nas jedynie przeszedł z Gwardii Katowice. A członkiem zarządu zostanę jak Ty sie zgodzisz zostać drugim członkiem, na trzeciego członka weźmiemy Blajpiosa. Od transferów bedzie Django a rzecznikiem Novack. I tak będziemy se trzyczłonki i jako jeden organ sprawimy że wszystko będzie drgało i szło szybko w górę :)

A potem się obudziłeś ! :) :)

Nie no, a tak serio, to nic się nie zmieni, nawet po wyborach : ). Tzn uważam, że żaden prezes z zewnątrz tego nie zmieni. To może zmienić tylko osoba oddana klubowi i uważam, że wymieniona Wasza czwórka to byłaby dobra opcja, tylko nierealna, bo nikt tego nie zaakceptuje . Jestem ciekaw, czy jutro pojawi się jakiś komunikat, że Smyła został zwolniony.

Ps. MirosławaSmyła coś się na forum nie wypowiada po tym meczu, nie jest to dziwne?
Qcu20

Postprzez GrubyPerez 2014-11-16, 7:54 pm

Qcu20 napisał(a):
August napisał(a):

A potem się obudziłeś ! :) :)

Nie no, a tak serio, to nic się nie zmieni, nawet po wyborach : ). Tzn uważam, że żaden prezes z zewnątrz tego nie zmieni. To może zmienić tylko osoba oddana klubowi i uważam, że wymieniona Wasza czwórka to byłaby dobra opcja, tylko nierealna, bo nikt tego nie zaakceptuje . Jestem ciekaw, czy jutro pojawi się jakiś komunikat, że Smyła został zwolniony.

Ps. MirosławaSmyła coś się na forum nie wypowiada po tym meczu, nie jest to dziwne?

różowy pedał zniknął bo się w w wyborach udziela, taki przykaz od blaszanego , ale nie bój -wróci. Taka zaraza nie znika ot tak.
A co do ważniejszych spraw - " nikt nie zaakceptuje " piszesz - a gdyby tak ? poza Blajpiosem - Marek wiesz dlaczego , taka opcja jest realna jak każda inna . Czy najlepsza? nie wiem - ale daje gwarancję optymalizacji pracy 24 h dla Zagłębia. Nie dla kasy. panowie wiecie o czym piszę. A tacy ludzie jak novack już dawno powinni być w klubie odpowiedzialni za wyławianie talentów. ma do tego oko jak nikt. A Mario ( wiem ,że tu jest , choć nie wiem jaki ma nick) ? od lat z racji zawodu wypatruje i poleca talenty do klubu . ZA DARMO. Ale niee.... lepiej k***a Zalewskiego ściągnąć . Oż k***a , smyła , jakbyś mi się teraz pod rękę nawinął kutasie...
Myślcie , Panowie , Panie - tu jest tylu sprytnych i fachowych ludzi że aż żal dupę ściska.
GrubyPerez

Postprzez August 2014-11-16, 9:15 pm

GrubyPerez napisał(a):Myślcie , Panowie , Panie - tu jest tylu sprytnych i fachowych ludzi że aż żal dupę ściska.

I naprawdę nie potrzeba ani cudów ani nie wiadomo jak wielkiej kasy aby takich ściągnąć
August

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna