Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jondek napisał(a):Zespół Zagłebia,jak już pisałem to "samograj".Wystarczy mądrze nim pokierować i wyniki będą na miare awansu.Niestety Smyłę,z całym szacunkiem trenera,to przerasta.
novack napisał(a):A może sondaż z pytaniem, czy jesteś za pozostaniem na stanowisku trenera Smyły i jednocześnie obok głosowanie na kilku realnych kandydatów na następcę?
jondek napisał(a):Czyli Zagłębie dalej bez trenera?
novack napisał(a):4 trenerów, wypożyczeni Sadowski, Wojcieszyński, Wieczorek i nawet jeszcze nie wiem kto, którym w jakiejś części opłacamy pensje, zamiast rozwiązać kontrakty, do tego transfer po znajomości Zalewskiego i z pewnością ze dwa transfery całkowicie chybione, pewnie bez złych intencji, ale jednak (obstawiam Kutarbe i Giela)i po podsumiwaniu ich wynagrodzeń okaże się, że co miesiąc wyrzucamy kwotę która bez problemów wystarczyłaby na dobrą pensję klasowego trenera.
novack napisał(a):4 trenerów, wypożyczeni Sadowski, Wojcieszyński, Wieczorek i nawet jeszcze nie wiem kto, którym w jakiejś części opłacamy pensje, zamiast rozwiązać kontrakty, do tego transfer po znajomości Zalewskiego i z pewnością ze dwa transfery całkowicie chybione, pewnie bez złych intencji, ale jednak (obstawiam Kutarbe i Giela)i po podsumiwaniu ich wynagrodzeń okaże się, że co miesiąc wyrzucamy kwotę która bez problemów wystarczyłaby na dobrą pensję klasowego trenera.
August napisał(a):novack napisał(a):4 trenerów, wypożyczeni Sadowski, Wojcieszyński, Wieczorek i nawet jeszcze nie wiem kto, którym w jakiejś części opłacamy pensje, zamiast rozwiązać kontrakty, do tego transfer po znajomości Zalewskiego i z pewnością ze dwa transfery całkowicie chybione, pewnie bez złych intencji, ale jednak (obstawiam Kutarbe i Giela)i po podsumiwaniu ich wynagrodzeń okaże się, że co miesiąc wyrzucamy kwotę która bez problemów wystarczyłaby na dobrą pensję klasowego trenera.
Jeszcze należałoby dodać chybione kontrakty w poprzednich rund już za czasów obecnie panującego kolegi od Agnieszki jak Arłukowicz czy Kaliciak wypożyczeni Grzesik, Grudnewski czy Czarnecki. I jak na razie wątpliwe pod kątem wzmocnienia zakontraktowanie Farkasa jak i trzymanie Kursy. Wiadomo że, nigdy nie ma tak że się trafi w 100%. Ale jak podsumować wątpliwe czy też chybione ruchy to wychodzi sporo tego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników