Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Tylko co da zmiana na kolejnego Kmiecia , Pierscionka , Smyle itp . Przecierz zaden fachowiec tu nie przyjdzie . Na kogos pokroju Lenczyka ktory slynie z tego ze bierze grajkow do galopu i jeszcze wie jak ich nie zajechac nie ma kasy . Jestesmy w glebokiej d... Tylko cud nas uratuje . Jakis junior co zacznie szczelac gola za golem . Byle mial kontrakt bo za pol roku i tak odejdzie za darmo zgodnie z nasza polityka transferowa .
lesław1 napisał(a):ale jesteście wszyscy śmieszni po pierwszej porażce zwalniacie każdego trenera, a potem będzie biadolenie przez kilka lat,że w Zagłębiu jest za duża rotacja. Zrozumcie, że argument, że za dużo trenerów trenowało Zagłębie przez ostatnie 10 lat świadczy przeciwko wam!!!
lesław1 napisał(a):ale jesteście wszyscy śmieszni po pierwszej porażce zwalniacie każdego trenera, a potem będzie biadolenie przez kilka lat,że w Zagłębiu jest za duża rotacja. Zrozumcie, że argument, że za dużo trenerów trenowało Zagłębie przez ostatnie 10 lat świadczy przeciwko wam!!!
Anakin napisał(a):lesław1 napisał(a):ale jesteście wszyscy śmieszni po pierwszej porażce zwalniacie każdego trenera, a potem będzie biadolenie przez kilka lat,że w Zagłębiu jest za duża rotacja. Zrozumcie, że argument, że za dużo trenerów trenowało Zagłębie przez ostatnie 10 lat świadczy przeciwko wam!!!lesław1 napisał(a):ale jesteście wszyscy śmieszni po pierwszej porażce zwalniacie każdego trenera, a potem będzie biadolenie przez kilka lat,że w Zagłębiu jest za duża rotacja. Zrozumcie, że argument, że za dużo trenerów trenowało Zagłębie przez ostatnie 10 lat świadczy przeciwko wam!!!
Dobre, dobre. A ja myślałem że 3 porażka w tym sezonie a biorąc pod uwagę puchar to nawet czwarta. Nie wiem człowieku czy masz braki w myśleniu czy co innego ale jakbyś pomyślał to byś wiedział że to nie rotacje na stanowiskach trenerskich są przyczyna tkwienia Zagłębia w tym a nie innym miejscu. Żaden z trzech ostatnich czyli Smyła, Kmieć i Wyrobek nie został szybko zwolniony ze stanowiska. Stach narobił takiego bajzlu że byliśmy długo czerwona latarnią. Za Pierścionka panowało niedożywienie, pod Kudybie skończyło się barażami o utrzymanie, Ojrzyński sam uciekł do Korony a ze szrotu który sprowadził szybko nic nie zostało. Copijak to meteor i było to dawno i nieprawda. A 6 lat temu zlecieliśmy z hukiem przez korupcję a nie przez trenerów.
No, ale wiadomo. Dla najmądrzejszych najbardziej winny są kibice.
GrubyPerez napisał(a):nic dodać nic ująć - sama esencja . Każdy dzień ze Smyłą to już dawno dzień stracony.
A jeśli się mylę to mogę mu buty wypastować. Publicznie.
Chociaż i tak będę uważał ,że obecna "nagonka" na niego to nie tylko przejaw zdrowego rozsądku ale i obowiązek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników