MirosławaSmyła napisał(a):Powiedzcie mi bowiem który kandydat, pytam który w tej chwili obiecuje, że jak zostanie prezydentem Sosnowca to postara się o lepsze warunki dla klubu?
A czy to główne zadanie miasta aby zapewniać lepsze warunki dla klubu

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MirosławaSmyła napisał(a):Powiedzcie mi bowiem który kandydat, pytam który w tej chwili obiecuje, że jak zostanie prezydentem Sosnowca to postara się o lepsze warunki dla klubu?
novack napisał(a):I "nawet" Kursa nie pomógł? To był w zasadzie pierwszy skład Zagłębia i 0:6. Ja oczywiście zdaję sobie sprawę z różnicy poziomów na których grają kluby, z różnicy etapów przygotowań, z różnicy wartości zawodników, ale 0:6 to jest po prostu nakopanie nam do dypy. Szkoda, że jak Zagłębie gra sparing z drużynami o 3 szczeble niżej, składającymi się w większości z chłopaków którzy po robocie przy piwku pokopują troszkę, wtedy wygrywamynz trudem 1:0.
novack napisał(a):Który to już raz słyszymy, że dobrze że popełniliśmy błędy w sparingu, a nie w lidze i że z błędów wyciągniemy wnioski, i po klęsce 0:4 z Bełchtowem wyciągamy wnioski i... dostajemy za 3 dni w dupę 0:6.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników