Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez GrubyPerez 2014-06-24, 10:24 pm

novack napisał(a):Nie jestem w stanie Jarku, zrozumieć "fenomenu" Kursy ;-(

tylko Smyła może nam to wytłumaczyć. Może zapytamy go razem przy najbliższej okazji? Talent, którego nie dostrzegamy? Inna, zawoalowana wartość dodana? Bo przecież nie sympatyczność użytkowa ...
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Adam1906 2014-06-25, 6:09 am

GrubyPerez napisał(a):Bo przecież nie sympatyczność użytkowa ...

A może to rodzina Smyły, że jest tak przyspawany do linii obrony. Przyspawany dosłownie i w przenośni ;-)
Adam1906

Postprzez django 2014-06-25, 11:38 am

Parę lat temu w środowisku głośno było o sprawie jednego z trenerów (przymierzanych zresztą swego czasu do Zagłębia), który został podobno przyłapany na "romansie" z trenowanym przez siebie piłkarzem. Mam nadzieję, że miłość Smyły do Kursy jest jednak oparta na innych podstawach ;-)
django

Postprzez janko 2014-06-25, 1:02 pm

witam jesli kogos urazilem to mysle ze mam prawo tak myslec,juz nie ma sily i chodzenia na ta 2 ligowa kopanine mnie to juz nie cieszy mysle ze tez macie tego dosc.
janko

Postprzez szajba555 2014-06-25, 5:01 pm

janko napisał(a):witam jesli kogos urazilem to mysle ze mam prawo tak myslec,juz nie ma sily i chodzenia na ta 2 ligowa kopanine mnie to juz nie cieszy mysle ze tez macie tego dosc.

Tak jest :!: mi również się nudzi ten 2 ligowy teatrzyk :redface: ponoć prawdopodobnie współpracujemy z firmą należącą do banku BGŻ chcemy konsekwentnie dążyć do ekstraklasy to musimy też obalić problem jakim jest runda jesienna :brawo: musimy zacząć brać przykład z Legii to wtedy sam BGŻ nami jako partnerami do sponsoringu
szajba555

Postprzez Adam1906 2014-06-26, 6:26 am

szajba555 napisał(a):musimy zacząć brać przykład z Legii to wtedy sam BGŻ nami jako partnerami do sponsoringu

Wyjaśnij o co Ci chodziło, bo nie mogę zatrybić tego wpisu ;-)
Adam1906

Postprzez jondek 2014-06-26, 11:56 am

Górnik zrezygnował z Mateusza Września.A więc ? ? ;-) ibfo z 90min.
jondek

Postprzez krysteksc 2014-06-26, 12:20 pm

Górnik zrezygnował z Mateusza Września.A więc ? ? ;-) ibfo z 90min.

Więc oby został on u nas to byłoby chyba nasz 1 wzmocnienie ale myślę że kadrę nasza jaka ona by nie była i tak zweryfikuje boisko po 5 kolejkach będziemy mądrzejsi

musimy zacząć brać przykład z Legii to wtedy sam BGŻ nami jako partnerami do sponsoringu

Myślę że koledze chodziło o to że jeśli będzie wyniki sportowy to sam Bank BGŻ zainteresowałby sie jakimś wkładem w klub w co ja osobiście nie wierze.
krysteksc

Postprzez django 2014-06-26, 12:28 pm

jondek napisał(a):Górnik zrezygnował z Mateusza Września.A więc ? ? ;-) ibfo z 90min.

Więc pewnie będzie sobie teraz szukał klubu w I lidze.
django

Postprzez szajba555 2014-06-26, 9:05 pm

Adam1906 napisał(a):
szajba555 napisał(a):musimy zacząć brać przykład z Legii to wtedy sam BGŻ nami jako partnerami do sponsoringu

Wyjaśnij o co Ci chodziło, bo nie mogę zatrybić tego wpisu ;-)

Ponoć współpracujemy z firmą należącą do banku BGŻ jej nazwa to Comperia.pl S.A. mi się coś wydaje że to coś podobnego do Woonga.com czy jakoś tak a jeśli nie do końca mojego postu zrozumiałeś to chodziło mi o to
że jak zaczniemy grać jak trzeba i awansujemy do 1 ligi to ten BGŻ zainteresuje się nami jako partnerami biznesowymi i być może nas będzie sponsorować
szajba555

Postprzez jackie57 2014-06-26, 9:19 pm

No to brakuje jeszcze tylko Providenta.
jackie57

Postprzez August 2014-06-26, 9:33 pm

szajba555 napisał(a):jak zaczniemy grać jak trzeba i awansujemy do 1 ligi to ten BGŻ zainteresuje się nami jako partnerami biznesowymi i być może nas będzie sponsorować

BGŻ to komercyjny bank specjalizujacy się w kredytach na rynku rolno-spozywczym więc nie bardzo widzę związku pomiedzy awansem klubu z przemysłowego miasta a jakimkolwiek celem jaki miałby uzyskac taki bank poprzez sponsoring Zagłębia. Zresztą, jaka z wielkich instytucji finansowych działających w Polsce angażuje się w polską piłkę ?
Co do Września, pewnie i tak szanse na to aby taki zawodnik został w 3 lidze sa nikłe. Ale na miejscu Prezesa probowałbym chodzić za gościem.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez GrubyPerez 2014-06-26, 10:08 pm

August napisał(a):
szajba555 napisał(a):jak zaczniemy grać jak trzeba i awansujemy do 1 ligi to ten BGŻ zainteresuje się nami jako partnerami biznesowymi i być może nas będzie sponsorować

BGŻ to komercyjny bank specjalizujacy się w kredytach na rynku rolno-spozywczym więc nie bardzo widzę związku pomiedzy awansem klubu z przemysłowego miasta a jakimkolwiek celem jaki miałby uzyskac taki bank poprzez sponsoring Zagłębia. Zresztą, jaka z wielkich instytucji finansowych działających w Polsce angażuje się w polską piłkę ?

August - musiałeś ? :)
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez LucasUSA 2014-06-26, 10:39 pm

hehe, ale jezeli juz zdecyduja sie zainwestowac to z wdziecznosci kupie pasze na kredyt :lol:
Nie moglem sie powstrzymac :lol:
Jesli chodzi o transfery, to niestety z nasza obecna pozycja "wiecznego" drugoligowca znowu bedziemy musieli sie zadowolic odpadkami z panskich stolow,wiecznymi rekonwalescentami, trzecim garniturem mlodziezy Legii, liczac jednoczesnie, ze nasze obecne "gwiazdy" nie dostana angazu w pierwszoligowych sredniakach. Ot, taka smutna rzeczywistosc i na hity transferowe sie nie ma co nastawiac.
LucasUSA

Postprzez Anakin 2014-06-27, 12:52 pm

August napisał(a):Zresztą, jaka z wielkich instytucji finansowych działających w Polsce angażuje się w polską piłkę

Jakby tak się zastanowić to poza Kagiehaemem nie ma specjalnie wielkich korporacji które łożyłyby konkretne pieniądze w piłkę zwłaszcza te ligową. Orlen(Płock), PGE (Bełchatów) czy Tauron (Wrocław) zdaje się w ogóle przestały się noga interesować. Jeronimo (Biedronka) które dawało ogólnie na reprę też coś wspominało o zakończeniu współpracy. Cos tam Lotos dawał na Lechie ale nie były to znaczące kwoty. Pozostaje T-Mobile jako sponsor tytularny marnej ligi. Natomiast nigdy się nie zdarzyło aby zainteresowane polskimi kopaczami były takie tuzy jak PGNiG, Eurocash, PZU, PKO, Metro a to o czymś świadczy. U nas jadąc od Milowic do Andersa to aż się prosi aby jakim sponsorem został Lidl czy Biedronka. Ale jak widać ich nie interesuje nawet najwyższa klasa rozgrywek a co dopiero wspominając o 3 lidze.
Anakin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack