II LIGA 2013/14 - DECYDUJĄCE STARCIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: II LIGA 2013/14 - DECYDUJĄCE STARCIE

Postprzez MirosławaSmyła 2014-05-24, 8:45 pm

Panie trenerze jeszcze zostały TYLNE DRZWI - jak Bytowia nie dostanie Licencji

W przypadku gdyby Bytovia nie otrzymała licencji (co jest mało prawdopodobne, bo mogą wynająć stadion spełniający wymagania licencyjne) w I lidze utrzyma się najwyżej sklasyfikowany spadkowicz.
MirosławaSmyła

Postprzez pyla 2014-05-24, 9:05 pm

Tak jak pisałem w czwartek tzn. marzyłem sprawdziło się, Bytowia gra pod nas ale cóż nasi już zgasili światło :redface: Jako kibice zrobiliśmy wszystko a pokazano nam h....a. nie dam się dalej robić w wała i w sobote robie sobie wolne od LUDOWEGO. Pan Smyła niech nie opowiada nam co będzie w przyszłym sezonie bo oblał egzamin i czas się żegnać. :czerwona:
pyla

Postprzez novack 2014-05-24, 9:14 pm

Z zakupem karnetu na nastęny sezon wstrzymam sie do czasu rozwiązania kontraktu z Kursą!!! Z dzisiejszej wypowiedzi Smyły wynika, że jest pewien kontraktu na nowy sezon, hmmmmmm...W chwili, gdy prezes zatrudniał Smyłę, wolny był też Mandrysz, którego specjalnością stały się awanse. Jeszcze raz powtórze, że nie można bezrefleksyjnie dać Smyle wolnej ręki na nastepny sezon. Robimy pranie mózgów i dopiero decydujemy. Sama znajomośc z Prezesem nie moze być wystarczającą "kompetencją"!
Ostatnio edytowano 2014-05-24, 10:41 pm przez novack, łącznie edytowano 2 razy
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez jondek 2014-05-24, 9:54 pm

Jestem przed dogrywką LM.Nie chce porównywać bo wiadomo że to kosmos,lata swietlne.Tylko,nie wiem czemu,nasunęła mi się taka mysl.Dlaczego piłkarki Czarnych to dziewczyny z "jajami",a nasze"gwiazdeczki"grają jak "pizdy" :twisted: :redface: :czerwona:
jondek

Postprzez GrubyPerez 2014-05-24, 10:05 pm

novack napisał(a):Co to Kursa mówił po meczu z uczniowskim klubem, że muszą pokazac jaja? To nie są jaja, to sa fasolki! Mieli pokazać jaja a zrobili jaja? Chyba jednak będę się skłaniał, ku radykalnym rozwiązaniom!

A kto to tam przy pierwszej bramce tak świetnie kryje- jakiś zawodnik z nr 3 w Naszym zespole. Któż to taki ?
-----------------------------------------
nie, no wszytko ok. Takie właśnie ma - nie on jeden w tej drużynie.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez lesław1 2014-05-24, 10:49 pm

Tomcjo napisał(a):Widzieliscie juz gole . Dla mnie to mecz odpuszczony celowo . Struski przez caly sezon udowodnil ze nie jest idiota . A tu pilka leci mu nad glowa o a on macha jedna reka jakby sie od much opedzal . Czasem zdarzalo mi sie stanac na bramce w szkole i pomimo ze nigdy nie gralem na powaznie to ja wyciagnalbym obie rece i gol nie mial prawa wpasc . A tu bramkarz macha jedna i to w sposob jakby chcial zeby wpadlo . Drugi gol juz mnie tylko upewnil ze pomagamy Rakowowi pozostac w lidze . Tu wspomoge sie Tomaszewskim i paroma innymi wachowcami . Jak bramkarz wychodzi do pilki to nie ma prawa miec pustych przelotow . No ale jednak zdarza sie czasem calkiem dobrym bramkarzom . Ale nasz swiety mikolaj wskoczyl na plecy obroncy byle tylko wpuscic gola . Nie mam watpliwosci ze wynik byl znany przed meczem . Pewnie Rakow sie wkrotce odwdzieczy ...

bo Struski to bardzo słaby bramkarz
lesław1

Postprzez lesław1 2014-05-24, 11:00 pm

Z tego co powiedział trener na konferencji po meczu z Rakowem wywnioskowałem, że od meczu z Kluczborkiem testuje zmienników czy będą nadawać się na przyszły sezon(czytaj odpuściliśmy awans bo już nie ma na niego szans). a tu okazuje się że gdyby wygrać z UKP i Rakowem byłby tylko punkt straty do Bytovii, która gra u siebie z UKP i na koniec ma cieżki wyjazd do Częstochowy- gdzie mogłaby zgubić 2 pkt........ reasumując wystarczyło wygrywać do końca pomimo remisu z Polonią Bytom, a zajęcie drugiego miejsca byłoby dość mocno realne, no ale cóż było minęło. Nadzieja umiera ostatnia, ale po dzisiejszym meczu to możemy co najwyżej bronić miejsca na podium
lesław1

Postprzez zag23 2014-05-24, 11:29 pm

lesław1 napisał(a):Z tego co powiedział trener na konferencji po meczu z Rakowem wywnioskowałem, że od meczu z Kluczborkiem testuje zmienników czy będą nadawać się na przyszły sezon(czytaj odpuściliśmy awans bo już nie ma na niego szans). a tu okazuje się że gdyby wygrać z UKP i Rakowem byłby tylko punkt straty do Bytovii, która gra u siebie z UKP i na koniec ma cieżki wyjazd do Częstochowy- gdzie mogłaby zgubić 2 pkt........ reasumując wystarczyło wygrywać do końca pomimo remisu z Polonią Bytom, a zajęcie drugiego miejsca byłoby dość mocno realne, no ale cóż było minęło. Nadzieja umiera ostatnia, ale po dzisiejszym meczu to możemy co najwyżej bronić miejsca na podium

100% racji...w sumie od dzis bym zaczał testować czyli po tzw herbacie tj. zero szans na awans i spadek ale jesli były mikroskopijne szanse to gramy najlepszymi. Prezes powinien zwolnic Smyłę jednak, moge sie założyć ze do konca rundy Zagłebie nie ugra ani 1 pkt
zag23

Postprzez pyla 2014-05-24, 11:57 pm

No i nie jest to robienie kibiców w wała ? Wszyscy wierzyliśmy w awans ,tylko nie Smyła i piłkarze. A teraz marudzi że na przyszły sezon walczymy o awans. Liga będzie o 300% trudniejsza nie będzie wioch pod tytułem Bytowia która dla nas okazała się nie do przeskoczenia o czym ten człowiek mówi ? Takiej okazji jak teraz to długo nie będziemy mieli. Właśnie mecze o stawke świadczą o klasie trenera - a co On wyprawiał ? Natychmiastowa zmiana trenera , przewietrzenie składu i to dość solidne i bierzemy się za granie a nie pier...nie o budowaniu drużyny. Co kończy się sezon to slysze takie bajdurzenie. Cierpliwość kibica też ma swoje granice ,ile to już lat budujemy. Panie Prezesie do roboty bo w innym przypadku frekwencja na meczach będzie take jak za tydzień :redface: 2 liga była na wyciągnięcie ręki , i wszystko spier.......cie koncertowo :redface:
pyla

Postprzez Sir 2014-05-25, 12:39 am

Jaroszewski poczeka te dwa mecze. Jeśli Smyła nie wygra u siebie to poleci.
Sir

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-05-25, 7:38 am

Odkurzyłem sobie pamięć - moja propozycja na trenera Zagłębia od
nowego sezonu jest Tomasz Arteniuk - ani Koleś, ani Swat ani Brat.
Na moje stwierdzenie TYLNE DRZWI - zabrał głos sam Pan trener.
Nie wiem czy Tych Panów z Bytowa stać na wynajęcie I ligowego
Stadionu.
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez novack 2014-05-25, 7:54 am

A jesteście pewni, że Zagłębie utrzyma 3 miejsce?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez novack 2014-05-25, 8:02 am

A jesteście pewni, że Zagłębie utrzyma 3 miejsce?
novack

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-05-25, 8:12 am

Kol. MirosławSmyła wyjaśnił, iż 3 miejsce nic nie daje., więc
nie ma tematu - a w tej chwili to jakie to ma znaczenie
czy 3 miejsce czy inne - wszyscy grają PADAKE - bardzo
polubiłem to zdanie , iż dziewczyny Czarnych Sosnowiec
to mają jaja a nasi pilkarzyki Zagłębia to pizdy.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Tomcjo 2014-05-25, 9:07 am

Ja uwazam ze powinnismy znalezc sponsora na trenera . I wyszukac kogos z zzagranicy . Piast trafil nie lada rodzynek. A jak nas nie stac to niewielka roznica Smyla czy inny Smuda . Tym bardziej ze Smyla nie jest taki zly .
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna