Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Mielismy oba mecze z liderami u siebie . I w obu udowodniono nam ze nie zaslugujemy na awans . Ale choc bylismy slabsi to gra trwa . Wszystko zadecyduje sie w przerwie polkowickiej . Trener ma teraz czas zeby zebrac zespol , poprawic katastrofalna obrone . Nie wiem czemu Farkas ktory sie sprawdzil i w obronie i w ataku usiadl na lawce . Cos dziwnego jest w tym ze graja wciaz ci sami i wciaz do dupy . Tylko Bytow mozemy dogonic i tylko przy ich pomocy . Teraz czeka ich Rozwoj na wyjezdzie i Chrobry w domu . Jezeli wygraja to jest juz pozamiatane . Zostana im wyjazdy do Kluczborka i Czestochowy tak jak i nam wiec szanse sa male . Trzymam kciuki za Zaglebie ze sie nie podda no i za lidera i Rozwoj. Przyszly sezon to i tak sila jedna grupa i o awans bedzie jeszcze ciezej . Tak czy inaczej musimy miec mocniejsza druzyne . Smyla zdecydowanie poprawil atak ale poległ w obronie .
lesław1 napisał(a):Tomcjo napisał(a):Mielismy oba mecze z liderami u siebie . I w obu udowodniono nam ze nie zaslugujemy na awans . Ale choc bylismy slabsi to gra trwa . Wszystko zadecyduje sie w przerwie polkowickiej . Trener ma teraz czas zeby zebrac zespol , poprawic katastrofalna obrone . Nie wiem czemu Farkas ktory sie sprawdzil i w obronie i w ataku usiadl na lawce . Cos dziwnego jest w tym ze graja wciaz ci sami i wciaz do dupy . Tylko Bytow mozemy dogonic i tylko przy ich pomocy . Teraz czeka ich Rozwoj na wyjezdzie i Chrobry w domu . Jezeli wygraja to jest juz pozamiatane . Zostana im wyjazdy do Kluczborka i Czestochowy tak jak i nam wiec szanse sa male . Trzymam kciuki za Zaglebie ze sie nie podda no i za lidera i Rozwoj. Przyszly sezon to i tak sila jedna grupa i o awans bedzie jeszcze ciezej . Tak czy inaczej musimy miec mocniejsza druzyne . Smyla zdecydowanie poprawil atak ale poległ w obronie .
miałem napisać, że nie gra Farkaś bo Siara to młodzieżowiec, więc jeśli by nie grał to musiałby grac Tylec, ale z tego co mi wiadomo potrzebne jest 2 młodzieżowców a takimi sa jeszcze Grudniewski i Wrzesień......... no ale mało ważne nie kumam was ludzie czemu po każdym wyniku musicie tak zdanie to jest sport logiczne, że żadna drużyna nie wygra wszystkiego do końca....... co to za głupie gadanie, że Chrobry ma już awans? przegra z bytowią i będą mieli tyle samo pkt- takie same szanse nie awansować, to tylko jeden mecz może los się odwróci i stracą gola z karnego tak samo jak strzelili z Górnikiem. Martwiący może być fakt, że mamy niekorzystny bilans z Wartą i Chrobrym, a remisowy z Bytowią, gdyby tak wszystkie 4 zespoły miały tyle samo pkt to będziemy na 4 miejscu pewniei tu jest ból bo trzeba mieć ten jeden punkcik więcej, a więc łatwo można policzyć że Bytowia aby była za nami musi przegrać 2 mecze więcej niż my, zakładając, że w pozostałych będziemu punktować tak samo:) zostało 6 szans............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników