08.11.2014 ZAGLEBIE SOSNOWIEC - Kotwica Kolobrzeg

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: 08.11.2014 ZAGLEBIE SOSNOWIEC - Kotwica Kolobrzeg

Postprzez GrubyPerez 2014-11-08, 2:21 pm

Adam1906 napisał(a):Nie ma innego wyjścia jak tylko zdobycie 3 pkt! I nie interesuje mnie jakim wynikiem zakończy się ten mecz, ważne aby wygrać. Choćby 1:0. Najważniejsze są 3 pkt.

Adaś , jebać 1:0, 10 : 9 niech będzie, byle wygrać.
A jedyna krzywda z wygranej to taka że Smyła nadal będzie.

Nie zmieniam zdania , Smyła out , bez względu na wynik.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Tomcjo 2014-11-08, 5:55 pm

Nam awansowac nie kazano . Po raz kolejny gdy jest szansa wskoczyc na podium Zaglebie nie wygrywa bez wzgledu na klase przeciwnika . I co raz mniej widze w tym wine zawodnikow czy trenera . Skoro gora nie zglasza pretensji to znaczy ze tak maja grac . Byle nie awansowac . A w tabeli przeskakuje nas Stal Mielec ! Ktora dostala takie bęcki w Sosnowcu i ktora tak fatalnie zaczela sezon . Ale wciaz bedziemy karmieni o bajkami wyborczymi o niezlej grze i malej stracie . Ta mala strata utrzyma sie do konca sezonu byle nie awansowac .
Tomcjo

Postprzez Lars 2014-11-08, 5:57 pm

Dobrze, że nie musiałem tego oglądać. Jak widać frekwencja coraz mniejsza, bo grupa osób znudzona tym żenującym poziomem z meczu na mecz się powiększa. A Nasze Zagłębie u siebie daje dupy coraz to biedniejszym ogórkom, tym razem z Kołobrzegu.
No ale sorry, że się czepiam naszych biednych piłkarzy. Prezydent jest dumny.

Smyła :czerwona:

"Mam nadzieję, że tak jak obiecałem, z meczu na mecz będziemy grać coraz lepiej i powrócimy do gry atakiem pozycyjnym." - M. Smyła, 27 siernia 2014, po meczu z Limanovią.
Jak widać nie dotrzymałeś obietnicy, a z meczu na mecz jest gorzej więc NARA :czerwona:

Panie Jaroszewski - kibice, albo Smyła - wybór należy do Pana...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-11-08, 6:20 pm

Ten mecz z Kotwicą, ta szansa wejścia do czołówki to jeszcze jeden dowód
iż ani drużynie, ani Sztabowi nie zależy na wygrywaniu ważnych meczy.
Jak podają nasi Koledzy sprawozdawcy frekwencja coraz mniejsza na LUDOWYM.
Az strach myśleć co będzie jak trener Smyła ze swoja ekipa pojedzie do Mielca.
Od kiedy trener Janusz Białek przejął drużynę to UWAGA - jeden mecz przegrany
dwa remisy i siedem wygranych. Niech trener Smyła ze swoimi wynikami, Certyfikatami
i Bóg wie czym idzie trenerowi Stali buty czyścic. Az strach mnie ogrania co będzie się
działo w Mielcu za dwa tygodnie. Prezes, trener i cała reszta robią wszystko, aby wszyscy
Kibice Zagłębia odeszli nie przychodzili na Ludowy, nie interesowali się piłkarskim
Zagłębiem w ogóle. Nie tak to miało wyglądać po meczu z Kotwicą. Ta grupa ludzi
wstydu nie ma za grosz nie mówię już o ambicji- zrobić coś dobrze w zawodzie, aby
ludzie radowali się w Sosnowcu.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez esox26 2014-11-08, 6:27 pm

dno!!!!!!!!!mecz na poziomie b-klasy z ta różnica że tam strzelają bramki i robią to za darmo i z przyjemnością....tyle na temat dzisiejszego meczu!!!!pozdrawiam tych co byli na LUDOWYM!!!
esox26

Postprzez bbartek 2014-11-08, 6:30 pm

Kolejna nowatorska myśl taktyczna trenera.
Przez 90% dotychczasowych meczów graliśmy z 1 napastnikiem.
Tym razem „nasz szarlatan” poszedł na całość : 3 napastników: Giel, Tumicz, Kozak.
Żadna drużyna na dużo wyższym poziomie nie wytrzyma takiej zmiany organizacji gry a co dopiero zawodnicy o przeciętnym ( III liga) potencjale piłkarskim.
Wstawienie 3 napastników, jak do tej pory , graliśmy jednym a sporadycznie dwoma, nie gwarantuje strzelenia 5 bramek ale Trener wierzy w takie proste przełożenie.
Wszyscy byli zagubieni, bez pomysłu na rozegranie, bez stałych schematów rozgrywania stałych fragmentów gry.
Żenujące, a kolejne nowinki taktyczne Trenera to jakaś paranoja..aż strach się bać co nowego wymyśli nasz strateg w kolejnym meczu.
Spadająca liczba kibiców z ponad 2000 na meczu z Stala Mielec do 500 dzisiaj to osobny temat, ale kogo to interesuje ……
bbartek

Postprzez Desantis 2014-11-08, 6:36 pm

No cóż przed ,przed sezonem zapowiedz Jaroszewskiego o miejscu w tabeli na koniec sezonu od 5 do 8 go jak najbardziej na czasie....... reszta bez komentarza:((
Desantis

Postprzez GrubyPerez 2014-11-08, 7:28 pm

POKAŻ MI PIERDOLONY ŚLĄSKI CWELU GDZIE ? W CO ? JAK ? MAM CI WIERZYĆ ... ROZMAWIAŁEM Z TOBĄ NIE RAZ , PROSIŁEŚ O CZAS , MÓWIŁEŚ ŻE TO CO ROBISZ MA SENS, WIĘC SIĘ PYTAM k***a KIEDY?? wyp....laj W PODSKOKACH I TO JUŻ! I TO BEZ WZYWANIA , GDZIE MASZ HONOR CHUJU , ZŁÓŻ DYMISJĘ - SAM BO JAK NIE TO MY CIĘ WYJEBIEMY . I NIE STRASZ MNIE TERAZ KONSEKWENCJAMI JAK TO MÓWIŁEŚ ŻE NIKT W INTERNECIE NIE JEST ANONIMOWY. JA NA BANK NIE JESTEM BO MOJA KSYWA KOJARZY SIĘ ZORIENTOWANYM Z KONKRETNĄ OSOBĄ - NO A TOBIE TO JUŻ NA BANK. WIĘC CI MÓWIĘ TO TU NA FORUM CO CI POWIEM JUTRO W TWARZ- wyp....laj FRAJERZE ŚLĄSKI. TWOJA PORA W ZAGŁĘBIU TO CIEMNY I STRACONY CZAS.
Marcin , please, wypierdol go już bo Ciebie za chwilę wypierdolą.
Ostatnio edytowano 2014-11-08, 8:53 pm przez GrubyPerez, łącznie edytowano 1 raz
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez lesław1 2014-11-08, 7:31 pm

jak dla mnie afera korupcyjna na Ludowym wróciła, w sytuacjach jakie już się przytrafiły wyglądało to tak jakby mieli zrobić wszystko ale nie trafić przypadkiem w bramkę.

Murawa mokra, śliska, cały mecz mżawka, ale naszym nakazano grę kombinacyjną i wejście z piłką do bramki- czy żeby dojść do tak błyskotliwej idei jak strzały z daleka podczas deszczu, trzeba mieć dodatkowy papierek bo ten UEFA Pro tego nie obejmuje?

Jak broniłem dotychczas tego wszystkiego to dziś mnie kurwica strzeliła, co mecz to samo ustawiają się w 5 w prostej linii w ataku i nikogo nie ma do rozegrania.
lesław1

Postprzez comitam 2014-11-08, 7:38 pm

zarząd klubu razem z hanysem zwyczajnie nie chce awansowac i nic tego nie zmieni. do klubu powinien wrócić Tochel bo po dawnej sprawie wiem,że drugi raz w to gówno by nie wdepnął i zrobiłby wszystko żeby odbudowac marke swoją i klubu. jak możecie wierzy c jakiemus hanysowskimu wuefiście,że wprowadzi klub do 1 ligi? :redface: grubyperez wreszcie napisał dosadnie o co kaman.kiedyś dawno temu piłkarze sie o tym przekonali tylko tym razem to nie ich wina.
comitam

Postprzez slawekchicago 2014-11-08, 7:57 pm

JESTEM ZAWIEDZIONY WYNIKIEM ;-( ale ta kolejka pokazala jaka to liga , dalismy mi dupy ale ........tak samo jak Kluczbork Siarka ,SZKODA SZKODA SZKODA,ale wierze w ten zespol sercem , powtarzam w ZESPOL bez komentarzy ze kogos popieram lub nie .
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez pyla 2014-11-08, 9:44 pm

Może mi ktoś powiedzieć co jeszcze się musi się stać aby to beztalencie jakim jest Smyła wyprowadziło się z ZAGŁĘBIA ? Ten człowiek nie dość że nic nie wnosi do gry to mało tego On ich to znaczy zawodników oducza grać w piłke , to co dzisiaj działo się na LUDOWYM to woła o pomste do nieba , żeby doprowadzić drużyne do takiego stanu to naprawde trzeba być szarlatanem :twisted: Pierwszy z brzegu instruktor piłki nożnej poprowadzi nas lepiej niż ten facet. Jeżeli nie można go zwolnić / nie wiem dlaczego/ to w trybie natychmiastowym URLOP niech nie przeszkadza.To co robi nasz Prezes to sabotaż a to jest karalne On tolerując wyniki pracy Smyły działa na szkode firmy a to podlega pod paragraf :twisted: Mieć taki materiał i tak spierdalać robote , brak słów.Panie Prezesie za co Wy macie nas kibiców / pisze o tej resztce co została na Ludowym/ Ci co zostali to serce oddadzą za ZAGŁĘBIE a w zamian co ? Ja to odbieram jak szydzenie z nas i totalne olewanie.Smyła :czerwona:
pyla

Postprzez Adam1906 2014-11-08, 10:07 pm

GrubyPerez napisał(a):POKAŻ MI PIERDOLONY ŚLĄSKI CWELU GDZIE ? W CO ? JAK ? MAM CI WIERZYĆ ... ROZMAWIAŁEM Z TOBĄ NIE RAZ , PROSIŁEŚ O CZAS , MÓWIŁEŚ ŻE TO CO ROBISZ MA SENS, WIĘC SIĘ PYTAM k***a KIEDY?? wyp....laj W PODSKOKACH I TO JUŻ! I TO BEZ WZYWANIA , GDZIE MASZ HONOR CHUJU , ZŁÓŻ DYMISJĘ - SAM BO JAK NIE TO MY CIĘ WYJEBIEMY . I NIE STRASZ MNIE TERAZ KONSEKWENCJAMI JAK TO MÓWIŁEŚ ŻE NIKT W INTERNECIE NIE JEST ANONIMOWY. JA NA BANK NIE JESTEM BO MOJA KSYWA KOJARZY SIĘ ZORIENTOWANYM Z KONKRETNĄ OSOBĄ - NO A TOBIE TO JUŻ NA BANK. WIĘC CI MÓWIĘ TO TU NA FORUM CO CI POWIEM JUTRO W TWARZ- wyp....laj FRAJERZE ŚLĄSKI. TWOJA PORA W ZAGŁĘBIU TO CIEMNY I STRACONY CZAS.

Za ten wpis to masz u mnie piffko. Niestety, ale ja również muszę zaapelować do Prezesa: Marcin, wypierdol tego hanysa z Naszej drużyny! Wiosną chcemy zobaczyć Nowy styl w grze Zagłębia pod wodzą nowego trenera! Prawdziwego trenera a nie pro-wuefisty!
Adam1906

Postprzez turku 2014-11-08, 10:20 pm

Po tym meczu i po wcześniejszych dzisiejszych meczach naszych konkurentów do awansu wiem że prezes jest frajerem, trener jest frajerem , piłkarze są frajerami ale najgorsze jest to że i my kibice od lat jesteśmy największymi frajerami bo rok w rok przychodzimy na stadion oglądać to gówno i dajemy się nabierać na puste obietnice trenera i prezesa.
Piłkarze się zmieniają, trenerzy się zmieniają, prezesi się zmieniają ale gówno jest od lat ciągle to samo.
turku

Postprzez August 2014-11-08, 10:54 pm

Adam1906 napisał(a):
GrubyPerez napisał(a):POKAŻ MI PIERDOLONY ŚLĄSKI CWELU GDZIE ? W CO ? JAK ? MAM CI WIERZYĆ ... ROZMAWIAŁEM Z TOBĄ NIE RAZ , PROSIŁEŚ O CZAS , MÓWIŁEŚ ŻE TO CO ROBISZ MA SENS, WIĘC SIĘ PYTAM k***a KIEDY?? wyp....laj W PODSKOKACH I TO JUŻ! I TO BEZ WZYWANIA , GDZIE MASZ HONOR CHUJU , ZŁÓŻ DYMISJĘ - SAM BO JAK NIE TO MY CIĘ WYJEBIEMY . I NIE STRASZ MNIE TERAZ KONSEKWENCJAMI JAK TO MÓWIŁEŚ ŻE NIKT W INTERNECIE NIE JEST ANONIMOWY. JA NA BANK NIE JESTEM BO MOJA KSYWA KOJARZY SIĘ ZORIENTOWANYM Z KONKRETNĄ OSOBĄ - NO A TOBIE TO JUŻ NA BANK. WIĘC CI MÓWIĘ TO TU NA FORUM CO CI POWIEM JUTRO W TWARZ- wyp....laj FRAJERZE ŚLĄSKI. TWOJA PORA W ZAGŁĘBIU TO CIEMNY I STRACONY CZAS.

Za ten wpis to masz u mnie piffko. Niestety, ale ja również muszę zaapelować do Prezesa: Marcin, wypierdol tego hanysa z Naszej drużyny! Wiosną chcemy zobaczyć Nowy styl w grze Zagłębia pod wodzą nowego trenera! Prawdziwego trenera a nie pro-wuefisty!

Panowie, a coscie sie ta uwzięli na Smyłę. Czy facet sam sie zatrudnil w Zagłebiu ? Sam ze soba umowę podpisał ? Sam siebie trzyma na stołku ? Nie prezentujcie moralności Kaelgo typu "Marcin please". Nazwijmy rzecz po imieniu: Na dzień dzisiejszy szmaciarzem numer jeden jest Jaroszewski, a nie Smyła. I jego trzeba by wystrzelić w kosmos jako pierwszego. Bo to on nie tyle, że zatrudnił kolesia to go uparcie trzyma, na nic nie reguje a kibiców ma w dupie. Usłyszał ktoś publiczne "przepraszam" ? Bo ja nie. Chcecie rozliczeń ? Zacznijcie od Prezesa. To on kieruje klubem i go reprezentuje. Nie Smyła.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna