ZAGŁĘBIE - POLONIA BYTOM!!! sobota 10.05.2014r.godz.18:00!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - POLONIA BYTOM!!! sobota 10.05.2014r.godz.18:0

Postprzez django 2014-05-13, 5:11 pm

RysioLubicz napisał(a): Przyszedłbyś na jedno spotkanie z prezesem to byś usłyszał o ile wzrosły wpływy od sponsorów od czasu przyjścia jego do klubu.

O ile, jeżeli możesz napisać?
django

Postprzez szajba555 2014-05-13, 8:12 pm

Ale naprawdę polecam zrobić ciężki trening za ten remis z bytomskimi kurwami :) Bo do tego meczu po prostu nie mam słów chujnia to była i nic więcej :twisted: Ale może pan Smyła dał by radę odkryć w sobie cząstki panów typu : Adama Nawałki czy też Dragomira Okuki :) Ale coś mi intuicja mówi że nie tylko Chrobry się potknie ale Bytovia także może zaliczyć wpadkę :) tylko musi być wszystko po naszej myśli i też tak jak ja tutaj piszę a odnośnie Bytovii to też myślę że oni po prostu mogą stracić awans też na 90 minut wyczytałem krytykę że zamiast budynków klubowych z prawdziwego zdarzenia mają jakąś drewnianą rudere i z powodów infrastrukturalnych mogą nie awansować tak myślę także jest 5 kolejek do końca I RAZEMWALCZYMY DO KOŃCA O PIERWSZĄ LIGĘ :D !!!!!!!!! :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:
szajba555

Postprzez rik87r 2014-05-14, 7:12 am

niestety gdybym nawet chciał pojechać to nie mam transportu ale napewno był ciekawy meczyk
Każdy kibic kocha swój klub przeprowadzki szczecin tak samo i ja jestem fanem swojej drużyny
rik87r

Postprzez albert_94 2014-05-14, 8:56 am

wilczy_jezdziec napisał(a):No kto niby rządzi w Wojkowicach? Daruj sobie tą spinę. Ja pochodzę z Wojkowic i jakichś żadnych cfaniaczków co odważyliby się pokazać w barwach Polonii jakoś nie widziałem. Jedyne co, to możecie sobie "rzondzić" na Kamycach. A z tego co mi wiadomo Wojkowice i Kamyce to nie to samo.

no to Ci źle wiadomo bo Kamyce należą do Wojkowic. Trudno nazwać to dzielnicą ze względu na nieduży obszar, ale jest to obszar Wojkowic. W Kamycach Polonia rządzi. Jakoś przebywam na Wojkowicach to widzę wpisy Polonii. Znam takiego jednego co mi kiedyś opowiadał jaka ekipa jeździła na mecze Polonii (teraz już mniej no ale wiadomo 2 liga). Mogłeś dodać, że w barwach Polonii nikogo nie widziałeś, ale w barwach Zagłębia tak.

P.S. obecny wasz zastępca trenera pochodzi z Wojkowic i to kibic Polonii jest :) nie wiem jak tam pierwszy trener, który tyż jest z Bytomia.
albert_94

Postprzez Diouf39 2014-05-14, 10:30 am

Witam. Dobrze, że nie zajrzałem na forum zaraz po meczu tylko dopiero dzisiaj, bo mój wpis pewnie nadawał by się do usunięcia ze względu na słownictwo. A dzisiaj na spokojnie i bez napinania.
Niezłą wynikową ustawkę oglądaliśmy w sobotę na naszym Estadio. Wypada się cieszyć, że nie przegraliśmy 1:0 bo tak mogło być gdyby Polonia oddała chociaż jeden celny strzał na bramkę. Mecz chujnia, zero pomysłu na grę, zero waleczności, zero zaangażowania i jeszcze nas się oskarża, że przyszliśmy na Ludowy w ponad 5 tyś głów. Ludzie na ul. Zwycięstwa to kuta.y , którzy nic nie robią dla miasta, doprowadzając je powoli do ruiny i pilnują aby broń boże Zagłębie nie awansowało wyżej. I na rękę wszystkim będzie jak w przyszłym sezonie przy 1000 kibiców będziemy oklaskiwali mecze z udziałem Okocimskiego, Wigier, Legionovi, Limanowi i Wisły Puławy.
A swoją drogą jestem bardzo ciekawy dlaczego drużynie piłkaerk Czarnych Sosnowiec tak bardzo zależało na awansie do piłkarskiej extraklasy. Da się porównać te dwie drużyny ? Może budżet podobny ? Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu z UKP w ilości ....
Diouf39

Postprzez RUDI 2014-05-14, 10:52 am

albert_94 napisał(a):
P.S. obecny wasz zastępca trenera pochodzi z Wojkowic i to kibic Polonii jest ..........

Zarejestruj się na stronie Polonii i tam się podniecaj ilością kibiców w Wojkowicach .
Nie będę ci pisał "kaj" to jest ,bo taki "kibic" jak ty na pewno wie ,tam podyskutujesz o Polonii i ich kibicach .A tak po ludzku "spadaj z tego forum " ,załóż szalik i wal na Wojkowice z okrzykiem Polonia .
Przywieźli cię z węglem z hanysowa ,to powinieneś wrócić z popiołem do swojego hajmatu .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez albert_94 2014-05-14, 12:57 pm

Już się zaczynają głupie gadki, jak nie ma argumentów to potem się wypisuje takie głupoty, idź po węgiel i tp. Taka jest prawda, że biorę węgiel z Bytomia do palenia, a ty jak masz stare budownictwo to czym palisz ? śmieciami, czy po drzewo łazisz do parku. Wiem co widzę na co dzień, no i sam fakt, że ludzie co prowadzą Zagłębie kibicują Polonii (bynajmniej jeden) sam widziałem jak latał w kurtce Polonii Bytom (hummel czarna). Nie mówię jak już podkreślałem wcześniej, że Poloniści latają tam w szalikach i ryczą Polonia, ale Zagłębia tym bardziej nie widać.

P.S. gdzie ja pisałem, że kibicuje Polonii ? może jestem jednym z niewielu co kibicują tu Zagłębiu i wkurza mnie fakt, że Polonia jest tu obecna.
albert_94

Postprzez Anakin 2014-05-14, 1:45 pm

albert_94 napisał(a):no i sam fakt, że ludzie co prowadzą Zagłębie kibicują Polonii (bynajmniej jeden) sam widziałem jak latał w kurtce Polonii Bytom (hummel czarna).

A jakie znaczenie mają osobiste zainteresowania trenerów ? Oni są najemnikami i mają wykonywać swoją pracę jak najlepiej. I z tego są rozliczani, a nie z tego komu prywatnie ktoś kibicuje. Ich preferencje czy to kibicowskie czy to seksualne to prywatna sprawa.
Anakin

Postprzez szajba555 2014-05-14, 2:09 pm

Tak a taki Jan Urban w zeszłym sezonie prowadził bratającą się z nami Legię do tytułu Mistrza Polski 2012/2013 :) a sam ma do dziś podobno sentyment do żaboli był przymierzany do tego klubu jako trener a widziałem przecież że on tam na Roosevelta był witany brawami mimo że trenował Legię . Tak a Lachę jak zmieniał się w sobotę to żeście go oklaskiwali zamiast go zwyzywać od sku***synów itd. A teraz spinacie się o to że w sztabie trenerskim mamy polonistów :redface: oczywiście nie bronię tutaj klubu z Olimpijskiej ale to przecież nie nasza sprawa z tego co wiem to też była plotka że mamy prezesa gieksiarza czy tam ŚMIErDZIELA a sam podobno chodzi z synem na Ludowy
szajba555

Postprzez wilczy_jezdziec 2014-05-14, 2:35 pm

albert_94 napisał(a):
wilczy_jezdziec napisał(a):No kto niby rządzi w Wojkowicach? Daruj sobie tą spinę. Ja pochodzę z Wojkowic i jakichś żadnych cfaniaczków co odważyliby się pokazać w barwach Polonii jakoś nie widziałem. Jedyne co, to możecie sobie "rzondzić" na Kamycach. A z tego co mi wiadomo Wojkowice i Kamyce to nie to samo.

no to Ci źle wiadomo bo Kamyce należą do Wojkowic. Trudno nazwać to dzielnicą ze względu na nieduży obszar, ale jest to obszar Wojkowic. W Kamycach Polonia rządzi. Jakoś przebywam na Wojkowicach to widzę wpisy Polonii. Znam takiego jednego co mi kiedyś opowiadał jaka ekipa jeździła na mecze Polonii (teraz już mniej no ale wiadomo 2 liga). Mogłeś dodać, że w barwach Polonii nikogo nie widziałeś, ale w barwach Zagłębia tak.

P.S. obecny wasz zastępca trenera pochodzi z Wojkowic i to kibic Polonii jest :) nie wiem jak tam pierwszy trener, który tyż jest z Bytomia.

Mnie Ty topografii Wojkowic uczyć nie musisz. To Ty w poprzednim poście pisałeś tak jakby Kamyce obejmowały całe Wojkowice, czego dowodem jest ten cytat: "Poloniści i niech pan Daniel powie kto rządzi na Wojkowicach hehe."
Pokaż się w okolicach parku w barwach Bytomia, a jak będziesz wracał do domu z obitym ry**m to przemyśl jeszcze raz co za brednie wypisujesz.

A co do napisów na murach, to nie jest wielka sztuka napisać coś o godzinie 3:00 jak każdy normalny człowiek śpi.
wilczy_jezdziec

Postprzez albert_94 2014-05-14, 4:37 pm

nie nie ja nic nie mam do tego kto komu kibicuje i gdzie pracuje. Wiadomo, że pracuje po to by mieć kasę, a sentyment się nie liczy. Ale chodziło mi głównie o to, że jak chodził w barwach Polonii po Wojkowicach znaczy, że zna klimat i czuje się bezpiecznie tam.

No i powiedz mi, gdzie ja w tym twoim cytacie napisałem, że Kamyce to całe Wojkowice ? Napisałem dość wyraźnie, że chodzi mi o Wojkowice, żeby trener powiedział kto tam rządzi. Ty napisałeś o Kamycach, że tam mogą rządzić Poloniści co jest zresztą prawdą. Akurat park jest bezpieczny, ty to chyba nie wiesz, gdzie ewentualnie Zagłębie może zagrażać Polonii, a skoro chcesz mogę wpaść do tego parku.

Nie mówię, że kibicuje Polonii, a co do nocnych rysunków to Zagłębie buszuje po nocach bo w dzień nad napisem PB szubienicy nie było, a rano już była :) nie mam nic do Zagłębia, ani Polonii tylko najgorsze jest te mazanie bloków. Niech sobie Polonia pisze na murze, na innym Zagłębie, przecież wiadomo, że są tam i Poloniści i Zagłębiacy, a takie pokreklane, zamalowane mury to kicha.
albert_94

Postprzez Adam1906 2014-05-14, 6:55 pm

szajba555 napisał(a):z tego co wiem to też była plotka że mamy prezesa gieksiarza czy tam ŚMIErDZIELA a sam podobno chodzi z synem na Ludowy

GieKSiarz? ŚmieRdziel? Chodzi ci o to, komu kibicuje Prezes Marcin Jaroszewski??? Proszę, nie pij więcej :)
Ps. Jak spotkam się z Marcinem to spytam go, czy jako "kibic" GKS (lub Ruchu) ten napis na plecach Zagłębie Sosnowiec jest naprawdę tatuażem, czy też dla picu jest zrobiony pisakiem... ;-)
Adam1906

Postprzez szajba555 2014-05-14, 8:36 pm

Adam1906 napisał(a):
szajba555 napisał(a):z tego co wiegieksy eż była plotka że mamy prezesa gieksiarza czy tam ŚMIErDZIELA a sam podobno chodzi z synem na Ludowy

GieKSiarz? ŚmieRdziel? Chodzi ci o to, komu kibicuje Prezes Marcin Jaroszewski??? Proszę, nie pij więcej :)
Ps. Jak spotkam się z Marcinem to spytam go, czy jako "kibic" GKS (lub Ruchu) ten napis na plecach Zagłębie Sosnowiec jest naprawdę tatuażem, czy też dla picu jest zrobiony pisakiem... ;-)

NO ale była taka plotka a ja wiem że jest zapalonym Zagłębiakiem :) ponoć kiedy pracował w katowickiej trójce to chodził na Ludowy z synem
szajba555

Postprzez RUDI 2014-05-14, 9:10 pm

albert_94 napisał(a):P.S. gdzie ja pisałem, że kibicuje Polonii ? może jestem jednym z niewielu co kibicują tu Zagłębiu i wkurza mnie fakt, że Polonia jest tu obecna.

Mam ci wytłuścić jeszcze raz to co cytowałem z twojego posta ? to masz jeszcze raz -

albert_94 napisał(a):P.S. obecny WASZ zastępca trenera pochodzi z Wojkowic i to kibic Polonii jest :) nie wiem jak tam pierwszy trener, który tyż jest z Bytomia.

Widzisz to słowo "WASZ" ? tak, to jest MÓJ/NASZ trener ,MOJEJ/NASZEJ drużyny ,czegoś jeszcze nie zrozumiałeś ?
Czy może nie zrozumiałeś tego co napisałeś ?I kolego ja nie pisałem żebyś "szedł po węgiel " tylko
że ciebie chyba "przywieźli z węglem" .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Diouf39 2014-05-15, 8:35 am

Już się rzygać powoli chce jak się czyta co drugi post gdzie są kibice Polonii a gdzie ich nie ma. Forum bytomskich jest od tego a nie nasze. A moderator niech da tydzień wolnego temu bytomskiemu Albercikowi
Diouf39

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna