ZAGŁĘBIE - RAKÓW Częstochowa! niedziela 03.11.2013r.godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - RAKÓW Częstochowa! niedziela 03.11.2013r.godz

Postprzez zaglebie32 2013-11-04, 10:37 am

marcelino napisał(a):Nareszcie jakieś dobre wieści z Ludowego. Nie chcę się mądrzyć ale wiedziałem że pod wodzą trenera Smyły zaczniemy wreszcie punktować. Oby tak dalej.
Co do incydentu z transparentem to niestety delegat miał rację i podjął słuszną decyzję. Takie sa zalecenia PZPN i tylko on może to zmienić. Dlatego mam nadzieję że ci frajerzy którzy wywiesili transparent pójdą wreszcie po rozum do głowy zanim kolejny raz przyniosą klubowi wstyd. Dobrze że się skończyło to wszystko w ten sposób. Inaczej pewnie znowu mielibyśmy zamknięty stadion przez kilku troglodytów.

brawo! brawo! brawo! oby tak dalej !!!!!!! :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

a pozdrowienia do więzienia i inne dziwne frustracje można wyładować najlepiej w trakcie meczu na wałach przy ul.Radocha 25.Prawdziwi kibice dopingują swój klub.Jeszcze raz gratuluje całej drużynie.
Pozdrawiam
zaglebie32

Postprzez Adamek182 2013-11-04, 5:59 pm

zag23 napisał(a):Ale powiedzcie mi szczerze po co te transparenty z pozdrawianiem do wiezieniu .... Oby wojewoda ślaski nie dowiedział sie co sie działo, żeby zdjac debilny transparent bo bedzie kara a on jest cięty na ZS...

Oj dowie się ,dowie.
Obok mnie stało dwóch sztywniaków na krytej. Zero gadki ze sobą tylko stali i oglądali. Potem wyciągnęli kamere i kręcili film pt "pozdrowienia" a kiedy zaczęła się "akcja" ruszyli jak na zadyme jakaś, rozpychając się jak ne)ebane gbury w lumpiarni po to tylko ,żeby znaleźć miejsce na lepsze ujęcia.

Więc pewnie (w)dupo(w)łazy już filmik obrobiły i u wojewody na dywaniku świętują pokazując "brutalny atak kiboli".
Adamek182

Postprzez Strefa41-200 2013-11-04, 6:46 pm

to jest skandal za taką flagę! jeśli nawet ziomal jest w pace to już nie można go pozdrowić. takiego ch... delegata trzeba posadzić niech robi g..... Panowie nie obrażać sie na Zagłębie bo to oni grają nie fair
Strefa41-200

Postprzez Strefa41-200 2013-11-04, 6:50 pm

zag23 napisał(a):Ale powiedzcie mi szczerze po co te transparenty z pozdrawianiem do wiezieniu to sie nie ma wcale do pilki i normalnego kibicowania drużynie. Bierzmy przyklad z zagranicy tam jakoś nie ma takich transparentów. To igranie z kolejnym zamknięciem trybuny lub stadionu a jeszcze ciekawsze mecze tej jesieni przed nami. Oby wojewoda ślaski nie dowiedział sie co sie działo, żeby zdjac debilny transparent bo bedzie kara a on jest cięty na ZS. Delegat robił swoje, moze był nadgorliwy ale jak góra mówi zdjąć transparent to sie zdejmuje i spokój jest a nie.

a jak Ci Tusk powie, że jesteś pedałem to też przyjmij to na klatę. Po co robić dym
Strefa41-200

Postprzez novack 2013-11-04, 6:51 pm

To pewnie były pozdrowienia dla tych wszystkich z UM którzy wcześniej lub później trafią na Radochę, więc nie powinni tak się oburzać!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez django 2013-11-04, 8:54 pm

Jak na skansen "Ludowy" przystało nie mogło się obejść bez folkloru. Zdziwię się, jeżeli wojewoda na wniosek policji nie zamknie stadionu na Odrę. Mam nadzieję, że główni aktorzy równie chętnie jak na ochronę i Mazowieckiego rzucą się do pokrywania finansowych strat, jakie z tego względu może ponieść klub jeśli np. trzeba będzie płacić za ochronę pustego stadionu.

Co do meczu, to zgadzam się, że wiosną potrzebnych jest dwóch nowych napastników. Tumicz udowodnił, że dwie bramki w Z.G. to był jego występ życia. W sobotę wrócił do swojej stałej formy, czyli kopania prosto w bramkarza w sytuacjach sam na sam. Nie powinniśmy już mieć złudzeń co do Jankowskiego i mam nadzieję, że jego kontrakt nie zostanie w czerwcu przedłużony. Szatan jak zwykle - klasa. Kolejny bardzo dobry mecz dwójki środkowych obrońców. Raków nie istniał w naszym polu karnym. Cztery bramki w dwóch meczach. Albo Smyła rzeczywiście ma pomysł na Zagłębie, albo grajki po prostu osiągnęły zamierzony cel i się odblokowali.
django

Postprzez zag23 2013-11-04, 9:35 pm

Strefa41-200 napisał(a):to jest skandal za taką flagę! jeśli nawet ziomal jest w pace to już nie można go pozdrowić. takiego ch... delegata trzeba posadzić niech robi g..... Panowie nie obrażać sie na Zagłębie bo to oni grają nie fair

nie można, Tusk tak powiedział i przyjmij to na klate

ps. a z tym pedałem to przegiąłeś koleś.
zag23

Postprzez peterrabbit 2013-11-05, 6:29 pm

Witam po dlugiej przerwie
Cieszy druga wygrana w drugim meczu pod wodza Smyly....oby tak dalej
Dzis zwrocilem jednak uwage na wypowiedz Slawka Jarczyka
.....- Pod wodzą nowego trenera odnieśliśmy dwa zwycięstwa. To na pewno jego duża zasługa, ale wcześniej przygotował nas inny trener, dzięki czemu mamy dziś siły nie na 90, a na 120 minut gry. Dziś to procentuje. Przyszedł nowy trener, dołożył swoje pomysły i na razie zdaje to egzamin. Nic, tylko się cieszyć - kończy Sławomir Jarczyk.
http://sportslaski.pl/obronca-zaglebia- ... ,info.html
Wiekszosc zawodnikow wchodzi w tylek nowym miotlom ....
Brawo Jarczyk!!
peterrabbit

Postprzez tomekwapisz 2013-11-07, 8:57 am

Generalnie to liczą się punkty, a transparenty zostawmy. Wiadomo jaka jest sytuacja. Raków to zawsze silna ekipa dlatego mnie cieszy przede wszystkim styl, potem punkty.
tomekwapisz

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-11-07, 3:29 pm

Przepraszam Szanowni Sympatycy Zagłębia nie zostawiałbym sprawy
transparentów i innych które mogą powodować kary finansowe lub
zamkniecie Stadionu dla Kibiców Zagłębia.
Te ww sprawy mogą powodować kary finansowe dla Klubu również.
W sytuacji Zagłębia - skromne finanse - każda kara finansowa jest
uszczerbkiem w innych wydatkach. A po co takie działanie ?
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-11-08, 3:19 pm

90 minut podaje za PZPN - Zagłębie Sosnowiec ukarane kwota 2.000.- za
transparent wywieszony w trakcie meczu z Rakowem.
Raków ukarany zakaz wyjazdów Sympatyków na 4 mecze wyjazdowe.
I tak się skończyło wywieszanie "Pozdrowień"

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez jls 2013-11-08, 4:02 pm

Nie jest to pierwsze takie karanie za głupotę kibiców, uważających, że wiedzą lepiej.
Moim zdaniem powinni zaplcić tą karę ci którzy to wywiesili.
Głupota niezna granic.
jls

Postprzez novack 2013-11-09, 10:08 am

jls napisał(a):Nie jest to pierwsze takie karanie za głupotę kibiców, uważających, że wiedzą lepiej.
Głupota niezna granic.

Rozumiem Twoje oburzenie, ale kierujesz je w niewłaściwą stronę, zapewniam.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez pyla 2013-11-09, 2:20 pm

novack napisał(a):
jls napisał(a):Nie jest to pierwsze takie karanie za głupotę kibiców, uważających, że wiedzą lepiej.
Głupota niezna granic.

Rozumiem Twoje oburzenie, ale kierujesz je w niewłaściwą stronę, zapewniam.

Nie chce bronić kibiców, ale moim zdaniem ten pseudo obserwator to jest nieszczęście- to człowiek ktory wie ze ma swoje 5 min.i za wszelką cene chce ten czas wykorzystać i padło na ten nieszczęsny transparent. Jeżeli mnie pamięć nie myli to takie pozdrowieniaq wisiały już nie jednokrotnie i nikomu to nie przeszkadzało. :-)
pyla

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna