Puszcza - Zagłębie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Puszcza - Zagłębie

Postprzez LucasUSA 2014-11-15, 4:00 pm

Pilkarze dzielnie oddalili zagrozenie zajecia miejsca premiowanego awansem na koniec rundy. Przeciez 3 punkty straty do lidera to skandal i kto mogl do takiego niedopatrzenia dopuscic? Na szczescie skutecznie oddalono niebezpieczenstwo.
Remis i porazka z druzynami z dolu tabeli, ktore w tej gownianej lidze zdobyly o polowe mniej punktow - coz wiecej trzeba pisac? Smyla spierd...il z konferencji, bo lista trenerskich wymowek, jedyna rzecz, ktora nauczyl sie na kursach UEFA Pro, sie wyczerpala. Spieprzaj i nie wracaj. Uklad rzadzi i nic sie nie zmieni.
Czekam na reakcje Jaroszewskiego, chyba ze wlasnie teraz tuli Smyle i ociera mu lezki.
LucasUSA

Postprzez jackie57 2014-11-15, 4:53 pm

Dla Zagłebia gra w przewadze to żaden atut, wręcz przeciwnie. Nawiązanie do dobrych tradycji klubu w obecnych okolicznościach jest niemożliwe.
jackie57

Postprzez jondek 2014-11-15, 5:02 pm

Wielki szacun dla moich piłkarzy,że mimo utraty bramki podniesli się z kolan i grając w przewadze nie dopuścili do utraty dalszych goli.TO chyba powiedziałby Smyła na konferencji."trenerzyno" :czerwona:
jondek

Postprzez Tomcjo 2014-11-15, 5:09 pm

Utrata bramki po wlasnym stalym fragmencie gry to szczyt niedolestwa . Niewykorzystanie przewagi przez polowe meczu to drugi szczyt . smyla mistrz nieprzygotowania do sezonu i taktyki nieudolnych dziadow . Szkoda gadac o tym niedorajdzie wine ponosi Jaroszewski wycierajacy sobie gebe sloganami jakim to jest kibicem . Usun ten tatuaz łajzo !!!
Tomcjo

Postprzez STACH PL 2014-11-15, 5:10 pm

Zmieni się prezydent to i cele naszego Zagłębia się zmienią więc panie i panowie jutro na wybory. Smyła nie przychodząc na konferencje pokazał gdzie ma kibiców.
STACH PL

Postprzez Kento 2014-11-15, 6:30 pm

ja pier...ale wstyd.W głowie się nie mieści.Drużyny które na piłkarskiej mapie nigdy nic nie znaczyły i pewnie nigdy nic znaczyć nie będą leją Zagłebie po kolei.Po paru słabych sezonach myślałem że teraz będzie inaczej bo jak można nie awansować z tak żenująco słabej ligi, ale widać z roku na rok nasi kopacze wraz ze sztabem pokazują że niemożliwe nie istnieje.27 ptk po 17 kolejkach w takiej lidze to czysta kompromitacja biorąc pod uwagę że połowa ligi to amatorzy pracujący na etatach w kopalniach, hutach i ch... wie gdzie jeszcze.Żenada przez wielkie Ż nie wspominając że cała Polska sie z nas śmieje.
Kento

Postprzez comitam 2014-11-15, 6:39 pm

noże trzeba zrobic zbiórkę pieniędzy na odprawę dla tego pana? ju :brawo: tro dobra okazja na kwestę przed lokalami
comitam

Postprzez Lars 2014-11-15, 6:45 pm

Ja pie.rdole
co Ci piłkarze majaczą w tych wypowiedziach pomeczowych. Jakie 8 sytuacji, jaka przewaga do k.urwy?
90' przypadku i kopaniny. Puszcza kilka razy probowala cos zagrac i 1:0 to wynik powodowany cymbałem z niepołomic faulujacym w srodku boiska majac zoltą kartke. tyljo dlatego w drugiej polowie grajac bez skladu na afere stworzylismy jakiekolwiek niestuprocentowe sytuacje.
Albo My na tym forum jestesmy pojebani albo to całe Zagłębie to jakis sabotaz poczawszy od gorskiego przez jaroszewskiego smyłe po kopaczy i cała administracje klubową
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez August 2014-11-15, 6:47 pm

Nie przesadzajmy. Porażka z Puszczą jest kompromitacją, ale z pewnością nikt się z nas nie śmieje. Zagłębie jest dziś mocno zakurzona marką, której los niewielu w Polsce obchodzi. Ludzi pamiętających czzasy świetności coraz mniej natomiast młodsze pokolenie bardziej z nazwą Zagłębie skojarzy Lubin a nie Sosnowiec. Taka dziś jest prawda. Naprawdę regularne występy skończyły sie praktycznie w 1986 r. Ostatni sukces w 1978 r. Wielu dorosłych dziś ludzi jeszcze nawet nie było wtedy na świecie. A i w Sosnowcu dorasta pokolenie, które nawet występy w 2 lidze zna tylko z opowieści. Wszak w 3 lidze kisimy się 7 sezon. A zapowiada się, że w klasyfikacji wszechczasów 3-ligowców będziemy sie piąć w górę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez leszekp85 2014-11-15, 7:45 pm

Panowie ! Ryndak ,Dudek i cała ta spóła :czerwona: my jako kibice nic do was nie mamy ! prócz tego że gracie chłam , przegrywacie mecze , potem głupie tłumaczenia ,jak wam cos nie pasuje ? gadać . Może trener jest tym złem , kormele nigdy nie powinni trenować Zagłebia Sosnowiec !!!.Panowie piłkarze albo wy się obudzicie albo obudzą was kibice !!!
leszekp85

Postprzez August 2014-11-15, 7:48 pm

leszekp85 napisał(a):kormele nigdy nie powinni trenować Zagłebia Sosnowiec !!!.

Gówno prawda. Teodor Wieczorek to twórca najwiekszych sukcesów Zagłębia. A Gałeczka z Gliwic powinien miec pomnik przy Ludowym nie tylko jako wybitny zawodnik ale i dobry trener, który zdobył Puchar Polski a w 1989 r. to jemu w końcu sie udało po 3 latach powrócić do ekstraklasy
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez comitam 2014-11-15, 8:29 pm

comitam

Postprzez Schabu 2014-11-15, 10:08 pm

Ja najbardziej podziwiam zaciąg z Legii bo to prawdziwi zawodowcy :czerwona:
Dzień przed meczem z "puszcza żubrów" prawdziwy bal....
Fajki w oknach,szisza w reklamówce,parę piw to są polscy piłakarze.....................
Schabu

Postprzez pyla 2014-11-15, 10:42 pm

Wysłuchałem wypowiedzi Ryndaka i zaskoczyła mnie nie jego wypowiedż co optymizm i zadowolenie pytającego ten człowiek był chyba na innym meczu ? Zresztą jaki redaktor taka strona mam na myśli oficjalną.
pyla

Postprzez pyla 2014-11-15, 10:47 pm

Schabu napisał(a):Ja najbardziej podziwiam zaciąg z Legii bo to prawdziwi zawodowcy :czerwona:
Dzień przed meczem z "puszcza żubrów" prawdziwy bal....
Fajki w oknach,szisza w reklamówce,parę piw to są polscy piłakarze.....................

A gdzie w tym czasie jest trener, kierownictwo klubu ? Oglądając ostatnie mecze mam wrażenie że nie tylko pilkarze ale i cały sztab jest na ciągłym kacu :czerwona:
pyla

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna