Marketing klubu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marketing klubu

Postprzez GrubyPerez 2014-09-18, 8:53 pm

Maciek jej pytania napisał.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez werty2 2014-09-19, 9:06 am

GrubyPerez napisał(a):Maciek jej pytania napisał.

Możliwe, wypadało by jednak przeczytać ze dwa razy przed wywiadem :lol:
werty2

Postprzez Lars 2014-09-19, 5:24 pm

Lars napisał(a):Chciałem sobie na http://bilety.zaglebie.eu kupić bilecik na jutro. Co się okazuje, dzień przed meczem nie ma już możliwości kupna biletu przez internet, zostaje POK.
No cóż, słabo... :kiepsko:

W związku z zablokowaniem możliwości kupna biletu on-line dzień przed meczem, chciałem podziękować wszystkim pracownikom Zagłębia odpowiedzialnym za dystrybucję biletów. Na mecz się nie wybrałem, bo wobec konieczności kupna biletu, będąc na Kresowej o 18stej, z pewnością na trybunie znalazłbym się około 20 minuty - więc zrezygnowałem w ten piekny jesienny piątek z podróży "na Stawiki". Tym samym o godzinie 18:15 nie złapałem doła z wkurwem i mogę oglądać ze spokojem relacje z kolejnej kompromitacji Zagłębia.
Smyła Chuju S.pierdalaj!!!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Lars 2014-09-19, 6:47 pm

Lars napisał(a):
Lars napisał(a):Chciałem sobie na http://bilety.zaglebie.eu kupić bilecik na jutro. Co się okazuje, dzień przed meczem nie ma już możliwości kupna biletu przez internet, zostaje POK.

W związku z zablokowaniem możliwości kupna biletu on-line dzień przed meczem, chciałem podziękować wszystkim pracownikom Zagłębia odpowiedzialnym za dystrybucję biletów. Na mecz się nie wybrałem, bo wobec konieczności kupna biletu, będąc na Kresowej o 18stej, z pewnością na trybunie znalazłbym się około 20 minuty - więc zrezygnowałem w ten piekny jesienny piątek z podróży "na Stawiki". Tym samym o godzinie 18:15 nie złapałem doła z wkurwem i mogę oglądać ze spokojem relacje z kolejnej kompromitacji Zagłębia.

83'
3:2
Jeśli wygramy - ok, kolejna szansa dla Smyły, ale... k***a jak z takimi cieciami można zaczynać od 0:2? Więcej szczęścia i rozumu, oraz umiejętności piłkarzy... niż wkładu trenera...
Chyba że wszyscy się mylą, a Smyła jest zajebisty i popiera go zespół...to sorry ale mamy po jesieni być liderem, bo przecież Real nie grałby tylko o awans w polskiej II lidze, czyż nie?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Qcu20 2014-09-20, 1:26 pm

Lars napisał(a):
Lars napisał(a):

83'
3:2
Jeśli wygramy - ok, kolejna szansa dla Smyły, ale... k***a jak z takimi cieciami można zaczynać od 0:2? Więcej szczęścia i rozumu, oraz umiejętności piłkarzy... niż wkładu trenera...
Chyba że wszyscy się mylą, a Smyła jest zajebisty i popiera go zespół...to sorry ale mamy po jesieni być liderem, bo przecież Real nie grałby tylko o awans w polskiej II lidze, czyż nie?

Jak zawsze znajdzie się ktoś, komu nic się nie podoba. Przegrywaliśmy 0:2, po karnym podyktowanym w 3 minucie meczu i gapiostwie obrony. Akurat tak się mecz ułożył - życie. Ale drużyna pokazała charakter i walkę ( w końcu ). Były sytuacje z naszej strony i dosyc ciekawe widowisko i dobra gra. Z 0:2 wyciągnęli na 3:2.
Lepiej to brzmi niż wygrywając 3:0, w końcowym efekcie wygrywamy 3:2. Uważam, że dobrze się stało, bo zawodnicy uwierzą w siebie.

Co do biletu - o tym było wiadomo od dawna, że dzień przed meczem i w dniu meczu biletu on-line nie kupisz. Nie mogłeś kupic go sobie w srode?
Qcu20

Postprzez August 2014-09-21, 2:13 pm

A ja czekam "Panie" od wielu miesięcy na jakiegoś niusa:

http://www.zaglebie.eu/kibice/179-rejestracja

"Jeżeli chcesz być na bieżąco ze wszystkimi informacjami dotyczącymi klubu zapisz się do newslettera. Będziemy Cię informować, o meczach i innych ważnych wydarzeniach z życia klubu"

Czekam, czekam i nic. Choćby napisaliby kiedy Derbin grzywkę zapuści. A tu nic.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez roxy 2014-09-21, 8:34 pm

August napisał(a):Czekam, czekam i nic. Choćby napisaliby kiedy Derbin grzywkę zapuści. A tu nic.
August

dobre. ja też czekam, ale widocznie w klubie zapomnieli o tym.
roxy

Postprzez werty2 2014-09-25, 1:55 pm

August napisał(a):A ja czekam "Panie" od wielu miesięcy na jakiegoś niusa:

http://www.zaglebie.eu/kibice/179-rejestracja

"Jeżeli chcesz być na bieżąco ze wszystkimi informacjami dotyczącymi klubu zapisz się do newslettera. Będziemy Cię informować, o meczach i innych ważnych wydarzeniach z życia klubu"

Czekam, czekam i nic. Choćby napisaliby kiedy Derbin grzywkę zapuści. A tu nic.

O widzisz, ja też czekam, tyle że na coś innego, jakiś czas temu złożyłem reklamację dotyczącą zakupu biletów, zgodnie z regulaminem wysłałem wiadomość na adres: bilety@zaglebie.eu...Do tej pory brak reakcji.
werty2

Postprzez August 2014-10-29, 5:09 pm

Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2014-11-05, 1:25 pm

Aż sam zacytuję swój post z września :)

django napisał(a):Pewnie rzeczywistość zweryfikuje plany i kurzące się na półkach komplety meczowe niedługo będzie można kupić w promocji. No ale może my się mylimy, a w klubie mają wszystko przekalkulowane...

No i po dwóch miesiącach od startu "fanstoru" mamy taki oto komunikat na oficjalnej:

Nasz klub wspólnie z firmą AP Sport zaprasza na zakupy, od dni dzisiejszego (3 listopada) kilka produktów zostało przecenionych, a w sprzedaży pojawiła się kolekcja lifestylowa.
Przede wszystkim przecenione zostały koszulki meczowe, najtańsza czerwona już od 99 zł, biało-czarna w nowej cenie kosztuje 115 zł, a sublimowana, trójkolorowa 169 zł. Przecenionych zostało jeszcze kilka produktów z serii ubrań firmy Patrick.
http://zaglebie.eu/glowna/aktualnosci/1 ... 99-zlotych
django

Postprzez bbartek 2014-11-05, 3:16 pm

Zamiast ,albo równolegle, koszulek można zaproponować bezpłatna gorąca herbate dla kibiców.
Każdy dystrybutor herbaty zgodzi sie na bezpłatna dostawę w zamian za niewielki baner na stadionie lub informacje w trakcie meczu.
Tylko trzeba pomyśleć i chcieć .., ale chyba za dużo wymagam od Prezesa.
bbartek

Postprzez GrubyPerez 2014-11-05, 6:45 pm

bbartek napisał(a):Zamiast ,albo równolegle, koszulek można zaproponować bezpłatna gorąca herbate dla kibiców.
Każdy dystrybutor herbaty zgodzi sie na bezpłatna dostawę w zamian za niewielki baner na stadionie lub informacje w trakcie meczu.
Tylko trzeba pomyśleć i chcieć .., ale chyba za dużo wymagam od Prezesa.

Był taki czas że czekolada na gorąco robiła furrorę:)
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez novack 2014-11-05, 6:55 pm

Jakieś dwa miesiące temu na wtorkowym spotkaniu Prezes zapewniał, że za tydzień może dwa na obu trybunach pojawią się należące do klubu przyczepy z gastronomią. To miała być już tylko kwestia odbioru przez sanepid i ruszamy. Wyszło jak zwykle.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez RUDI 2014-11-05, 7:24 pm

GrubyPerez napisał(a):
Był taki czas że czekolada na gorąco robiła furrorę:)

No przecież nie od dziś wiadomo że kibic po spożyciu czekolady jest mniej awanturujący się ;-)
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Adam1906 2014-11-05, 7:56 pm

novack, mam wrażenie, że Ty po to bierzesz udział w spotkaniach z Prezesem, żeby później pierdolic na forum o wszystkich poruszanych sprawach. Zdaje się, że Prezes prosił o niewyciąganie niektórych rzeczy na zewnątrz? Prawdę mówię czy nie?...
Adam1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna