NADWIŚLAN GÓRA - ZAGŁĘBIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: NADWIŚLAN GÓRA - ZAGŁĘBIE

Postprzez Anakin 2014-09-12, 9:58 am

Telebim powinien być na stałe zamontowany naszym "Volks Arena" i służyć i w czasie meczy i w dla takich okazji.
Anakin

Postprzez GrubyPerez 2014-09-12, 11:57 am

novack napisał(a):Jeśli można prowadzić transmisję całych meczów w tej lidze (była też transmisja do Brzeska meczu z Okocimskim) nie rozumiem dlaczego skróty na naszych stronach są takie krótkie i obejmują zaledwie tylko i wyłącznie gole. Przecież nawet w najnudniejszych meczach, są sytuacje kontrowersyjne, strzały w słupki i poprzeczki, wyczyny naszych obrońców (Sierczyński w Częstochowie, Kursa zawsze) które chciałoby się zobaczyć jeszcze raz i przedyskutować. Ma może ktoś wiedze dlaczego te nasze skróty są takie mizerne?

jak to kiedyś tłumaczono , cytuję z pamięci - tylko bramki , po to by nie ułatwiać przyszłym naszym przeciwnikom rozszyfrowania meandrów zawiłej naszej taktyki .
chwała i dzięki ludziom ogarniającym i zamieszczającym skróty - ale chyba pora już wrócić do nieco dłuższych relacji , jeśli można prosić.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Adam1906 2014-09-12, 12:04 pm

GrubyPerez napisał(a):jak to kiedyś tłumaczono , cytuję z pamięci - tylko bramki , po to by nie ułatwiać przyszłym naszym przeciwnikom rozszyfrowania meandrów zawiłej naszej taktyki .

Taktyka Smyły jest aż tak bardzo wyrafinowana, że absolutnie nie można pokazać jak dochodzimy w każdym meczu do sytuacji bramkowych :lol: No cóż... proponowałbym jednak robić dłuższe skróty, bo drużyny naszych przeciwników nie muszą w ogóle ich oglądać, żeby z nami wygrać. Wystarczy wyjść na boisko z Zagłębiem, dać sobie strzelić gola a później starać się sforsować żelazną obronę ZS ;-) Tak, jak zrobił to niedoRozwój z naszym "autobusem"...
Adam1906

Postprzez GrubyPerez 2014-09-12, 12:08 pm

django napisał(a):Nie wiem czy w interesie klubu byłoby prowadzenie transmisji TV z meczów na Ludowym. Gdyby poczynania grajków można było śledzić przed laptopem, to frekwencja na stadionie sięgnęłaby dna. .

a jednak i owszem. Pod warunkiem , że byłby to dostęp ....płatny ( tak, wiem jak to brzmi). Taki w cenie biletu na krytą, albo nieco droższy. Dla naszych braci na emigracji śmieszne pieniądze , dla innych nie mogących być tego dnia na Ludowym - jednak możliwość obejrzenia i wsparcia klubu. A może i z wyjazdów by się dało? Dla tych którzy zawsze jeżdżą to żadna ujma bo kto ma jechać to i tak pojedzie. zaznaczam, że to tylko pomysł, nie myślałem nad tym czy jakieś prawo temu nie przeszkadza ani czy składa się to ekonomicznie.
Ostatnio edytowano 2014-09-13, 9:22 am przez GrubyPerez, łącznie edytowano 1 raz
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Anakin 2014-09-12, 1:51 pm

GrubyPerez napisał(a):że byłby to dostęp ....płatny

Nie na tym poziomie. od razu podniósłby się larum
Anakin

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-09-12, 6:22 pm

Ale się rozbujałem w pisaniu otóż rozmawiałem dzisiaj z Klubem
Sekretariat posiada pismo z którego wynika iż mecz z Nadwislan Góra
rozpocznie się o godz. 17.00
Pozdrowienia
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez pyla 2014-09-12, 9:00 pm

Mecz z Nadwislanem rozpoczyna się o 16 tak pisze na stronie Nadwiślana i na 90 min.Zresztą jechałem dziś przez Góre widziałem plakaty ktore informowały o meczu i pisało jak wól ze mecz rozpoczyna się o 16. Jeżeli sekretariat ma pismo że o 17 to nic by się nie stało żeby zatelefonować i potwierdzić tą informacje. Zawracam głowe tą godziną ale mam obawy żeby nie było jaj że przyjedziemy za póżno i rąbną nam walkower/ jeszcze by tego brakowało/ o kibicach już nie wspominam. Transmisje w internecie czy na telebimie też chyba trzeba wiedzieć o ktorej zacząć oglądać ? Będą jakieś definytywne wyjśnienia ?
pyla

Postprzez pyla 2014-09-12, 9:05 pm

Już się wyjaśnilo na głownej stronie ZAGŁĘBIA pisze że transmisja rozpoczyna sie o 16. Może i na naszej stronie warto zmienić godzine aby nie bylo zamieszania :-)
pyla

Postprzez Adam1906 2014-09-13, 8:46 am

Zapraszamy na kolejny weekend pełen emocji sportowych! W sobotę o 15:00 zrealizujemy transmisję meczu II Ligi: Rozwój Katowice - Kotwica Kołobrzeg. W niedzielę o 16:00 na stronie www.slaskie.tv/na-zywo
będzie można oglądać na żywo mecz Nadwiślan Góra - Zagłębie Sosnowiec.

http://www.slaskie.tv/
Jak oni wytrzymają tą presję? ;-)
Adam1906

Postprzez novack 2014-09-13, 9:26 am

I Smyła już ma gotową wymówkę na konferencję prasową. Mimo sprzyjających mu "okoliczności przyrody" (brak kibiców i dopingu, maleńka miejscowość z wiejskim klimatem tak jak lubi) tym razem drużynę spali mu trema związana z transmisją meczu, a jeśli do tego o zgrozo będzie pogodna i ciepła niedziela, to nie mamy czego szukać na boisku na polu w sołectwie Góra, powiat Miedźna w okolicach Pszczyny. Pewnie do dziś trzęsą mu się nogi po boju z Kleczewem.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez GrubyPerez 2014-09-13, 11:42 am

novack napisał(a):I Smyła już ma gotową wymówkę na konferencję prasową. Mimo sprzyjających mu "okoliczności przyrody" (brak kibiców i dopingu, maleńka miejscowość z wiejskim klimatem tak jak lubi) tym razem drużynę spali mu trema związana z transmisją meczu, a jeśli do tego o zgrozo będzie pogodna i ciepła niedziela, to nie mamy czego szukać na boisku na polu w sołectwie Góra, powiat Miedźna w okolicach Pszczyny. Pewnie do dziś trzęsą mu się nogi po boju z Kleczewem.

Taak...dodatkowo należy nadmienić że jest to dla niego jeden z najważniejszych meczy w jego tzw karierze. Presja jest nie do zniesienia.
Smyła - hanysie - czytasz to - prawda? Czyż nie tak jest? Galoty Ci drżą? Jeśli tego nie wygrasz ...
GrubyPerez

Postprzez Sir 2014-09-14, 9:14 am

Drużyna, która walczy o awans, która ma taki skład mecz, musi z drużyną Nadwiślan Góra wygrac.

Stawiam 2:1 dla Zagłębia
Ostatnio edytowano 2014-09-14, 9:25 am przez Sir, łącznie edytowano 2 razy
Sir

Postprzez Schabu 2014-09-14, 9:18 am

Kolejna potęga piłkarska będzie rywalem Zagłębia.
Tak więc szykuje się kolejna strata punktów,a przy porażce koniec Smyły......
Zagłębie lubi rozdawać punkty klubom nieznanym.
Schabu

Postprzez GrubyPerez 2014-09-14, 9:53 am

Volodymyr Ostroushko dziennikarzem zagłębie.eu?

http://nadwislangora.pl/?p=1217
GrubyPerez

Postprzez Sir 2014-09-14, 3:10 pm

Znowu Siara spóźniony... :zolta:

Mamy szczęście, słupek, bo mogło być 0-1 w plecy

no i wpadło w końcu...jaja

uufff...dobrze, ze sędzia jest czujny ;-) ;-)
Ostatnio edytowano 2014-09-14, 3:40 pm przez Sir, łącznie edytowano 1 raz
Sir

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna