August napisał(a):Sir napisał(a):Kto jeszcze August się nie nadaje do gry 11 a zmiennik lepszy siedzi na ławce?
Po pierwsze Siara, który zdecydowanie nie jest w formie. Oczywiście jestem daleki od skreślania chłopaka, ale według mnie faktem jest że dwie bramy na Ludowym idą na jego konto. Drugi to oczywiście Radosław. Tu nie bedę się rozpisywał bo apisano wystarczająco. Facet ma już 25 lat i nawet jeśli ma lepsze mecze to nie sądzę aby stać go było na coś lepszego. Za to ma dużą nieprzewidywalnośc w postaci dużego zrobienia jakiegoś "kuku" drużynie. I żywię przekonanie , że przełużenie znim kontaktu po tak fatalnej wiośnie nosi cechy nie tylko aspektu sportowego. Nie jestem również przekonany do obecnego pierwszego bramkarza. I choć - podkreslam - ma zasługę w meczu z Siarką w postaci interwencji, która uchroniła od 0-3 to nie uważam za rozsądne zmieiać Struskiego na niego. Oczywiście pomijając względy ekonomiczne w postaci zarobków. W każdym razie moim zdaniem jest słabszy od wystepujących tu wcześniej bramkarzy. Natomiast o co do zmienników pamiętaj, że zawodnicy pokroju Farkasa, Kutarby czy Zalewskiego czy grajki, które już miały nieco czasu aby wkomponować się w drużynę to pomysły obecie panującej ekipy rządzącej na Kresowej. Dlatego powtarzam, obecne miejsce w tabeli i niewielka strata do przodu jest bardziej według mnie wynikiem słabości tej ligi aiżeli naszej zasługi bo potencjał tej drużyny nie jest nalezycie wykorzystany, a przy 9 kolejkach i 5 meczach u siebie 2 porażki to - na razie - spora strata. Moim zdaniem powinniśmy patrzeć na resztę z gory.
nie wiem coś ty sie tak uczepił tego bramkarza, nie widzę szczególnych minusów w jego postawie, a ma bardzo ważną cechę jest młodzieżowcem- a już w ogóle nie mogę pojąć co widziałeś znakomitego w Struskim-totalne dno,paralityk, nic nie wyciągnął w zeszłym sezonie, a to że nie chciał go żaden klub i teraz zapierdala na zmywaku w Anglii powinien dać Ci do zrozumienia, że każda opcja od niego będzie lepsza