GrubyPerez napisał(a):bo jak inaczej nazwać oczekiwania - nie tylko moje - że smyła trener odejść powinien NAWET w przypadku awansu?
Mam wątpliwości czy nawet jeśli Prezes zwolniłby swojego śląskiego kumpla nie wyczarowałby nam kolejnego "wynalazku"

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
GrubyPerez napisał(a):bo jak inaczej nazwać oczekiwania - nie tylko moje - że smyła trener odejść powinien NAWET w przypadku awansu?
GrubyPerez napisał(a):Może by tak naprawdę ( poważnie mówię) odkurzyć Hotelowego Zadrę z korupcja można by pozytywnie wykorzystać, poza tym....nie takie rzeczy wybaczano.
GrubyPerez napisał(a):Może by tak naprawdę ( poważnie mówię) odkurzyć Hotelowego Zadrę z korupcja można by pozytywnie wykorzystać, poza tym....nie takie rzeczy wybaczano.
August napisał(a):GrubyPerez napisał(a):Może by tak naprawdę ( poważnie mówię) odkurzyć Hotelowego Zadrę z korupcja można by pozytywnie wykorzystać, poza tym....nie takie rzeczy wybaczano.
Jeszcze Rudego z Drzymontem zatrudnij i będzie git.
GrubyPerez napisał(a):Rudy mi zwisa , poza tym kormel czystej wody, a preziem był chujowym - tylko miał kasę od makaronów.Poza tym sugerowałem, nie pierwszy raz , żebyś to Ty zatrudniał.
August napisał(a):GrubyPerez napisał(a):Rudy mi zwisa , poza tym kormel czystej wody, a preziem był chujowym - tylko miał kasę od makaronów.Poza tym sugerowałem, nie pierwszy raz , żebyś to Ty zatrudniał.
Rudzielec pochodzi z Łaz. Do nas jedynie przeszedł z Gwardii Katowice. A członkiem zarządu zostanę jak Ty sie zgodzisz zostać drugim członkiem, na trzeciego członka weźmiemy Blajpiosa. Od transferów bedzie Django a rzecznikiem Novack. I tak będziemy se trzyczłonki i jako jeden organ sprawimy że wszystko będzie drgało i szło szybko w górę
Qcu20 napisał(a):August napisał(a):GrubyPerez napisał(a):Rudy mi zwisa , poza tym kormel czystej wody, a preziem był chujowym - tylko miał kasę od makaronów.Poza tym sugerowałem, nie pierwszy raz , żebyś to Ty zatrudniał.
Rudzielec pochodzi z Łaz. Do nas jedynie przeszedł z Gwardii Katowice. A członkiem zarządu zostanę jak Ty sie zgodzisz zostać drugim członkiem, na trzeciego członka weźmiemy Blajpiosa. Od transferów bedzie Django a rzecznikiem Novack. I tak będziemy se trzyczłonki i jako jeden organ sprawimy że wszystko będzie drgało i szło szybko w górę
A potem się obudziłeś !![]()
![]()
Nie no, a tak serio, to nic się nie zmieni, nawet po wyborach : ). Tzn uważam, że żaden prezes z zewnątrz tego nie zmieni. To może zmienić tylko osoba oddana klubowi i uważam, że wymieniona Wasza czwórka to byłaby dobra opcja, tylko nierealna, bo nikt tego nie zaakceptuje . Jestem ciekaw, czy jutro pojawi się jakiś komunikat, że Smyła został zwolniony.
Ps. MirosławaSmyła coś się na forum nie wypowiada po tym meczu, nie jest to dziwne?
GrubyPerez napisał(a):Myślcie , Panowie , Panie - tu jest tylu sprytnych i fachowych ludzi że aż żal dupę ściska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack