RysioLubicz napisał(a): Przyszedłbyś na jedno spotkanie z prezesem to byś usłyszał o ile wzrosły wpływy od sponsorów od czasu przyjścia jego do klubu.
O ile, jeżeli możesz napisać?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RysioLubicz napisał(a): Przyszedłbyś na jedno spotkanie z prezesem to byś usłyszał o ile wzrosły wpływy od sponsorów od czasu przyjścia jego do klubu.
wilczy_jezdziec napisał(a):No kto niby rządzi w Wojkowicach? Daruj sobie tą spinę. Ja pochodzę z Wojkowic i jakichś żadnych cfaniaczków co odważyliby się pokazać w barwach Polonii jakoś nie widziałem. Jedyne co, to możecie sobie "rzondzić" na Kamycach. A z tego co mi wiadomo Wojkowice i Kamyce to nie to samo.
albert_94 napisał(a):
P.S. obecny wasz zastępca trenera pochodzi z Wojkowic i to kibic Polonii jest ..........
albert_94 napisał(a):no i sam fakt, że ludzie co prowadzą Zagłębie kibicują Polonii (bynajmniej jeden) sam widziałem jak latał w kurtce Polonii Bytom (hummel czarna).
albert_94 napisał(a):wilczy_jezdziec napisał(a):No kto niby rządzi w Wojkowicach? Daruj sobie tą spinę. Ja pochodzę z Wojkowic i jakichś żadnych cfaniaczków co odważyliby się pokazać w barwach Polonii jakoś nie widziałem. Jedyne co, to możecie sobie "rzondzić" na Kamycach. A z tego co mi wiadomo Wojkowice i Kamyce to nie to samo.
no to Ci źle wiadomo bo Kamyce należą do Wojkowic. Trudno nazwać to dzielnicą ze względu na nieduży obszar, ale jest to obszar Wojkowic. W Kamycach Polonia rządzi. Jakoś przebywam na Wojkowicach to widzę wpisy Polonii. Znam takiego jednego co mi kiedyś opowiadał jaka ekipa jeździła na mecze Polonii (teraz już mniej no ale wiadomo 2 liga). Mogłeś dodać, że w barwach Polonii nikogo nie widziałeś, ale w barwach Zagłębia tak.
P.S. obecny wasz zastępca trenera pochodzi z Wojkowic i to kibic Polonii jestnie wiem jak tam pierwszy trener, który tyż jest z Bytomia.
szajba555 napisał(a):z tego co wiem to też była plotka że mamy prezesa gieksiarza czy tam ŚMIErDZIELA a sam podobno chodzi z synem na Ludowy
Adam1906 napisał(a):szajba555 napisał(a):z tego co wiegieksy eż była plotka że mamy prezesa gieksiarza czy tam ŚMIErDZIELA a sam podobno chodzi z synem na Ludowy
GieKSiarz? ŚmieRdziel? Chodzi ci o to, komu kibicuje Prezes Marcin Jaroszewski??? Proszę, nie pij więcej![]()
Ps. Jak spotkam się z Marcinem to spytam go, czy jako "kibic" GKS (lub Ruchu) ten napis na plecach Zagłębie Sosnowiec jest naprawdę tatuażem, czy też dla picu jest zrobiony pisakiem...
albert_94 napisał(a):P.S. gdzie ja pisałem, że kibicuje Poloniimoże jestem jednym z niewielu co kibicują tu Zagłębiu i wkurza mnie fakt, że Polonia jest tu obecna.
albert_94 napisał(a):P.S. obecny WASZ zastępca trenera pochodzi z Wojkowic i to kibic Polonii jestnie wiem jak tam pierwszy trener, który tyż jest z Bytomia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak