Pytania do trenera Smyły, podsumowujące rundę wiosenną.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Pytania do trenera Smyły, podsumowujące rundę wiosenną.

Postprzez Diouf39 2014-07-21, 2:26 pm

Wszyscy wiemy, że osiedlowy treneiro tutaj nie zagląda ale najwyższy czas aby się zmówić i doprowadzić do tego aby Zmyła wsiadł do autobusu linii nr 91 i odjechał w znanym nam wszystkim kierunku. Im szybciej tym lepiej dla naszego klubu.
Diouf39

Postprzez Sir 2014-07-21, 5:40 pm

Tylko czy macie obecnie lepszego kandydata, który gwarantuje awans?!

Uwazam ze SMyła powinien zostać do końca tej rundy. Jeśli Zagłębie skończy rundę na miejscu w pierwszej trójce to powinien zostać do końca sezonu.
Sir

Postprzez MrCricket 2014-07-21, 6:51 pm

MirosławaSmyła napisał(a):Oto ten artykuł:

http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ii ... 12479.html

Trener powiedział cytuję: "Cieszę się, że mogę Polonii pomóc choćby w taki sposób. Możliwe, że to nie jest nasze ostatnie zdanie. Mam nadzieję, że ta współpraca będzie się rozwijała, bo pewne granice coraz częściej się zacierają. Kibice mogą się nie lubić, ale kluby mogą współpracować"

Teraz pytanie, w jaki sposób Polonia Bytom pomaga Zagłębiu Sosnowiec, że aż tak nasz klub się im odwdzięcza?

To my się musimy odwdzięczyć Polonii, za to że dali nam "super wzmocnienie", którym jest Kamil Zalewskib ;-) . Wielki talent, o którym trener Smyła wypowiada się z wielkim zachwytem - " Jest to mój wychowanek pracowałem z nim 7 lat w grupach młodzieżowych. Znam go świetnie, miał największą szansę trafić i grać w ekstraklasie, jednak w wieku juniora dopadł go pech, doznał kontuzji łydki i stracił pół roku. W ostatnim czasie z powodzeniem grał w II lidze, bardzo solidny, dobra technika, a co najważniejsze niezwykle ambitny i waleczny, gdyż ma jeszcze coś do udowodnienia. Wierzę, że jest to nasze wzmocnienie, zresztą podobnie jak Dawid i Tomek - przekazał trener Mirosław Smyła.
MrCricket

Postprzez Anakin 2014-07-22, 1:34 pm

Jak napisano na stronie oficjalnej w grze kontrolnej ze Skrą zagrali wszyscy zawodnicy z kadry. Jestem ciekaw jaki był sens rozgrywania meczu jeszcze w taki upał skoro Smyła sugerował że po Kleczewie siły grajkom do piątku w pełni nie wrócą ?
Anakin

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników