A właśnie ROW Rybnik ma fajnych kopaczy na wylocie

typu Feruga i Cisse może z nimi dałoby radę ale jak to nasz pan prezesina mówi że mamy walczyć o utrzymanie

gdzie ta ambicja,determinacja i chęć do walki sezon wstecz miał być awans a jest gówno gdy byśmy byli w tych samych nastrojach rządnych awansu to teraz byłyby takie wzmocnienia a nie gównażeria ale kto wie może któryś z naszych wychowanków rozpędziłby się jak Kownacki w lechu i dziś dzięki jego żywiołowości chcą go tacy giganci jak Borussia czy Real ale wstydem dla nas byłoby nie sprowadzić Ferugi i Cissego a też tak wogóle ile mamy tych długów bo moje dane z przed 3 lat mówią mi że aż 4 miliony

cóż poradzę prezydent Sosnowca to władywostocka bladź który już ładne kilka lat pastwi się nad wieloma wizytówkami Sosnowca międzyinnymi nad Zagłębiem,PKM`em i nie chce mu się wyremontować basenów na Sielcu a także Ludowego co gorsza i zaczną nas nachodzić problemy z licencją pan Górski chce być popychadłem Millera to niech idzie do Wawy na Wiejską trudno mamy prezydenta radziecką mende i prezesa takiego co nam pierwszą od 4 lat transmisję załatwić co najwyżej a nie sponsora z prawdziwego zdarzenia to ja na nasz klub patrzę z niepokojem że powtórka z przed dwudziestu kilku lat trafić

miał być sprint do ekstraklasy a idziemy niestety w te drugą stronę

i proponuję też przywrócić wątek pod tytułem "Przyszłość Zagłębia" i tam krytykujmy cały zarząd