Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a): Koszulki moim zdaniem troszke za pstrokate.
novack napisał(a):Smyła jest kolegą prezesa, więc jak sądzę decyzja o dymisji będzie jeszcze długo odwlekana, a o uznanym nazwisku następcy typu Rumak, Lenczyk czy Engel możemy sobie tylko pomarzyć. Dla mnie szczytem marzeń w tej sytuacji byłby Mandrysz, ale nie wiem czy jest wolny. Gdyby zmniejszyć sztab szkoleniowy do dwóch osób, to zaoszczędzone dwie pensje mogłyby zwiększyć wynagrodzenie nowego trenera. Możemy sobie tutaj popisać, a to i tak niczego nie zmieni niestety.
Widząc jak Termalica sobie radzi w lidze może na dłużej tam zagościć.STACH PL napisał(a):novack napisał(a):Smyła jest kolegą prezesa, więc jak sądzę decyzja o dymisji będzie jeszcze długo odwlekana, a o uznanym nazwisku następcy typu Rumak, Lenczyk czy Engel możemy sobie tylko pomarzyć. Dla mnie szczytem marzeń w tej sytuacji byłby Mandrysz, ale nie wiem czy jest wolny. Gdyby zmniejszyć sztab szkoleniowy do dwóch osób, to zaoszczędzone dwie pensje mogłyby zwiększyć wynagrodzenie nowego trenera. Możemy sobie tutaj popisać, a to i tak niczego nie zmieni niestety.
Mandrysz jest obecnie trenerem Termaliki Nieciecza niestety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack