ZAGŁĘBIE - Rozwój Katowice! sobota 06.09.2014r.godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - Rozwój Katowice! sobota 06.09.2014r.godz.17

Postprzez novack 2014-09-06, 8:25 pm

Jeżeli Smyła ma honor, to jutro odejdzie sam, jeśli prezes ma jaja nie da mu tej szansy i wypierdoli go juz dziś! Pytanie brzmi, co jeśli Smyła nie ma honoru a prezes jaj?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez GrubyPerez 2014-09-06, 8:35 pm

każdy miesiąc to kilka pensji dobrego wuefisty na konto - więc Zmyła ma jaja by to obronić. A Prezes ma honor, więc nie będzie zwalniał przyjaciela pod naciskiem jakichś tam grup kibiców. Coraz mniej licznych zresztą.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Tomcjo 2014-09-06, 8:39 pm

U Arabow rzucenie butem jest wielka obraza . Nie polecam rzucania ale na bramie pod napisem ZAGLEBIE zawiesic jeden jesli ktos chce odejscia trenera i dwuch jesli ktos chce odejscia i trenera i prezesa . Ja wieszam dwa stare kalosze .
Tomcjo

Postprzez novack 2014-09-06, 8:47 pm

Po roku budowania drużyny przez Smyłę, dostajemy u siebie wpierdol od chłopaków którzy po szychcie lubią sobie pokopać bala. Aż strach pomyśleć co będzie po dwóch latach budowania. Przypominam, że Smyła wyleciał z Rozwoju po porażce z Zagłębiem u siebie 0:3. No miszcz k***a!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez szajba555 2014-09-06, 9:01 pm

Ja marzę o tym abyśmy skończyli jak Zawisza albo Cracovia a tu ten mechanizm pod nazwą Zagłębie Sosnowiec jest w trakcie destrukcji i zamiast iść w stronę tą samą co Zeta czy Pasy to idziemy ale w stronę Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski niegdyś rywalizowali z Austrią Wiedeń a dziś piąta liga najlepiej zrobić protest przeciwko temu paktowi nasi bracia z Legii wygrali z Walterem, Miklasem itd. to my obalimy te nasze pseudoprezesidło i pseudo trenera tylko że to trzeba dużo osób aby obalić ten pakt były pomysły aby wydalić gburskiego ze stanowiska prezydenta i tą jego lady kopeć aby ratować nie tylko sosnowiecki sport ale i także miasto dziś szczerze mówiąc to widzę jakie skutki za sobą niosą pakty na linii sport - polityka same destrukcje i nic więcej
szajba555

Postprzez pyla 2014-09-06, 9:16 pm

Jaroszewski czy Ty chlopie ślepy jesteś ? przecież to co robi Smyła to jest sabotaż. My w tej chwili to musimy bronić się przed spadkiem :redface: Zmiana trenera musi być natychmiastowa , ten czlowiek piłkarzom tylko przeszkadza. Jeżeli jutro nie przeczytam że Smyly już nie ma to mnie chyba szlag trafi :twisted: Panie Prezesie chce Pan doprowadzić do tego że na LUDOWYM będzie tylko Pan i jego kumpel Smyla.Reakcja musi być natychmiastowa i nie ma pier...nia że taka jest piłka. Smyla :czerwona:
pyla

Postprzez arek 2014-09-06, 9:17 pm

Mam nadzieję że po wyborach Chęciński rozgoni ten koleżeński klub wzajemnej adoracji poczawszy od bardzo miłej pani wiceprezydent. Póki co nasz trener który ma coraz większe kwalifikacje ma równocześnie coraz marniejsza drużynę. Szkoda tych młodych chłopców którzy musieli ogladać ta padakę. Czy to jest wzór do naśladowania? Czego ci chłopcy maja się od tych łamag nauczyć? Jak symulować grę? To wychodzi im naprawdę doskonale. Ktoś powiedział że pierwsza połowa to były szachy - to po cholerę ci kastraci biora się za piłkę?
W trzeciej lidze nie liczę na wodotryski, fajerwerki, technikę tylko na twarda grę z charakterem i zaangażowanie. Tymczasem widzę jedenastu wypierdków i do tego lekko tępawych którzy po strzeleniu bramki ze szczęścia myśla już tylko o dyskotece i weekendzie. Niedługo na stadion przyjda już tylko ich mamy i dziewczyny bo nikogo więcej te "szachy" tak jak dzisiaj z osiedlowym klubem nie interesuja.
arek

Postprzez jondek 2014-09-06, 9:19 pm

Myslę,że może byloby dobrze aby Siły Szybkiego Reagowania a raczej Natychmiastowego Reagowania odwiedziły prezesa i nauczyciela w-f i pogadały z nimi po męsku.Oczywiście w ramach ogólnie pojętej kultury i wzajemnego poszanowania.Smyła,spadaj za rzekę :czerwona:
jondek

Postprzez RUDI 2014-09-06, 9:30 pm

A ja dzisiaj zauważyłem że ten klub rzeczywiście stał się już klubem kolesi (a tak kur..a wieszano psy na
Baczyńskim ) Dwaj kumple na szczycie ,prezes początkowo hołubiony przez osoby decyzyjne (dlaczego? bo
fajny kumpel?) po zaakceptowaniu zmian w składzie na ten sezon (i super działania marketingowe)pokazał że nadaje się tylko na korek do dupy ,jego kumpel -trener- pokazał/pokazuje klasę trenerską odpowiednia dla trenera drużyny grającej gdzieś na pastwiskach ,jego decyzje ,jego wypowiedzi toż to jest czysty sabotaż i dalsze "kolesiostwo" wyszło dzisiaj przed meczem ,gdy stara szantrapa(firma ochroniarska ,skąd? zgadnijcie) wpuszczając autokar z Rozwojem na Ludowy "godo" im "powodzenia ,wygrojcie" byłem rozjebany totalnie ,i tak Zagłębiak(prezes) do spółki z hanysem(trener) rozkładają klub mój .

Ps .Bawią się pajace w ice bucket challenge ,a kuźwa w Brynicy im łby zmoczyć i będzie drużyna łysych pajaców .
Fajny gest kogoś ,oddanie piłki (wykop pod koniec meczu) jednej z wielu którą klub "podarował" na początku meczu ,wiem że wiele z nich złapały dzieciaki ,ale te złapane przez trochę "starszych" powinny wrócić na boisko,może im sprzętu brakuje ?
Ostatnio edytowano 2014-09-06, 10:50 pm przez RUDI, łącznie edytowano 4 razy
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez pyla 2014-09-06, 9:34 pm

Arek Ja nie winił bym tu pilkarzy to jest wina przygotowania drużyny do sezonu przez tego pseudo trenera , polityki transferowej / czemu miało służyć pozbywanie się Sadowskiego czy Grube , a pozyskiwanie Zalewskiego , Matrackiego ? / Ten nasz nowy bramkarz jeszcze w tej rundzie nic nie wybronił. Smyla był już do wyp...nia po tym jak pozbawił nas awansu który miał na talerzu.
pyla

Postprzez aleki4 2014-09-06, 9:54 pm

"A ja dzisiaj zauważyłem że ten klub rzeczywiście stał się już klubem kolesi (a tak kur..a wieszano psy na
Baczyńskim ) Dwaj kumple na szczycie ,prezes początkowo hołubiony przez osoby decyzyjne (dlaczego? bo
fajny kumpel?) po zaakceptowaniu zmian w składzie na ten sezon (i super działania marketingowe)pokazał że nadaje się tylko na korek do dupy ,"
No właśnie może Ci co tak energicznie wywalili Pana Baczyńskiego podziękują żałosnemu duetowi Smyła Jaroszewicz o Górskim nie wspomnę!!!
"U Arabów rzucenie butem jest wielka obraza . Nie polecam rzucania ale na bramie pod napisem ZAGLEBIE zawiesić jeden jeśli ktoś chce odejścia trenera i dwóch jeśli ktoś chce odejścia i trenera i prezesa . Ja wieszam dwa stare kalosze " ja idę jutro na zakupy i też wieszam dwa kalosze !
aleki4

Postprzez fan78 2014-09-06, 10:07 pm

Skandal. Nie tylko trener ale i prezes do wyjebania natychmiast. Nie ma tlumaczenia ze bylismy k***a zmeczeni. Amatorzy wypierdalac. Baczynski wroc.
fan78

Postprzez RUDI 2014-09-06, 10:12 pm

aleki4 napisał(a):Ja wieszam dwa stare kalosze " ja idę jutro na zakupy i też wieszam dwa kalosze !

Panowie choćbyście powiesili cały zapas magazynowy Deichmanna,to po wypowiedziach trenera widać
że mu to będzie zwisać ,on czuje się pewnie na stanowisku .

Ps.Zaraz poleci zmienić menu w Trzech Kolorach 1.śniadanie -wodzionka 2.obiad -rulada ,kluski i modro kapusta 3.kolacja- krupniok ,karnety posiłkowe dla grajków i obowiązkowo ich wykorzystywanie przez nich .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez LucasUSA 2014-09-06, 10:56 pm

Sebastian Dudek:
- To był dla bardzo ciężki mecz i boli nas bardzo ten wynik, bo przegrywamy u siebie już po raz drugi. Chcieliśmy tego meczu przede wszystkim nie przegrać.

No coz, jezeli sie wychodzi z takim zalozeniem, to ja nie mam wiecej pytan. Wielki Rozwoj nas nawiedzil, remis bierzemy w ciemno!

I niech jeszcze tylko jakis dziennikarzyna, kolezka prezesa napisze jakis artykulik o zlych kibicach Zaglebia, ktorzy sa zrodlem calego zla! Najwyzszy czas, zeby rozliczyc klub z miejskiej kasy, zapytac, na co zostala wydana i czy oczekiwania sa spelnione. Kibice sa podatnikami, maja prawo zapytac, na co ida ich pieniadze! Ile zarabia Smyla, Prezes, "gwiazda" Dudek. Zeby sie nie okazalo, ze z ich miesiecznej pensji lekko by mozna pokryc dzialanie sekcji lekkoatletycznej (30 tys. o ktorych wspomniano w innym watku). Gdzie sa wyniki? Kto za to odpowiada? Co na to prezes i miasto?
LucasUSA

Postprzez szajba555 2014-09-06, 11:02 pm

Obaj ci panowie dla mnie sobie przeskrobali po całości a tego całego zmyłe i jego kompanów ze sztabu trzeba wywalić puki nie jest za późno i do tego Radzia Kursę dać temu butůńskimu sracvello do kompletu ale jak myślicie czy trenerzy tacy jak : Tomasz Arteniuk lub Ryszard Wieczorek albo Marcin Brosz to dobre rozwiązania na ten dołek co teraz przeżywamy ? my temu ryżemu cwelowi Bońkowi powinniśmy pokazywać
że degradacja jednego z najstarszych klubów sportowych to największy błąd jaki popełnił pzpn i jeśli byśmy się nie pi#rdolili się jak np.Zawisza to kto wie czy zamiast niebiesko-czarnych to właśnie nam byśmy nie przypieczętowali tego sukcesu wyżej wspomniany człowiek właśnie nam nie wręczał ze skamieniałą twarzą piątego w historii Pucharu Polski ale marzenia odstawmy na bok ;-( myślałem że rzeczywiście zespół będzie brał się za robotę która by polegała na eliminacji falstartu w rundzie jesiennej jeśli ktoś ma dojścia do prezesa to można napisać list
w którym można wyrazić ubolewanie nad wynikami i niech prezes pokaże że jego serce jest czerwono zielono białe i niech da jakąś pozytywną odpowiedź takie rozwiązanie widzę które wyjdzie korzystnie na naszą i jego stronę jeśli oczywiście da to jakiś pozytywny rezultat bo jeśli ten kolesiowski wózek będzie ciągnięty w tą stronę co teraz to nie będzie meczy przyjaźni z Legią tylko jeśli los okaże się sk#rwielem to będziemy się mierzyć ale z KS' em Mydlice im też zbytnio nie powodzi ale troszkę się interesuję się losami tego klubu mnie też wnerwia to że gnijemy następny długi sezon w tej drugiej lidze :twisted: i oczekuję aż ostro ruszymy w górę
Ostatnio edytowano 2014-09-07, 9:30 am przez szajba555, łącznie edytowano 1 raz
szajba555

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna